Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא כזה מסובך לארגן. אני משער שקל אוטו כבר סיפקה לבט"ש הרלוונטיים את מספרי הרישוי הספציפיים של הרכבים המתנדבים, לרבות פרטי הנהגים שבהם.

פורסם

תסריט: אתה בא ואוסף 4 לוחמים מאובקים רק כדי לגלות שאלה מחבלים מחופשים...

אני חושב שתיאום עם הצבא הכרחי במקרה הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אפשר להתארגן חמישה נהגים ולרדת לשם ברכב אחד מהמרכז. זה יצא מה, 30₪ לאדם?

או סופסוף בחור שמבין ענין!

זה גם מה שאני מתכנן, רק מאיזור ב"ש.

נהג מתחיל אני מניח שקל אוטו לא מחלקים סתם רכבים ואומרים לך לעשות סיבובים בתחנות אוטובוס, אני מניח שהכל מתואם עם האגודה למען החייל או ארגון כלשהו.

פורסם

גם איתי טרם יצרו קשר...נמתין בסבלנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני נרשמתי לזה, ואני אשמח לנסוע לנתיבות.

מעבר לזה, אם על מנת להסיע חיילים הביתה או חזרה לאיזור הלחימה, אני אצטרך לנסוע לנתיבות.

זה יהיה לי כ-ב-ו-ד אדיר!!

מעבר לזה, אם יסכימו לקחת אותי, ויהיו פה אנשים מאיזור מראשון שגם באים, אז מוזמנים להצטרף אלי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אם לא הייתי חייל בעצמי, או שהייתי יודע שאני יוצא כל יום לבית, לא היה אכפת לי לעשות נסיעה כזאת בערב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגיעה לי הודעת סמס חלקית ובה מצויין -

" מתנדב יקר, אנו מודים לך על היענותך לפעילות "מחזירים את הלוחמים הביתה ב"

לא ממש ברור אם ייצרו איתי קשר או לא. משער שניאלץ לחכות ולראות.

פורסם

כנ"ל - כנראה מחכים\מתארגנים להתפתחויות (אישרו אתמול עוד גיוס מילואים נרחב,אז סביר שיהיו עכשיו הרבה חילופים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...