Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת pioneer AVH-X8500BT בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

שבוע הבא אני בניו יורק,ובכוונתי לקנות שם את הפיוניר AVH-X8500BT.

האם התדרים של הדגם הזה ניתנים לשינוי לתדרים של הארץ?

במה זה כרוך-האם נדרשת מעבדה?

ראיתי כאן איפהשהו בפורום שלחברים יש הדגם הזה ולטענתם הוא עבר הסבה/התאמת תדרים.

אני נמצא בקשר עם החנות בחו"ל-האם יש סימן זיהוי כלשהו על המכשיר שיצביע על כך שהמכשיר ניתן להסבה או שהוא בכלל כבר מותאם לארץ?

מעבר לתדרי הרדיו-האם יש הבדלים נוספים בינו לבין הדגם האירופאי (8550)?

חשוב לי מאד לדעת את זה מראש לפני שאני קונה.

הנ"ל דיי דחוף..

תודה מראש לתשובות.

עריכה אחרונה על ידי hensh9
פורסם

עד כמה שידוע לי אין שום שינוי בין ה 8500 לבין ה 8550 למעט התדרים.

ולא לא ניתן לשנות זאת בשום צורה שהיא.

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

יש לך לינק לרכישה?

אני מוצא שהדגם שציינת, AVH-X8500BT, נמכר דווקא באירופה. ה-AVH-X8550BT נמכר בעיקר בגזרת אוקיאניה ודרום אמריקה.

לעומת זאת בארה"ב נמכר דגם AVH-X8500BHS.

בכל מקרה בדגם המובהק האמריקאי, תדרי הרדיו FM הם 87.9-107.9, לעומת השאר שבעלי תדרים 87.5-108.0.

פורסם (נערך)

תודה על התשובות.

Tom_22: נתת לי בדיוק את המידע שחיפשתי.תודה!

אני אבדוק עם החנות את הדגם הספציפי.

ולגבי ההסבה (במידה וצריך)בדגם הספציפי: אין איזשהי הסבה פשוטה/פונקציונלית שמתבצעת ע"י הקשה באמצעות השלט?

ודרך אגב-מה ההבדל בין ה 8500BT לבין ה 8550BT שנמכר בארץ?

עריכה אחרונה על ידי hensh9
פורסם

שמע, אני מתבסס על מה שאני מוצא באינטרנט ועל חוברות ההפעלה בהתאמה.

אני לא יכול באמת להבטיח לך ב-100% שאין איזה תת דגם, שקר כלשהו, שבגללו התדרים לא תואמים.

השאלה שעדין לא מצאתי לה תשובה החלטית היא באיזה דילוגים מתבצעים המעברים בין התדרים (למרות טווח התדרים הזהה).

אגב, דגמים אמריקאיים טהורים תומכים גם ב-SeriusXM ו-HDRadio שפעילים רק בארה"ב.

פורסם

הבעיה היא לא תחום התדרים, רדיו אמריקאי "עוצר" רק בתחנות אי זוגיות. לדוגמא ינגן 107.5 ולא ינגן 107.0 .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
אהלן חברים

שבוע הבא אני בניו יורק,ובכוונתי לקנות שם את הפיוניר AVH-X8500BT.

האם התדרים של הדגם הזה ניתנים לשינוי לתדרים של הארץ?

במה זה כרוך-האם נדרשת מעבדה?

ראיתי כאן איפהשהו בפורום שלחברים יש הדגם הזה ולטענתם הוא עבר הסבה/התאמת תדרים.

אני נמצא בקשר עם החנות בחו"ל-האם יש סימן זיהוי כלשהו על המכשיר שיצביע על כך שהמכשיר ניתן להסבה או שהוא בכלל כבר מותאם לארץ?

מעבר לתדרי הרדיו-האם יש הבדלים נוספים בינו לבין הדגם האירופאי (8550)?

חשוב לי מאד לדעת את זה מראש לפני שאני קונה.

הנ"ל דיי דחוף..

תודה מראש לתשובות.

הרדיו לא יעבוד בצורה מושלמת.

