Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר כמה רכבי מנהלים, החלטתי הפעם לנסות להרגיש איך זה לנסוע טיפה יותר גבוה מהכביש, ביחס לרכב רגיל.

אנ מתלבט בין 3 דגמים: אאודי q5, מרצדס glk ופאג'רו קצר.

הרכב לא אמור לראות, כמעט, שטח.

הנקודות להשוואה: סחירות (ירידת ערך), אמינות מכנית, איכות תא הנוסעים, כח המנוע, בעיות "כרוניות" ואם יש עוד נקודות - אשמח לשמוע.

דלק, לא ממש רלוונט (לא עושה ק"מ גבוה בכלל...)

בתחושה פנימית (שלא מתבססת על יותר מידי ידע), אני נמשך יותר לאאודי.

תודה למגיבים/עוזרים.

פורסם

קח בחשבון שבתקציבך תוכל לרכוש Q5 ממודל 09. הסחירות שלו במידה והנתונים טובים שקולה לצ'ק בנקאי על גלגלים. עלויות האחזקה גבוהות משמעותית מרכבי "מנהלים" חדשים באותו התקציב.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי edanj, בהתחלה כן רציתי להמשיך ברכב מנהלים. התלבטתי בין המרצדס סי קלאס (נראית כמו מונית ושנתון נמוך), אאודי a8 (שנתון נמוך) וביואיק לה קרוס (שהכי נמשכתי אליה מבחינה חיצונית, אבל ירידת ערך מטורפת!!!), לכן חשבתי לעצמי לנסות ג'יפ/ג'יפון. לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך- לא ממליץ בכלל לעבור לג'יפ או שספציפית הq5? ברורים לי ההבדלים בעלויות האחזקה, ביטוחים וכו'....

פורסם

לא אמרתי שאני לא ממליץ פשוט ציינתי את העובדות. הQ5 בגירסת ה2.0T נותנת תמורה מצויינת לכסף ונהנה משוק עם סחירות מצויינת.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה,

א. בהמשך לייסורי מצפון הקטנים שעדיין מקננים בי שאני לא ממשיך עם רכבי מנהלים, עפ״י דעתך האישית, היית עובר פעם אחת לג׳יפ על מנת לספק את יצר הסקרנות?

ב. לגבי הירידת ערך, הבנתי שהוא שומר על ערכו באופן יחסי. מה לגבי ״מחלות כרוניות״? רמת גימור תא הנהג? התנהגות כביש? וכו׳- ביחס למרצדס ולפאג׳רו? שטח כמעט ולא רלוונטי... תודה

פורסם

להשוות בין האודי למרצדס אינני יכול, אבל הפג'ארו הוא חיה אחרת, הרבה פחות נוח והרבה פחות מתנהג, אם אתה לא מעוניין ביכולת שטח אתה יכול למחוק אותו מהרשימה בלב שקט.

באופו כללי, מי שמודאג מירידת ערך שלא יקנה רכב ממותג יוקרתי, יכול להיות שהאודי שומר על מחיר יחסית טוב, אבל עדיין מדובר על רכב שהיה יקר להחזיק.

בדקת מה יש בקטגוריות העממיות יותר? (מזדה CX5, קיה ספורטאז' ושות')

• תוכן חדש...