Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

IMG-20140724-WA0004.jpg

IMG-20140724-WA0003.jpg

קצת פירוט-

יש ברשותי מגבר של BOSTON GT75-4, ו2 זוגות קומפונט BOSOTON S60 שמחוברים עליו.

לאחרונה התחלתי בכיוון המערכת, כי גיליתי שמי שכיוון אותה לא מגיע לרבע מהספק שהמגבר והרמקולים נותנים.

הבעיה שלי היא כזאת קראתי מדריכים רבים, וניסיתי פעמים רבות אבל אני לא מצליח להגיע לרמה איכותית בכל הז'אנרים של המוזיקהץ

לדוגמא-אני שם מוזיקה שחורה ,שומעים טוב ,אחר כך טראנס ויש רעשים והרמקול "מחרחר" .

אני מעוניין לכיוון את המערכת לרמה מקסימלית בלי יותר מדי באס,(כיוון שיש עוד מגבר נוסף של מונו עם סאבים ) ,אשמח לעזרה והמלצות. (לפחות את הבסיס לאן לסובב כל כפתור ואח"כ אני ישנה קצת לפי השמיעה.)

בקישור יש תמונות קצת יותר ברורות-

http://www.stevemeadedesigns.com/board/topic/137915-97-accord-dual-kicker-cvr-system/

עריכה אחרונה על ידי oran corolla
פורסם

נתחיל בלתת לך רמז קטן - גיין זה לא ווליום!

תריץ קצת חיפוש ותגיד לי אם הבנת מה הבעיה ואיפה אתה טועה.

תריץ חיפוש גם על כיול מערכת.

ומעבר לזה תביט בדביק, יש מבצע לחברי הפורום לעבור תהליך כיוון מערכת יסודי כולל הסברים מעמיקים, במקרה גם מדובר באדם אשר הינו חובב מושבע של בוסטון אקוסטיקס.

ממליץ בחום!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...