Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרימת שריטה לרכב שכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, די עם הישראלי המכוער. קרה שעשיתם תאונה, קורה לכולנו...תתקנו.

לך לחברת השכרה, תגיד להם את המקרה בלי זיוני שכל, אני בטוח שיתנו לך מחיר נורמלי לתיקון, כמו שאמרו מעלי מחיר שרירותי.

צבעי פסטל וכאלה, טוב שלא צבעי גואש...תחשבו שבסופו של דבר הרכב הזה ילך למישהו אחר והוא יצטרך לשאת בתשלום שלכם, זה כבר לא לעניין.

כולנו עושים תאונות, אם קלות ואם קשות...על טעויות משלמים.

גם אני כאשר הייתי באיטליה שכרתי רכב והוא חזר עם פגיעה קטנה שבקושי רואים, אמרתי להם והם רק רשמו את זה בספר רכב ללקוח הבא שיקח את הרכב שיהיה תיעוד, לא לקחו ממני שקל אחד.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)
צבעי פסטל וכאלה, טוב שלא צבעי גואש...

דווקא עדיף עם צבע גואש ועוד יותר עדיף זה לתת לילד לעשות את זה.

ככה גם תכסה על הנזק וגם יהיה לך שקט לאיזה חצי שעה.

חשוב לציין שלאחרונה יצאו כל מיני צבעי גואש ואצבעות זרחניים, מרח בנדיבות על הפגם, הצבע הזוהר יסמא את עין פקיד הקבלה שיקלוט את הרכב.

כמה שאני יודע לא צריך להחזיר את הרכב נקי..

חברות השכרה עשויות לחייב אותך (לא במעט) אם הרכב מטונף ברמה קשה.

אמנם זה היה בחו"ל - אבל לפני שהחזרתי את רכב ההשכרה שלנו לפני כשנה עבדתי קשה מאוד לשאוב לכלוך ולנקות אבוקדו וקיא (ילד+טאבלט+דרך הררית = בעעע) מתוך החורים הזעירים של כיסוי העור של המושב האחורי. בדיעבד התברר שזה חסך לי 100-200 דולר.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

פותח השרשור - תדאג שהרכב יהיה מטונף במיוחד באיזור של השפשוף ושלום על ישראל. לכל אלה שניסו להיות נחמדים אני אספר לכם סיפור. שכרתי בקל אוטו . הרכב עמד בצל בזוית שהמכונת /לחיצה לא נראית לעין. לעומת זאת בשמש זה נראה. הסברתי לנציג שככה קיבלתי את הרכב ולא שמתי לב בגלל מיקום הרכב בצל. המנהל שלו לא היה מוכן לשמוע ורצה לחייב אותי. רק אחרי צעקות ובדיקה במחשב התגלה שהמכה / לחיצה נרשמה במחשב. מאז אני עובר עם הנציגים על כל פיפס ברכב . חוץ מזה שאם זה שפשוף/ מכה קלה הם גובים בתעריף לא פרופורציונלי ובטח שלא מתקנים את זה אלה כאשר הרכב יוצא למכירה. וגם אז בפחח עזרא ובניו ואיזה יופי דפקנו את השוכרים מכל הכיוונים. ברומא התנהג כרומאי. מצטער מאוד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

bigbos בתור אחד שעבד בליסינג אני איתך.

הם גובים מחיר לא הגיוני וגם לא יודעים מהיכן התרחשה המכה.

ברומא התנהג כרומאי.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

היושר הפנימי שלכם בסדר עם לצבוע את הנזק בפלסטילינה\צבעי פנדה\בוץ וכו'?

אני ארגיש הרבה יותר טוב לקחת את הרכב לצבעי שישייף טיפה ויתן ריסוס בצבע המתאים, סיפור של שעה גג ולדעתי לא מעט 200 שקלים בכל מקרה.

לכל הפחות לקחת נייר שיוף ולשייף קלות את האיזור ולרסס בצבע שתואם את קוד הצבע, כנראה שתישארו עם עודף מ-100 שקלים ולפחות תרגישו קצת יותר טוב עם עצמכם.

בפוסטים כאלה תמיד עולה לי סוגיית "הביצה והתרנגולת", מה קדם למה, הלקוחות הקומבינטורים גרמו לחברות ההשכרה להקשות בעניין נזקים לרכב או שנוקשות מוגזמת של חברות ההשכרה הפכה לקוחות לקומבינטורים.

כך או כך אתם לא יוצאים בסדר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה שעידן אמר.

עשיתם נזק - תתקנו. ככה פשוט. לכו לפחח שיתקן. זה בטוח יהיה יותר זול ממה שחברת ההשכרה תחייב אתכם.

להחזיר רכב מלוכלך שמוסתר בו פגם? אתם באמת חושבים שעשו את חברת ההשכרה באצבע?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
חוץ מזה שאם זה שפשוף/ מכה קלה הם גובים בתעריף לא פרופורציונלי ובטח שלא מתקנים את זה אלה כאשר הרכב יוצא למכירה. וגם אז בפחח עזרא ובניו ואיזה יופי דפקנו את השוכרים מכל הכיוונים. ברומא התנהג כרומאי. מצטער מאוד.

