Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיקנטו אוטומטית 1250 בת שנתיים.

אני אוהב את הרכב ואת תגובת המצערת החדה שלו.

מכיוון שיש לי "היסטוריה" של שיפורים (ברכב הקודם שלי, פורסטר, ששופר "עד מוות"), קשה לי להתאפק:

האם יש דרך להעלות את המומנט של המנוע בטורים נמוכים-בינוניים (איני אוהב "למשוך" לטורים גבוהים) מבלי לפגוע בצורה משמעותית בצריכת הדלק של הרכב (שכידוע אינה "מדהימה", בעיקר עם רגל ימין קצת "כבדה") ובצורה שתעבור טסט (גם מבחינה חוקית וגם מבחינת בדיקת גזי פליטה וללא צורך בכיוונונים מיוחדים לפני הטסט ואחריו)?

להבהרה: איני מתכוון להחליף את הרכב, מתאים לי אוטומטי ואם התשובה (הצפויה, כנראה) לשאלתי היא שלילית אמשיך להנות ממה שהרכב מאפשר.

תודה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

תעשה איתה כיף כמו שהיא.

יש אתר אסייתי כלשהו שבקושי מצליח לזוז... שיש בו טורבו קיטים וערכות מתלים וכל שיפור שרק תירצה בערך לפיקנטו אבל זה ניראה לי רק לדור הקודם.

יאמר לזכותם שהוא לא אתר יקר יחסית לתחום.

אבל שוב... זה עדיין פיקנטו. ככה שאומנם תצליח להגיע למקסימום (סתם זורק 125-130 כס) אבל גם המשקל יעלה. אם הייתי משוגע מספיק לעשות משהו כזה הייתי עושה זאת בגירסא 3 ד' הידנית שהיא גם קלה יותר מלכתחילה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...