Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשארה רק אחת אדומה במלאי, אז כדאי שתלך מחר בבוקר לסוכנות ותקנה לפני שמישהו יקנה אותה.

אולי יש גם צהובה, תלוי אם כבר שילמו עליה את כל הכסף (בעיקרון היא שמורה ללקוח ששילם מקדמה).

נדיר מאוד למצוא יבואן שמוכר רכבים ספורטיביים במחיר ראוי כמו זה, אז למי שהצבעים מתאימים טוסו לקנות.

פורסם

במחיר כזה, לא הגיוני לא לקנות מהסיבה היחידה שהיא צבע.

קונים מה שיש במלאי ונהנים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נשארה רק אחת אדומה במלאי, אז כדאי שתלך מחר בבוקר לסוכנות ותקנה לפני שמישהו יקנה אותה.

אולי יש גם צהובה, תלוי אם כבר שילמו עליה את כל הכסף (בעיקרון היא שמורה ללקוח ששילם מקדמה).

נדיר מאוד למצוא יבואן שמוכר רכבים ספורטיביים במחיר ראוי כמו זה, אז למי שהצבעים מתאימים טוסו לקנות.

לא הולכים לייבא עוד אחרי שהאדומה תימכר?

פורסם
במחיר כזה, לא הגיוני לא לקנות מהסיבה היחידה שהיא צבע.

קונים מה שיש במלאי ונהנים!

אתה יודע מה קורה לרכב הזה אם אני שם אותו אצלי בחניה מבחינת נזקי קנאים? אני מחפש רכב בצבע לא בולט ונפוץ (לבן או כסוף), זה מה שעשיתי עם הסקודה אז. צהוב ואדום זה צבעים שמושכים תשומת לב יותר מידי.

היתה לי פיאט אונו אדומה מבריקה ומצוחצחת, מה לא עברתי? מיריקות על הרכב ועד שבירת מראות ע"י בעיטות, עקירת מגבים, עקירת אנטנות ועוד ועוד... אז לא עובר את זה שוב.

אולי עוד מעט יגיע אישור הבניה המיוחל כדי לסגור את החניה עם גדרות ושער חשמלי, אז יהיה אפשר לנשום קצת.

צהובה נראית טוב!

גם האדומה נראית לא רע בכלל. בהחלט רכב משתלם גם ביותר מהסכום הזה.

נראים מצוין, הרכב שלך יפה מאוד, שמור עליו :)

לא הולכים לייבא עוד אחרי שהאדומה תימכר?

לפי מה שהבנתי לא, הוצגה קורסה חדשה אז ייבאו אותה (והיא תעלה יותר). אז מי שרוצה את האדומה באמת זאת עסקה אולי של פעם בחיים אז פשוט טוסו לקנות.

פורסם

איפה אתה גר , בג׳נין ?? הצהובה מהממת אך צריך מאוד בצבעים האלה לתחזק אחת לכמה זמן את הצבע שלא ייפגם . לפרטים נוספים נא לפנות לפורום דיטיילינג .

פורסם
איפה אתה גר , בג׳נין ??

ידידנו גר איפשהו באיזור העמקים. ישנן שכונות "חביבות" במגדל העמק, בנצרת עלית ובעוד מקומות.

לצערנו, ערסים מגעילים כאלו ניתן לפגוש בכל פינה בארץ.

אישית, הייתי משקיע במעבר דירה במקום בכיפת ברזל למכונית. השכנים עדיין יישארו אותם שכנים - ולא הייתי רוצה שילדיי יגדלו בסביבה כזו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זה לא עניין של עיר ושכונת מגורים וגם לא מדובר בבעיית שכנים, זה עניין של ערסים מזדמנים מיישובים אחרים שבאים לטייל ושולחים ידיים על הדרך. עוד מקרים הם ילדים ובני נוער עם התיק על הגב, שהולכים ברחוב בדרך חזרה הביתה מהלימודים וחייבים להשאיר מזכרת, והם בכלל לא מהשכונה. יום אחד תפסתי ילד מרים לי את המגב האחורי בפיאט בדרך לעקירה, יצאתי החוצה והוא ברח, וכך ניצל המגב (שנעקר שבוע אח"כ). בד"כ מדובר באנשים שלא מבינים במכוניות ואולי לא יוכלו לזהות בין קורסה רגילה לקורסה OPC למרות ההבדלים, הם מתנכלים לכל רכב בולט בנוף המקומי. הפתרון הוא צבע לבן, כסוף או בהיר כלשהו ליסינגי. עובד יופי טפו טפו טפו.