ככה הרבה חברות השכרה בכל העולם. יש כמובן טובות יותר או פחות, יהיו שיעלימו עין משריטות זעירות וכאלו שיחפשו כל פיפס, אבל אם מחייבים אז כמעט תמיד התעריף לא סביר (בהשוואה למחיר התיקון שניתן להשיג בחוץ) ולרוב את התיקונים הקטנים הם מרכזים במועד מכירת הרכב.

בתקופה ששכרתי רכב בוונקובר היו ברשת תלונות על סוכנות מסוימת (חברה בינ"ל גדולה מאוד) בשדה התעופה שם שהיא לכאורה מחייבת לקוחות בכל מיני פגמים קטנים שהם לא עשו, לא ראו ובסכומים לא סבירים. מאות דולרים על שריטות פח ושריטות בג'אנטים וכל מיני סדקים מיקרוסקופיים בשמשה. הם עבדו "בשיטת מצליח", קודם חייבו בסכום עתק ואז אחרי ריב עם הלקוח "הסכימו לבוא לקראתו". כל זה בחוף המערבי של קנדה - מולדת האנשים המנומסים והסבלניים.

הרכב שקיבלתי במינכן היה ללא הסמל הקדמי שמישהו כנראה לקח למזכרת, לפחות שלוש דפיקות פח (די זעירות) ואחד הקליפסים שהחזיק את מחיצת תא המטען (שצריך לסגור לפני שמקפלים את הגג) היה שבור.

הפתרון של עידן נראה הסביר וההוגן ביותר לכל הצדדים.

למרות שעדיין אם החברה תגלה את התיקון היא עשויה לחייב אתכם.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
פותח השרשור - תדאג שהרכב יהיה מטונף במיוחד באיזור של השפשוף ושלום על ישראל. לכל אלה שניסו להיות נחמדים אני אספר לכם סיפור. שכרתי בקל אוטו . הרכב עמד בצל בזוית שהמכונת /לחיצה לא נראית לעין. לעומת זאת בשמש זה נראה. הסברתי לנציג שככה קיבלתי את הרכב ולא שמתי לב בגלל מיקום הרכב בצל. המנהל שלו לא היה מוכן לשמוע ורצה לחייב אותי. רק אחרי צעקות ובדיקה במחשב התגלה שהמכה / לחיצה נרשמה במחשב. מאז אני עובר עם הנציגים על כל פיפס ברכב . חוץ מזה שאם זה שפשוף/ מכה קלה הם גובים בתעריף לא פרופורציונלי ובטח שלא מתקנים את זה אלה כאשר הרכב יוצא למכירה. וגם אז בפחח עזרא ובניו ואיזה יופי דפקנו את השוכרים מכל הכיוונים. ברומא התנהג כרומאי. מצטער מאוד.

מסכים איתך אם יש איזה פיפס קטנטן ברכב שאי אפשר לדעת מאיפה הוא ומי גרם לו...סבבה.

אבל מכה כזאת ברכב שהצבע התקלף, זה לא משהו שצריך לעשות עליו קומבינה.

אם חברת ההשכרה תיקח על זה מחיר בשמיים או סתם איזה 100 שקל...זה משהו אחר.

מקסימום שילך לאיזה מוסך שהוא מכיר ויסדרו לו את זה כמו שזה היה. אבל אם לקחת רכב תקין ללא פגעים, תחזיר אותו ככה.

פורסם
מסכים איתך אם יש איזה פיפס קטנטן ברכב שאי אפשר לדעת מאיפה הוא ומי גרם לו...סבבה.

אבל מכה כזאת ברכב שהצבע התקלף, זה לא משהו שצריך לעשות עליו קומבינה.

אם חברת ההשכרה תיקח על זה מחיר בשמיים או סתם איזה 100 שקל...זה משהו אחר.

מקסימום שילך לאיזה מוסך שהוא מכיר ויסדרו לו את זה כמו שזה היה. אבל אם לקחת רכב תקין ללא פגעים, תחזיר אותו ככה.

אם חברות השכרה לא היו מנפחות מחירים , שוכרים לא היו צריכים לשבור את הראש בקומבינות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אם חברות השכרה לא היו מנפחות מחירים , שוכרים לא היו צריכים לשבור את הראש בקומבינות.

לפי מה שאתה אומר זה בסדר להעלים מס כי המיסים גבוהים מאוד, להתחיל לגנוב כי המחירים גבוהים, אין בעיה לפרק מישהו מכות כי אני עצבני עליו...להמשיך?

הבחור קיבל רכב בלי שריטות, הבחור עשה תאונה קלה וגרם לשריטה...צריך לשלם.

בסדר...לא לשלם לחברת השכרה, שילך למוסך לתקן את זה. שימצא איפה הכי זול ויסדר.

אבל זה לא לעניין לקחת משהו תקין ולהחזיר אותו הרוס.

• תוכן חדש...