או שתקנה את 8550 או שתרד מהרעיון או שפשוט תעבור עם אפליקציית רדיו מהסלולר.

ולפי מיטב הבנתי אין אפשרות לכיול בארץ.

גם אם אפשר עוזי רדיו לא יעשו לך את זה.

פורסם

חברים, אני לא יודע על מה אתם מבססים את התשובות שלכם.

הרדיו בארה"ב בתדרי FM עובד במרווחים של 0.2Mhz ורק בתחנות אי זוגיות (וכדוגמה: 87.9, 88.1, 88.3 וכן הלאה),

ובתדרי AM במרווחים של 10Khz (וכדוגמה: 530, 540, 550 וכן הלאה).

לעומת זאת במרבית שאר העולם (וביניהם ישראל בהקשר זה), תדרי FM עובדים במרווחים של 0.1Mhz (כלומר 87.5, 87.6, 87.8 וכן הלאה) ולכן מכשיר כזה יעבוד טוב גם בארץ וגם בארה"ב.

ותדרי AM, עובדים במרווחים של 9Khz (כלומר 531, 540, 549 וכן הלאה). ולכן מכשיר כזה יעבוד טוב רק בארץ ותחנות בודדות בארה"ב.

כל חוברת הפעלה שמצאתי של ה-8500BT ושל ה-8550BT מציינים תחום תדרים שתואם ל"שאר העולם" ותחת תיאור תדרי ה-AM יש ציון של 9Khz (ומכך אני מסיק שהקפיצות ב-FM מתאימות).

פורסם

לפי מה שאתה אומר מכשיר של אירופה יעבוד בארץ ובארה"ב אבל מכשיר של ארה"ב לא יעבוד בארץ.

הטווח תדרים פה לא רלוונטי כי הוא זהה, הקפיצות של התדרים לא זהה ולא תוכל לקלוט תחנות כמו שצריך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בגדול כן, אבל הדגש הוא על המרווח בין הערוצים. יתכן מכשיר שנמכר בארה"ב אבל בעל מרווחים של 0.1 והוא בהחלט יעבוד בארץ.

לצורך הענין, בטלפון שלי וראיתי גם כמה HU שהדילוגים הם של 0.05, וגם במקרה הזה הם יעבדו ברחבי העולם.

אתה מתייחס לטווח התדרים בין 8500BT ל8550BT - מאיפה המידע לגבי קפיצות התדרים? שוב, מזכיר, כי בחוברות ההפעלה של שני הדגמים, התיאור של תדרי ה-AM מתייחס לדילוגים של 9khz.

ציינתי באחד ההודעות הקודמות את הדגם 8500BHS שמופיע באתר האמריקאי של פיוניר והוא בעל טווח תדרים שונה ושתואם לצורת העבודה האמריקאית.

פורסם

זה דבר ידוע וזה לא חדש שמכשירים שמגיעים מארה"ב לא יצליחו לתפוס תחנות רדיו פה.

וזה ההבדל העיקרי שלנו צריך להיות אכפת ממנו,בדגמים של ארה"ב יש עוד דברים כמו רדיו לוויני ועוד דברים כאלו ואחרים שאין בארץ ולא תקפים לארץ.

יש מכשירים שעם כמה לחיצות כפתור אפשר להעביר בין תדרים זוגיים ללא זוגיים(JVC Kenwood בדגמים מסוימים)

יש מכשירים שמיועדים לשוק האמריקאי ויש מכשירים שמיועדים לשוק האירופאי.

אם תביא מכשיר פיוניר מארה"ב הרדיו לא יעבוד נקודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל מה שאמרת בתחילת הודעתך כבר אמרתי קודם לכן.

אני מסתכל על הנתונים ברשת לפי שמות הדגמים וזה מה שציינתי. אין משמעות מוחלטת לארץ הקניה עד כמה שראיתי.

אני לא יודע איזו סיבה יש למוכר אמריקאי למכור דגם אירופאי או דרום אמריקאי, אבל גם בארץ יש יבוא מקביל או פרטני של דגמים שלא משווקים פה באופן סדיר.

לכן גם ביקשתי מלכתחילה קישור למכירה.

• תוכן חדש...