Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

השבוע אצבע את הרכב בפלסטדיפ,

האם יש דגש מיוחד לניקוי הרכב לפני יישום הצביעה ?

נ.ב איזה חומר ביתי מוריד לכלוך מהג'אנטים בלי לפגוע בצבע?

Suzuki Jimny

פורסם

כמו שצובעים כל משטח, יש לדאוג שהמשטח יהיה נקי מכל לכלוך או שומניות כדי שהצבע יתפס למשטח טוב יותר. אם אתה שואל אותי, אני הייתי עושה שטיפה בדילול נמוך עם CG citrus wash & gloss, לאחר מכן פלסטלינה על כל הרכב ולאחר מכן עובר בזריזות עם IPA על הרכב. לדעתי זה מספיק.

פורסם (נערך)

אתה צובע את הרכב לבד אם מותר לשאול?

עריכה אחרונה על ידי 98civic
טעות

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא להתקרב !

חבר צבע את האוטו שלו בפלסטידיפ והתחרט על זה כלכך עד שמכר את האוטו

צבע בצע לבן והשקיע יותר מ9 אלף שקל כל פעם שהתלכלך הלכלוך לא ירד !

היזהר !

עריכה: לקח לו יותר מ3 ימים בהם עבד בערך 6 / 8 שעות על האוטו 4 / 5 אנשים בכדי להוריד את הצבע וגם היה קשה מאוד לצבוע אחר כך שוב למטאלי תקח בחשבון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא להתקרב !

חבר צבע את האוטו שלו בפלסטידיפ והתחרט על זה כלכך עד שמכר את האוטו

צבע בצע לבן והשקיע יותר מ9 אלף שקל כל פעם שהתלכלך הלכלוך לא ירד !

היזהר !

עריכה: לקח לו יותר מ3 ימים בהם עבד בערך 6 / 8 שעות על האוטו 4 / 5 אנשים בכדי להוריד את הצבע וגם היה קשה מאוד לצבוע אחר כך שוב למטאלי תקח בחשבון

כל מילה ברזל -זהירות זהירות זהירות !!!

• תוכן חדש...