אבל אנחנו סוטים מהנושא, אם יש לכם חניות סגורות אז לכו על האדום, אתם תהנו מהרכב הזה.

פורסם
אתה יודע מה קורה לרכב הזה אם אני שם אותו אצלי בחניה מבחינת נזקי קנאים?

היתה לי פיאט אונו אדומה מבריקה ומצוחצחת, מה לא עברתי? מיריקות על הרכב ועד שבירת מראות ע"י בעיטות, עקירת מגבים, עקירת אנטנות ועוד ועוד... אז לא עובר את זה שוב.

כל הנזקים שתיארת לגבי האונו, הכל נזקי קנאים??

:wink:

לא בקטע מעליב או מזלזל, זה לא נזקים שעשו לך מקנאה, זה נזקים שעשו לך כי כנראה גרים בקרבתך יותר מדי בבונים (וזה מבלי להעליב את הבבונים\קופים).

לגבי הקורסה במבצע אני חושב שזה דיל כל כך טוב שהצבע בכלל לא אמור לשחק תפקיד או שיקול.

במקרה הכי גרוע אם הצבע כל כך מציק- מדבקה על כל הרכב באיזה צבע שבא לכם וסוגרים פינה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
stio תקן אותי אם אני טועה אבל ניראה שאתה מאוד רוצה אחת ? במחיר כזה חבל לפספס ושימותו הקנאים !!

כל הנזקים שתיארת לגבי האונו, הכל נזקי קנאים??

:wink:

לא בקטע מעליב או מזלזל, זה לא נזקים שעשו לך מקנאה, זה נזקים שעשו לך כי כנראה גרים בקרבתך יותר מדי בבונים (וזה מבלי להעליב את הבבונים\קופים).

לגבי הקורסה במבצע אני חושב שזה דיל כל כך טוב שהצבע בכלל לא אמור לשחק תפקיד או שיקול.

במקרה הכי גרוע אם הצבע כל כך מציק- מדבקה על כל הרכב באיזה צבע שבא לכם וסוגרים פינה.

חבל לפספס רכב ברמה כזאת ובמחיר כזה בגלל אנשים רעים !! אם מתאים לך אז לך על זה !!

פורסם (נערך)

באונו כרכב לא היה מה לקנא, העניין הוא שאני תמיד תחזקתי אותה בצורה כזאת שהצבע האדום היה מבריק (פוליש, ווקס), אנשים היו עוברים ליד הרכב והיו רואים את עצמם. תמיד הרכב היה נקי, ובגלל הצבע שלו גם היה בולט למרחק. אז לאנשים קשה לראות שיש רכב נקי בצבע בולט לעין, וחייבים להרוס.

היתה תקופה שהייתי מתצפת ליד החלון שעות, וכך תפסתי פעם אחת ילד שברח לי עד שיצאתי החוצה כדי לרדוף אחריו. בערב ראש השנה יום אחד באתי לנסוע לארוחת החג (ניקיתי קודם את הרכב לחג), ואני קולט שבעטו ושברו את המראת צד נהג. אני חושב שפתחתי בזמנו בפורום שרשור עצבים עם תמונה.

בגשם אני בא להפעיל את המגב האחורי אבל אין ניגוב (כל הזרוע שבורה), פתאום אין קליטה ברדיו (אנטנה נעקרה), החלון נהג מלוכלך (ירקו על החלון)... אז לא, אני לא עובר את זה שוב. מאז נשבעתי שאני לא קונה צבע בולט לעולם! וגם את הסקודה רציתי בצבע לבן, אבל אמי שהיתה איתי אז דווקא רצתה כסוף, אמרתי מילא - וכבר 6 שנים שקט (טפו טפו טפו).

אני אמתין לעוד מבצעים אם יהיו של 12 חודשים או של חבר, זה לא שאין לי אוטו. במילא אומרים שיש בעיית נוחות בגלל החתך (צריך לעשות נסיעת מבחן ולא עשיתי) וגם אין שעון חום מנוע נורמלי בלוח שעונים (הנתון מוצג רק בכניסה למחשב דרך באמצעות תפריט סודי).

צד ימין.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
חבל לפספס רכב ברמה כזאת ובמחיר כזה בגלל אנשים רעים !! אם מתאים לך אז לך על זה !!

רק לי זה נראה כמו מקרה קלאסי של שכנוע עצמי קיצוני? לוותר על עסקה נדירה כזו בגלל צבע ש"מושך אש" מידי, או בגלל שאין לו שעון חום?! נו, באמת.. הבחור פשוט לא רציני.

:idea:

• תוכן חדש...