Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 4 ילדים ואני נדרשת ל רכב גדול, מתלבטת בין מזדה 5 או סיטרואן C4 פיקאסו, מזדה 5 2008 מפרטי או סיטרואן C4 2010 מליסינד דרך חברות טרייד אין, מה עדיף ? התייחסות גם לעלות טיפולים שוטפים, אחזקה, תקלות, אמינות, בטיחות, בטח וכ

שתיהם ם 90,000 קילומטר, מה המשות של קניית רכב עם כזה קילומטרז

תודה רבה

פורסם

מאזדה 5 למשפחה עם 4 ילדים זה סיוט. מניסיון.

שני המושבים האחוריים צפופים ולא ניתן לגשת אליהם מהדלת האחורית - בעייתי מאוד אם יש בוסטרים במושבים הקדמיים ובכלל מסרבל כל כניסה ויציאה מהרכב.

בשורה השניה יש רק שני מושבים מלאים + משענת יד שבהטעיה שיווקית מנסים לקרוא לה "מושב".

ה-C4 פיקאסו מרווחת בהרבה, מאובזרת בהרבה ועם 3 מושבים מלאים בגודל מלא בשורה השניה ונגישות למושבים האחוריים מדלת המטען בלי לקבל מושבים בשורה השניה. עם 4 ילדים ישאר לך כיסא אחד מקופל שישאיר המון מקום למטען.

הגיר הרובוטי מעט מעצבן בהתחלה אבל מתרגלים...

לי היו שתיים כאלה במשך 5 שנים ללא תקלות (ליסינג/השכרה).

נחשבת בטוחה מאוד.

עושה 1:10-1:12 משולב.

פורסם

הC4 אכן עדיפה בהרבה מבחינת מרחב פנימי (שוב הספסל האחורי גם לא מרווח ויתאים רק לילדים) מודרני יותר, וכנראה גם בטוח יותר

אבל אמין הרבה פחות (ככל לא יעזור לכותב מעלי הרכב לא "מהאמינים בשוק") והגיר שלו זוועתי מבחינתי לא פחות.

הונדה FRV תתן מרווח משופר ל6 נוסעים ותא מטען ראוי.

טויוטה ורסו תהיה מרווחת ל5 השיש ישב על הדרגש מאחור אבל תהיה אמינה, חסכונית ונוחה.

בהצלחה

פורסם (נערך)

לא יודע אם מי ה"אמינה בשוק" ואני בספק רב אם למישהו כאן יש שביב של נתונים מקיפים ומהימנים לגבי "אמינות".

ממילא מדובר ברכב משומש שה"אמינות" שלו תלויה הרבה יותר במה עבר עליו ואיך טופל מאשר בשם היצרן...

גם אני מאוד רציתי את ההונדה FRV אחרי שהתאהבתי במולטיפלה המכוערת להפליא. ניסיתי...

מאוד מאוד צפופה ולא נוחה כיושבים בה 6 נוסעים! סרדינים בקופסה.

יותר מזה, כאב ל-3 זה מאוד מאוד לא בטיחותי כשאחד הילדים יושב לנהג על הראש במרחק של 4 ס"מ.

זו הסחת דעת קטלנית בפוטנציה - אי אפשר באמת להמנע מזה.

הוורסו חביבה מאוד ועדיפה על ה-5 או ה-FRV בהחלט אבל מרגישה צפופה בהרבה ופחות מאובזרת מהפיקאסו.

נסעתי עליה שבועיים כרכב חלופי. החזרה לפיקאסו לוותה באנחת רווחה מכולם.

היא גם תחייב ירידה של שנתיים-שלוש בשנתונים ועליה משמעותית של ק"מ באותו תקציב בגלל השם "טויוטה".

לעניות דעתי זה יפגע יותר ב"אמינות" מאשר השם "סיטרואן"...

עריכה אחרונה על ידי gillz
  • תוכן חדש...