Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1600 עבר 250 אלף ק"מ.

עשיתי טיפול החלפה שלו מצערת לפני חודשיים בשביל לייצב את הטורים ומה שקרה זה בדיוק ההפך..הטורים עלו והם עדיין לא יציבים.

לא מזמן שמתי לב שיש נקישה בגיר במעבר מD לN.

אני חושב שזה בגלל הפרשי סל"ד גבוהים בין ההילוכים וכאשר אני מבצע מעבר אז יש נקישה.

אציין גם כי לא ידוע מתי הוחלף שמן גיר לאחרונה ומכיוון שראיתי המון סייגים בפורום לגבי החלפה שלו אז בחרתי להימנע מההחלפה.

אבל עכשיו שנוצרה התופעה הנ"ל אני שואל שוב האם להחליף שמן גיר בתקווה שאולי הבעיה כך הבעיה תעלם.

בנוסף אני צריך לדעת איזה שמן גיר אני צריך בשביל הרכב בשביל שלא ידחפו לי שמן סוג ז במוסך.

תודה לכולכם מראש מתן.:-)

עריכה אחרונה על ידי nabatian
טעות בכתיבה
פורסם

הדפיקה בגיר כנראה נובעת מסלד גבוהה. הסלד בסרק צריך לעמוד על 700-800.

יש לבדוק למה הטורים גבוהים ולא יציבים, חזור למוסך שהחלפת אצלו את המצערת.

לגבי שמן גיר. כפי שרשמת, אם לא הוחלף בתדירות יצרן המנע מלהחליף כדי שלא יהיה מצב שהגיר ייחליק.

שי.

פורסם

צריך לבדוק תושבות מנוע ותושבת גיר.

צריך לבדוק שהטורים באמת לא גבוהים כמו שאתה אומר. על כמה הטורים בסרק וכמה ב-D? ולמה אתה לא חוזר, למקום שהחלפת את המצערת, מן הסתם זה עלה הרבה כסף, הם חייבים לתת לך שירות.

בנסיעה רגילה מורגשת העברת הילוכים?

אצלי בלנטיס עשיתי החלפה חלקית, כמעט 4 ליטר שמן גיר מקורי M5, נקנה ממאזדה 90 שקל לליטר, יקר אבל זה להרבה שנים, וחשוב לתקינות של הגיר שעולה הרבה יותר,החלפתי לבד.

בדקת גם שלא חסר שמן גיר?(הבדיקה צריכה להיות, אחרי נסיעה של 10דקות, ושהרכב חם, שילוב בידית, כל מצב מלמטה למעלה 3שניות, ואז לשים ניוטרל ולצאת לבדוק במדיד)

מה הצבע של השמן אצלך אדום בהיר או כהה ומושחר?

ידוע לך עם הגיר עבר שיפוץ בעבר?

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

ניסיתי לערוך את ההודעה אבל כנראה שזה לא הצליח,אז אני מתקן : לא החלפתי את המצערת , אלא עשיתי טיפול ניקוי מצערת.

פורסם

תושבות מנוע הוחלפו לא מזמן,כמו שרשמתי הטורים עומדים על 1100 וכשהמנוע חם זה יורד ל1000 ושם הוא משחק טיפה(חוסר יציבות).

אין לי בעיה להשקיע בשמן גיר מקורי השאלה אם רצוי להחליף (אני לא יודע אם הרכב עבר טיפולים בזמן ואני מניח שלא)

במידה ואכן חסר שמן גיר האם כדאי פשוט להוסיף על הקיים או לעשות שטיפת גיר ומילוי מחדש של שמן גיר?!

פורסם

אני לא מומחה, אבל סלד של 1000 כשהמנוע חם זה די גבוה.. אצלי הוא ישושב ב550-650 כשהמנוע חם, וכשהוא קר באזור ה850-1000, כשהוא קר ואני מכניס הילוך מרגישים באת דפיקה קטנטנה עד לא מורגשת , אך כשהוא חם זה לא קיים כלל.. הערכה שלי שהסלד הוא הדבר היחיד שאחראי למצב הזה אצלך..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...