Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהימים אותי כל פעם מחדש אלה. כנראה שהם לא מבינים את המושג "exclusive image״. כמובן שגם הפעם מדובר באילוסטרציה של איך הרכב יכול להיראות.

emotion of motion

פורסם

עיצוב קצת מוזר. מצד אחד יש משהו בפרונט שמזכיר לי את ה-GT. מצד שני, כל החלק האחורי מזכיר איזה מפשחטומטית יפנית או קוריאנית.

לא יודע אם יש קשר בין התמונה למה ש(אולי) יהיה בפועל, אבל מקווה שלא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מצטרף לתקווה, יחד עם הפיקפוקים בעצם הענין. יש המון ביקורת על החברה הזו המתמצית בכך שהיא כבר מזמן לא עושה מכוניות שחורגות במשהו מבינוניות מדכאת, אבל נדמה לי שעל הייחוד והאלגנטיות של העיצוב עדיין יש הסכמה.

פורסם

למי שלא הבין "Our exclusive image shows how a new Alfa Giulia GTA supersaloon could look" - התמונה היא סתם פוטושופ של autoexpress שלא קשור בשום צורה למציאות. האוטו הזה נראה כמו עיצוב של אלפא מלפני 10 שנים.

הרבה יותר הגיוני שתהיה לאלפה הזאת חזית כמו של ג'ולייטה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נראית כמו הכלאה בין מאזדה 6 דור קודם לג'ולייטה.

לא הותירה אותי פעורת פה, בלשון המעטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תנוח דעתכם, אך מגזין לא יודע איך הג'וליה באמת תיראה, מה יהיה לה מתחת למכסה המנוע או כל הפלצה אחרת כמותן ראינו אלפים בחמש +/- השנים האחרונות. ההשערה הזאת לא טובה או רעה יותר מהאחרות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

או שמדובר ב - Maserati Alfieri Concept, שהוצג ב-2014 ?

מתחיל להיות מעניין...

maserati-alfieri-concept_100458632_l.jpg

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

שלוש דלתות? לא מתאים לאלפא.

פנסים אחוריים כאלה? לא מתאים לקו הנוכחי של אלפא.

מצד שני - פנסים קדמיים וג'נטים נראים כן קשורים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי הכתבה זה בודי מפוברק שמורכב על פלטפורמה חדשה של סגמנט D של אלפא ( או מזראטי).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...