Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא הצליח לסגור 88 מי"ש עם מנוע הפיז'ו שלו. לכן הוא לא הגיע לעתיד.

רק אחרי שהוא פשט את הרגל דוקטור אמט בראון שדרג את המנוע ויכל להשיג את המהירות הדרושה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש שם גם מנזר די מוכר באזור. אולי בונים על התפילות של הנזירים לעתיד ורוד יותר לאלפא? :)

היה מנזר. הוא הופצץ על ידי האמריקאים במלחמת העולם השניה.

אחד מאלה שהשתתפו באותה הפצצה היה וולטר מילר, אשר חזר בתשובה, הפך לכומר וכתב את אחד מספרי המד"ב הטובים של כל הזמנים - "המנון ללייבוביץ'".

למה אני כותב את זה? כי זה יותר קונקרטי ופחות מד"בי מאשר לדבר על הג'וליה בשלב זה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דה לוריאן זה סיפור ממש עצוב ומוזר, הרי הבנאדם יכל היה לנסוע לעתיד ולהבין שאין לו סיכוי לקיים את שהבטיח.

כן, אבל לשם כך הוא היה צריך לבנות את מכונת הזמן, לא?

נהג מתחיל, יצא לך קישור יפה עם המד"ב.

פורסם
אולי באמת שווה לחתור לרכישת העסק הזה ע"י וואג, שם לפחות יש התלהבות ודגמים חדשים יוצאים כמו שילשול בלתי נשלט.

חייב לשאול מתוך סקרנות, מה זה אומר לחתור לרכישת העסק הזה ע"י וואג? איך אתה מתכוון ליישם זאת?

ג'וליה זה כבר לא מד"ב. בעבר יצאו בהכרזות וזהו, וכל זאת בזמן חוסר וודאות מוחלט (טרם ההשתלטות על קרייזלר). כיום כבר חותמים על חוזים עם ספקים ומכינים פסי ייצור - זה אומר שהדגם נמצא בשלבי פיתוח מתקדמים ובקרוב מאוד יגיע לייצור.

לגבי לנצ'יה, כרגע אפשר להתחייס למותג כלא קיים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

חותמים על חוזים "למשהו" ופינו פס ייצור "למשהו". בנתיים אין אפילו צללית או דגם חימר.

יכול להיות שזאת הג'וליה, יכול להיות שזאת תהיה הגרסה האירופאית של הקרייזלר 200 או בכלל קרוסאובר חדשה מבוססת ג'יפ. אתה בוודאי יודע שגם מכוניות "פושטיות" כאלו דורשות חתימת חוזים ופינוי פס יצור.

לגבי מכונת הזמן - מתברר שעוד לפני דוק אמט בראון פיתחו במכון וויצמן מכונת זמן מבוססת על רודסטר סברה. המפתח לקח אותה לכביש 4 לניסיון הרצה אולם למרבה הצער היא נעצרה על ידי מתנדבי מתנ"א הרבה לפני שהגיע למהירות הדרושה (88 מי"ש שהם קצת יותר 140 קמ"ש). הרישיון של הדוקטור הממהר נשלל מנהלתית במקום והמכונית הושבתה בגלל "שיפורים מסוכנים במנוע" ו-"העדר פסים זוהרים מאחור".

פורסם

נדמה לי שלא הבנת את ספורטיבו: הוא שואל איך רועי 5 באופן אישי יחתור לרכישת האיטלקית ע"י וואג, איך הוא אישית יקדם את הנושא.

רועי מצידו התכוון לכתוב-לחכות או לשאוף, יצא לו לחתור.

אלו היו שלושים שניות על שלושה אנשים המדברים בשפות שונות.

מ.נ.ח

פורסם

לא שלוש שפות שונות, אלא שתיים: אני הבנתי את רועי, שלא התכוון בדבריו למה שהוא הולך לעשות באופן אישי אלא למגעים שהיו בתקשורת על רכישת פיאט ע"י VAG. היה נראה לי מוזר שספורטיבו הבין אותו כך, אז חשבתי שאולי הוא פיספס את הידיעה המדוברת..

:idea:
פורסם
נדמה לי שלא הבנת את ספורטיבו: הוא שואל איך רועי 5 באופן אישי יחתור לרכישת האיטלקית ע"י וואג, איך הוא אישית יקדם את הנושא.

