Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזון סופר פרימיום לכלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה מותגים שהם לא אולטרה-דופר-פרימיום כדאי להסתכל? נניח באיזור ה-200 ש"ח לשק גדול (15 קילו+). יש חיה כזו?

המזון מיועד לכלב מעורב בגודל בינוני עם פרווה קצרה בן שנה לערך שאכל עד עכשיו פרו פלאן של גורים.

שני האתרים שצורפו כאן בשרשור לא עזרו, הרשימה של החברות בהם מוגבלת משהו.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק בגלל זה אני שואל כי לרוב באיזור שלמ המחיר למזון הזה הוא גבוה מאוד.

עד עכשיו הכלבה הייתה אוכלת מזון הוליסטי/אורגני אבל בפעם האחרונה היה חסר במלאי אז קנינו אופטימה והיא מרוצה מאוד.

כמו כן קיבלנו הצעה ממש טובה לשק של בלקנדו וקיבלנו משהו כמו 8 דוגמיות בשביל הניסיון, במידה והיא תאהב אותו נעבור לבלקנדו.

פורסם

צריך להבין שהרבה פעמים מזון מסוים גורם לתופעות לוואי קלות בכלבים מסויימים ובכלבים אחרים לא, זה לא פוסל את המזון ככללו אלא רק לכלב מסוים זה.

בערך כמו שיש בניינו כאלה שאוכלים כרוב/כרובים וישר יוצאים בסימפוניית הפלצות בעוד שעל רוב האוכלוסיה זה לא משפיע כלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

למה מזון כלבים מאותה חברה עולה חמישי-שית מהמקביל המיועד לחתול?

עשיתי תרגיל כמו בטאקי - משנה נושא ל...חתול.

קני now לחתול (3.5~ ב 169₪) אך הריח, אחחחח הריח, כמה ריח יש לדבר הזה?!

וגם מאחר והחתולה לא עטה עליו הוא הוחזר לחנות ללא בעיה מבחינתם אך העירו שהריח מגיע מאחוז בשר גבוהה ו״טרי״.

בינתיים יש לי רוייאל קנין שהוא פשוט נגרס בכמויות, כנראה טעים לה הג׳אנק הזה.

יש המלצות אחרות לאוטרה/סופר ואיזה טעם?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי דיי נעול על אוריג'ן אבל מוכר אחד בחנות קבועה אמר שיש בו יותר מדי חלבונים בשביל כמות הפעילות של הכלבים שלי (הוא מדבר על מינימום של 3 ק"מ ביום, הם לא עושים 3 ק"מ בשבוע), ושכמות חלבון גבוהה לכלבים עם פעילות נמוכה יזיק להם

כמה אמת יש בזה?

הוא המליץ על Go! sensitivity turkey או Now! Grain free לרמת הפעילות שלהם.

עד להחלטה סגורה קניתי להם עוד שק 13 ק"ג של Natural Choice Lamb Brown Rice.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם כל נושא החטיפים לכלבים? מה עדיף, הדברים התעשייתיים (שנראים כמו ביסלי שנפגם בייצור) או מדי פעם לפנק באוכל של בני אדם, כמו חתיכת פסטרמה או קבנוס טעים? מה יותר בריא לכלב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצטרף לדרישה להמלצות. אמנם לא פרימיום אבל דוגלי/בונזו וחבריהם עושים לכלב שלי להקיא. הרבה מהמותגים האחרים הוא פשוט לא אוכל. כרגע מצאנו פדיגרי וזה הדבר היחיד שהוא מוכן לאכול. מחפש משהו לא יקר באופן מוגזם ושניתן להשיג בחבילת ״לא ייגמר לעולם״

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
הייתי דיי נעול על אוריג'ן אבל מוכר אחד בחנות קבועה אמר שיש בו יותר מדי חלבונים בשביל כמות הפעילות של הכלבים שלי (הוא מדבר על מינימום של 3 ק"מ ביום, הם לא עושים 3 ק"מ בשבוע), ושכמות חלבון גבוהה לכלבים עם פעילות נמוכה יזיק להם

כמה אמת יש בזה?

הוא המליץ על Go! sensitivity turkey או Now! Grain free לרמת הפעילות שלהם.

עד להחלטה סגורה קניתי להם עוד שק 13 ק"ג של Natural Choice Lamb Brown Rice.

גם אני שמעתי על הקטע של החלבונים וזה נשמע הגיוני, אבל לא מצאתי או חיפשתי הוכחות לכך.

הכלבה שלי, מוציאה אנרגיה כל יום, כך שזה לא הפריע לי במיוחד.

בכל מקרה, המון חושבים שרמת אחוז גבוהה של חלבון, מעידה על מזון טוב יותר - זה פשוט לא נכון.

פורסם

בימים אלו הסתיים שק 12ק"ג של GO

יקר הדבר הזה (390ש"ח אחרי הנחה!) אבל המוכר אמר שבגלל שזה אוכל מרוכז אז אפשר לתת מנות קטנות יותר והכלבה עדיין שבעה

(קצת קשקוש לדעתי כי יש לה מיקסר של רדימיקס במקום קיבה,לעולם לא מסרבת לאוכל,לא משנה מתי,גם לאחר ארוחות מסודרות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קצת סדר, כל המזונות ברמת 5 כוכבים (אוריג'ן, מריק, גו וכו') מכילים אחוז גבוהה מאוד של חלבון, כ 70% בשר ואכן ייתכן שלכלבים מסוימים (גיל, גזע, פעילות וכו') זה יהיה עשיר מידי, מה שבד"כ מתבטא בהקאות.

מכן ניתן להסיק שמוכר שאומר לך "אוריג'ן זה יותר מידי חלבון" ומנסה למכור לך GO זה במקרה הטוב חוסר ידע, במקרה הרע זה נסיון לדחוף לך את מה שיותר ריווחי עבורו.

הקבוצה הזו של המזונות מתחלקת כמעט בכל היצרנים למזונות נטולי דגנים ולמזונות עם "זרעונים (איך מתרגמים לעזאזל GRAIN) בריאים".

לכלב בריא שהוא נטול אלרגיות, המזון נטול הזרעונים הוא יקר ומיותר לחלוטין, ניתן בהחלט לקחת את הסידרה היותר זולה.

בקבוצה הנ"ל שבה רוב המזונות מאוד דומים ולא ממש משנה איזה אוכל אוכל הכלב, יש לי נסיון מעולה עם מריק גם בטעימות, גם בהשפעה על הכלב והכי חשוב, גם במחיר.

במודעה מעליי מצויין GO ב 390 ש"ח, מריק מקביל במשקל זהה עולה 320 ש"ח. כרטיס מועדון יעגל לך את זה ל 300.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...