Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי מיני? מיני ONE משנה מתקדמת ועם יחסית מעט ק"מ ומעט מיקוח יכולה להיכנס לתקציב.

פתחתי כאן שרשור דומה והתלבטות בין מיטו למיני : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?536553-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-ONE

אני עדיין מחפש רכב עם נתונים טובים ומחיר אטרקטיבי ולפני שבוע פיספסתי מיני 2012 עם 7000 ק"מ בפחות מ-80,000 ש"ח כי התקשרתי באיחור של שעה...

מיטו שמורה במחיר סביר קצת יותר קשה למצוא.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הסברתי , לא מחפש רכב שהוא ספורטיבי כמו GTI ו RS באמת , לא מתכוון להשתולל / לנהוג במסלול

רוצה להנות מרכב שהוא קצת זריז יותר מהמיני הממוצעות , נראה קצת טוב יותר , מבפנים מפנק יותר

ושיהיה אמין כמה שאפשר , בכל זאת רכב לסטודנט

מקווה שזאת לא בקשה מוגזמת מידי ב 70K מצד שני אני לא מחפש ספורטיבי כמו גולף GTI , RS ותלתן למיניהן

אין לי ניסיון עם רכבים קטנים ו"מוגדשים" כמו ה TSI בסיאט ובגולף או ה TCE של הקליאו , אז אני מתייעץ ושואל , למרות שלא שמעתי הרבה תלונות על TSI בכללי

גולף לא הכי ספורטיבית ,ולא מרשימה כמו המיטו ( שירדתי ממנה לגמריי כרגע ) אבל בכל זאת מעניינת ואני לא שולל אותה , וגם לא רכבים אחרים שיציעו לי, פשוט מעוניין לדעת אם זה בכלל מתאים לדרישות שלי

מקווה שאני יותר ברור עכשיו מצטער על אי ההבנה

פורסם

מה לגבי היונדאי קופה? אולי תצטרך להתפשר מעט על הצריכת דלק אבל יש לה פוזה, מנוע חזק יחסית ונותנת הרגשה ״ספורטיבית״ אם אתה לא מתכנן להשתולל אלא מדי פעם ללחוץ קצת

עברתי לסקייטבורד

פורסם

שאלת תם

האם הטויוטה יאריס TS מתאימה למה שהבחור ביקש?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
שאלת תם

האם הטויוטה יאריס TS מתאימה למה שהבחור ביקש?

לא נראה לי ,ספרטני ופשוט מדי. לדעתי צריך ללכת על לאון 1.8T

פורסם
זה שאהבתי את האלפא כן אבל אני מאוד נמנע בגלל הבעיות במוט הגה שכולם מדברים עליהן,

לכן אני עדיין מחפש אופציה אחרת שאני יאהב, לא חשבתי על משהו ספציפי ואין לי ניסיון עם יותר מידי רכבים בסגנון ככה שאני לא יודע מה יהיה לי אמין ולא יקר מידי לתחזוקה שוטפת,

כשאומרים שלגולף חלקים יקרים, הכוונה במקרה של תאונה וצורך בחלקי חילוף או נזקים שצצים להם מאיזושהן בעיות ידועות ?

לגבי הביטוח אני מודע למחיר של הגרמניות למיניהן.

על סיאט חשבתי אבל מחפש אופציות אחרות בכל זאת

תודה

תראה...לכל רכב אתה יכול להביא חלפים זולים/משומשים תקינים/לא מקוריים שיהיו זולים יותר, אבל כאשר אתה קונה רכב ב-70K זה ממש לא כדאי, הזול הוא היקר. חלפים לגולף הם יקרים בלי קשר לתאונה, גם אם תחליף ממיר קטליטי, ברקסים, טיפול 10K וכו׳ וכו׳ או כל רכיב שצריך כל כמה שנים החלפה הם יעלו לך המון כסף. ואני אתן לך דוגמא: בטסט הראשון שלי הייתי צריך להחליף ממיר קטליטי, עלה לי 700 ש״ח לפיאט פונטו, שניה אחרי נכנסה גולף עם אותה התקלה ואצלה זה עלה 3500 ש״ח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ניסיתי גם את הקליאו החדשה אבל מאוד התאכזבתי מהאיכות בפנים הרכב אז גם ממנה ירדתי

חבל שפסלת אותה כי הרושם הראשוני בפנים קצת מטעה, אבל בלי שום קשר לא ברור לי למה בכלל חשבת עליה כשהיא אפילו לא קרובה לתקציב שלך?

פורסם

לפני שנה בדיוק הייתי באותה הסוגיה, אחרי מחקר של בערך שלושה שבועות הלכתי על ה Fiat Bravo 1.4T

בתקציב הזה אתה בקלות יכול להכניס בראבו 2012 עם ק"מ נמוך (מה שכן הרכב נדיר מאוד וקשה למצוא אותו)

לדעתי האישית הרכב מעולה, מלבד כמה חסרונות שאני אפרט, ותעשה את השיקולים שלך:

- הגיר של הרכב במצב "אוטומט" זוועתי, לא פחות. אני אישית נהגתי במצב האוטומט בדיוק חצי שעה, הזדעזעתי ועברתי ל "ידני".

- בולמי זעזועים - אם יש כאלו בכלל, בקושי מורגשים, כל דפיקה בכביש מורגשת.

אם הייתי במקומך הייתי מושך טיפטיפה את התקציב ומחפש איביזה 1.4FR.

נהגתי על אחת כזו וההבדל בין ה DSG שלהן לגיר פח אשפה שיש לבראבו שלי הוא שמיים וארץ (אם כי התרגלתי למצב הידני וכרגע אני בסדר גמור איתו)

פורסם

התבלבלתי לגמרי מכל ההיצע שיש , אין איזה " מנצח וודאי " בדרישות שלי ?

איך הפולו TSI + DSG ?

מה הסיפור בכללי עם ה DSG שחלק לא ממליצים חלק אומרים שכן..

שמעתי שה DSG היחידי שאפשר לסמוך עליו זה ה6 .. ל 5 ולא 7

לא הבנתי כל כך מה הסיפור , ובכלל כדאי להיכנס למקום הזה עם הדרישות שלי מהרכב?

• תוכן חדש...