מ.נ.ח

מודה על המאמץ לפרש אותי ואת כוונותי. אין בפועל ״לחתור״ שום דבר המייחס לו דווקא מימד אישי, ודאי לא בנטיה ובהקשר בהם נכתב, מכאן שלהבנתי המצומצמת בלשון העברית הוא בהחלט במקום. יש בו מאידך רמה של דחיפות והכרח שאין בהטיות הפעלים ״לחכות״ או ״לשאוף״, אותם הבאת כחלופות מתאימות יותר. כמובן שהתיסכול, אולי אפילו הייאוש, מעתידה הקודר של פיאט על בנותיה, לפחות לדעתי, מחייבים נקיטה בצעדים מעט נמרצים יותר מאשר איזו שאיפה בעלמא ומכאן שה״חתירה״ נראית עוד יותר במקום.

פורסם

מ.נ.ח

מודה על המאמץ לפרש אותי ואת כוונותי. אין בפועל ״לחתור״ שום דבר המייחס לו דווקא מימד אישי, ודאי לא בנטיה ובהקשר בהם נכתב, מכאן שלהבנתי המצומצמת בלשון העברית הוא בהחלט במקום. יש בו מאידך רמה של דחיפות והכרח שאין בהטיות הפעלים ״לחכות״ או ״לשאוף״, אותם הבאת כחלופות מתאימות יותר.

פורסם

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

רועי 5, אין בכוונתי לתקן את שפתך שהיא טובה בהחלט- טובה משלי. המילים אותן הבאתי - מילים פשוטות כפועלות יומיומיות בבית נמלים אין בהן היומרה להוות חלופה מתאימה יותר . יומרתן היחידה היא להסביר לעם בפשטות לאן כיוונת.

בחתירה אין מימד אישי בהכרח, אך יש בה להבנתי מימד פעלתני עמלני שאין בשאיפה או בהמתנה גרידא. אני מניח שלכך כיוון בעל הלב הספורטיבי.

יחד עם זאת, יתכן שטעיתי גם בפרשנות דבריו כפי ששגיתי בהבנת דבריך, במקרה זה נותר אנוכי חצי אבל וחפוי ראש.

להגנתי אטען שכל חפצי היה בהבהרת דבריך לבעל הלב הספורטיבי וכן הבהרת דבריו הוא- לבעל הפיאט פנדה. פעולת גישור ותרגום שהיא לעתים כפוית טובה.

עוד אוסיף להגנתי את הדברים הבאים: בעוד הלב הספורטיבי הוא חובב איטלקיות למוד אכזבות אך אופטימי ואתה כנראה חובב איטלקיות פסימי- הרי שאני מצוי כנראה במקום כלשהו באמצע.

ערב טוב.

מ.נ.ח

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

ובסופו של דבר - עדיין גורנישט מיט גורנישט.

הוויכוח הזה עקר והבר היחיד שישביע את סקרנותנו יהיה הזמן.

במקרה של מרקיונה זה עלול לקחת לא מעט זמן.

הרי משהו יצא בסוף מהמפעל בקסינו. אולי.

פורסם

I call bullshit.

ממתי ככה מתחילים יצור של רכב? איפה השיווק? איפה דגם תצוגה/קונספט בתערוכה? איפה דגם של הדבר האמיתי (דגם חימר)? לדעתי הם סוגרים את המפעל הראשון אך בכדי לשדר ׳עסקים כרגיל׳ ממציאים איזה משהו על רכב שבכלל לא קיים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
היה מנזר. הוא הופצץ על ידי האמריקאים במלחמת העולם השניה.

אחד מאלה שהשתתפו באותה הפצצה היה וולטר מילר, אשר חזר בתשובה, הפך לכומר וכתב את אחד מספרי המד"ב הטובים של כל הזמנים - "המנון ללייבוביץ'".

למה אני כותב את זה? כי זה יותר קונקרטי ופחות מד"בי מאשר לדבר על הג'וליה בשלב זה...

אכן, בינתיים מדע בדיוני.

לדעתי מדברים כבר איזה שלוש שנים על הג'וליה, לא? נדמה שאפילו את השת"פ עם מאזדה (שבסוף בכלל יהיה פיאט או אבארט', לפי הפרסומים) קידמו יותר מהר. או שאולי גם לא? כנראה שנגלה עוד איזה שנתיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...