Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכשתי לפני 3 חודשים I10 מהיבואן (כלמוביל) בהסדר כזה:

1.מקדמה 21200

2.כל חודש 826 למשך 36 חודשים.

3.השאר (בערך 20000) בסוף התקופה הנ"ל.

כרגע יש לי אפשרות לשלם את התשלום של סוף התקופה ולגמור עם זה.

במקרה זה הרכב יהיה שלי בסוף השלוש השנים. השאלה אם זה יהיה כדאי מבחינתי?

או שעדיף לחכות ולראות מהי ההצעה שלהם לגבי האפשרות להתקדם לרכב חדש?

אשמח לייעוץ , תודה!

פורסם

הסכום של ה 20,000 הוא קבוע ולא צובר ריבית או צמוד למשהו, נכון? כלומר עוד שנתיים ותשע חודשים אתה משלם 20,000 שקלים.

אם הסכום של ה 20,000 אצלך ביד (ולא הלוואה שאתה לוקח) - קח את הכסף, תשים אותו בחסכון צמוד מדד לשנתיים וחצי, תרוויח כמה שקלים (זה באמת לא יהיה הרבה אולי 600-700 שקלים,לא הרבה יותר) ובסוף התקופה תחזיר את הכסף ובריבית שצברת תמלא עוד מיכל דלק או שניים.

בכל מקרה אל תיסגור את הכסף לתקופה יותר ארוכה מהתאריך בו אתה אמור להחזיר את ה 20,000 כי הגישור על זה יעלה לך הרבה ויהפוך את העסקה ללא כדאית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפי מה שהבנתי העיסקה עומדת כבר להסתיים ולכן ההצעה של דיסקו כבר לא רלוונטית (אני טועה?). קשה לענות על השאלה הזאת בלי לדעת מה ההצעות שיציע לך היבואן. לדעתי (ואף פעם לא עשיתי עסקה מהסוג הזה, ככה שאני פחות או יותר מנחש) את ההצעה הטובה ביותר תקבל כשתגיע לשלם את ה-20K הנותרים והם יראו שיש לקוח פוטנציאלי שהולך לצאת מהדלת. אפילו אם אתה מאוד מרוצה מהרכב אף אחד לא הבטיח להם שבעוד שנה לא תחליט לקנות סיאט איביזה.

בכל מקרה, כמו שאמרתי קשה לדעת מה יותר כדאי בלי לדעת מה ההצעות שיציעו לך. יחד עם זאת, אני חושב שאם הרכב מספק אותך, קשה לי לראות הצעה שתהיה יותר כדאי מבחינה כספית מאשר פשוט לשמור את הרכב. אם נולד לך ילד בינתיים או שהצרכים השתנו מכל סיבה זה סיפור אחר, אבל כל עוד הכל טוב עם הרכב אני הייתי שומר אותו. מי בכלל החליט ששלוש שנים זה הזמן שצריך לשמור על רכב?

פורסם

הסכום קבוע.

ההצעה של disco די טובה אבל בדיוק בגלל מה שאתה אומר אני מתלבט. העסקה רק התחילה כי קניתי לפני 3 חודשים.

בנוסף אם אצליח לחסוך כסף במשך שנה נניח האם כדאי לי לשלם גם את מספר החודשים שנותרו?

בגדול אני פשוט מתלבט אם לחסוך כסף ולשלם הכול כמה שיותר מהר (כי כרגע אני רווק בלי יותר מידי הוצאות) או לזרום עם זה ולראות מה ההצעות שלהם.

פורסם

1. תזרום עם התשלומים הנוכחיים.

2. תחסוך בלי קשר.

3. תסגור את הכסף הקיים לתכנית נזילה כלשהי

4. כשתוכל לסגור את ההלוואה כולה - תעשה שיקול מחודש האם להמשיך עם הקיים ולהשאיר את הכסף לעצמך, או לסגור הלוואה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נדמה לי שהראל מציעים תוכנית השקעות לסכומים קטנים עד בינוניים על בסיס הפקדות חודשיות, עם אפשרות יציאה ומשיכה חופשית כמו חשבון בנק. (תוך יום עסקים אחד)

זה לא צמוד מדד, אלא השקעות (בורסה, מניות, אג"ח, וכו')

אני חושב שהם נותנים גם להתחיל עם הפקדה אחת גדולה ולהמשיך עם הפקדות קטנות. זה אחלה תוכנית חסכון לדעתי.

(לצורך העניין, אני לא נרשמתי לתוכנית. אני חייב נזילות ברמה של באותו היום, וגם ככה אין לי הרבה כסף)

• תוכן חדש...