Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרימת שריטה לרכב שכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חבר שלי שכר רכב וגרם לו לשריטה קטנה

מתחת לטמבון האחורי, והוא ממש בלחץ אם יחייבו אותו ואם כן על כמה.

תודה...

dy3yme7u.jpg

פורסם

סיכוי מצוין שיחייבו אותו אלא אם אם הוא רכש ביטול השתתפות עצמית או שהפקיד שיבדוק את הרכב בקבלתו חזרה עיוור.

כמה יחייבו אותו? זה תלוי בקריזה ובחמדנות של חברת ההשכרה. יכול להיות שהם יחליטו שצריך להחליף את כל הטמבון ולחייב אותו בהתאם. יכול להיות גם שהם פשוט יגבו סכום כסף שרירותי מסוים ולא יתקנו את הפגיעה כלל עד מועד המכירה של הרכב.

פורסם

זה תלוי אם הוא רכב ביטול השתתפות עצמית (בדרך כלל עוד כמה שקלים ליום)

זה תלוי בחברה , גם יש כל מיני הגדרות (שפשוף , שריטה, מכה , מעיכה וכו...)

שפשוף למיטב ידיעתי זה סביב ה 350 ש"ח בחלק מהחברות

פורסם

שבת שלום,

אם יחייבו אותך נראה לי עד 2000 ש''ח, אלא אם כן אמרו לך משהו אחר וזה גם משתנה מרכב לרכב ומחברה לחברה.

אל תנקה את האוטו כי זה יפתח להם את העיניים מנסיון.

שיטה: תתחיל לדבר הרבה עם הנציג שבודק לך את הרכב.

בהצלחה

רועי

פורסם

למה רק 2,000 ש"ח ?

לעניות דעתי, הנזק מתקרב לאובדן כללי.

תלוי מאד במדיניות חברת ההשכרה - ישנן חברות שמעלימות עין מזנקים קטנים, ויש חברות שמקפידות קלה כחמורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למה לא להיות ישר עם עצמך. במקום עצות איך לשקר לחברת ההשכרה...

שתי אפשרויות -

ספר בדיוק מה שקרה וסביר להניח שיחייבו לפי המחירון שלהם , יקר יחסית... או אולי יתמזל מזלך ותופתע לטובה.

לחלופין, גש למוסך הוגן לפי בחירתך, שלם כמה שיעלה והחזר את הרכב ללא פגם, זול יחסית...

פורסם
למה לא להיות ישר עם עצמך. במקום עצות איך לשקר לחברת ההשכרה...

שתי אפשרויות -

ספר בדיוק מה שקרה וסביר להניח שיחייבו לפי המחירון שלהם , יקר יחסית... או אולי יתמזל מזלך ותופתע לטובה.

לחלופין, גש למוסך הוגן לפי בחירתך, שלם כמה שיעלה והחזר את הרכב ללא פגם, זול יחסית...

סוף סוף צדיק בסדום.

הסיבה שמחייבים אותנו כל כך הרבה בארץ זה בגלל הראש הישראלי של לשקר ולערבב אחרים.

או שתהיה כנה עם חברת ההשכרה או שתיגש לצבעיה ובכמה גרושים יתקנו את זה.

פורסם
לוקחים צבע צהוב מצבעי פסטל של ילדים וצובעים את מה שצריך .

עם צביעה טובה לא יראו דבר .

אחרי שצובעים , לוקחים סמרטוט ומטשטשים את החלק שנצבע .

למה לעשות תיקון חרא ? למה להיות חסר אחריות ? בסוף אנשים חפים מפשע משלמים על משהו שלא עשו .

הבן אדם קיבל רכב נקי משפשוף ,אז שכך גם יחזיר כמו שקיבל .

תחשוב שהרכב הזה היה יכול להיות הרכב שלך . איך היית מרגיש , אם משהו היה משפשף ומסתיר ממך את הנזק ?

הבן אדם שפשף את הרכב , כך גם אחריותו לתקן את זה או שחברת ליסינג תתקן כמה שזה יעלה .

ממתי סמרטוט מטשטש צבע שנצבע ?

מעצבן אותי שאנשים זורקים ז*ן על רכב , רק בגלל שהוא ליסינג .

הישראלי המכוער .

פורסם

אני כבר רואה פה פוסט עוד שנה "קניתי רכב מחברת השכרה והעלימו שם פגיעה מאחור בעזרת צבע שמן / בוץ / טיפקס" וכו'. תחשבו אם הייתם רוצים שמוכר יעלים ממכם מכה כזאת לפני שאתם ממליצים למרוח שם צבע של ילדים בשיעור מלאכת יד של בתיה עוזיאל.

אני מציע לך לא להיות יותר קדוש מהאפיפיור, להחזיר את הרכב ולא לנדב שום מידע. אם הם יראו וישאלו לגבי הנזק אז אפשר להיתמם סטייל "ואללה, מוזר. לא הרגשתי כלום. בטוח שזה לא היה קודם? אין מצב שזה ממני. הייתי אומר אם הייתי עושה איזה שריטה" וכו'. אם הם יראו שנעשה ניסיון לצבוע חאפר זה יהיה הרבה פחות נעים.

פורסם
לוקחים צבע צהוב מצבעי פסטל של ילדים וצובעים את מה שצריך .

עם צביעה טובה לא יראו דבר .

אחרי שצובעים , לוקחים סמרטוט ומטשטשים את החלק שנצבע .

אתה רציני?

• תוכן חדש...