Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מכניס גם את הC4 לשיקול, ברר איזה גרסה בדיוק אתה מקבל, וקפוץ לכמה סוכנויות ושב ברכבים.

הג'יפון של סובארו יכול להיות מעניין אם לא מדובר ב1.6 שכנראה פשוט יהיה קטן מדי על הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה באמת לא מאוד מגובש.

על פניו האוקטביה 1.4 תיתן לך מה שאתה מבקש. נראה לי שבעיות האמינות פחות צריכות להטריד אותך ויותר את מי שקונה את הרכב ובעתיד מתחזק ומוכר אותו.

אם אתה מחפש ג'יפון אז הסוברו.

אם אתה רוצה רכב קומפקטי אז האוריס.

אם אתה רוצה לצמצם את החשש משליחת הרכב למוסך לתחקונים על חשבון הליסינג אז ותר על הסקודה ולך על הסוברו/אחת הטויוטות. אבל בתכלס זה נראה לי שיקול משני במצבך.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

האוקטוביה הכי חזקה כבר בדגם 1.2, אבל פחות נוחה ועם גיר שצריך להסתגל אליו במהירויות נמוכות. אם אתה רוצה ללכת על בטוח קח את הקורולה. לא מצטיינת בכלום, אבל טובה בהכל. יש לה מספיק כוח לנהג הממוצע והיא מאוד אמינה, נוחה ומרווחת

פורסם

אם אתה רוכב על אופניים אז רק תדע שלאוקטביה אין יכולת להרכבת מנשא אחורי. שינו משהו בעיצוב החדש. אז או על הגג או לפרק ולתוך הרכב. לתשומת לבך... כי אני. מכיר אנשים שפסלו אותה רק על הסעיף הקטנטן הזה .

פורסם

היי MisterG,

אשמח לספק לך תשובה מהיימנה ומקצועית,

אם תוכל לרשום לי בפרטי בצורה טיפה יותר מדוייקת מה בדיוק הציפיות והרצונות שלך מרכב חדש.

תודה,

והמשך יום טוב :)

פורסם (נערך)

נסעתי על האוקטביה 1.2 והוא היה לי ממש נוח ,מהיר .

אני חושב לקחת אותו.

אני עדיין מתלבט אם כדי במקומו לקחת רכב צרפתי כמו מגאן אסטייט או פיגו 2008.

מה עדיף ? ללכת על האוקטביה או לנסות משהו צרפתי ?

עריכה אחרונה על ידי MisterG
פורסם

מכיוון שזה רכב ליסינג אזי הרבה פרמטרים פשוט לא מעניינים אותך (דלק, תיקונים וכו).

לך על אוטו שיפה בעינייך ומושך אותך להיכנס אליו.

לכן מכל הרשימה שלך הייתי הולך על קפטור- אוטו יפה.

פורסם

קראתי שהסקודה עם המנוע TSI לפעמים נכבית בזמן נהיגה .

זה עדיין קורה שהיא נכבית בזמן נהיגה ?

נשמע קצת מסוכן...

פורסם
האוקטוביה הכי חזקה כבר בדגם 1.2, אבל פחות נוחה ועם גיר שצריך להסתגל אליו במהירויות נמוכות. אם אתה רוצה ללכת על בטוח קח את הקורולה. לא מצטיינת בכלום, אבל טובה בהכל. יש לה מספיק כוח לנהג הממוצע והיא מאוד אמינה, נוחה ומרווחת

את זה לא הייתי אומר, האוקטביה אמינה? אולי כן אבל ממוצע (ומטה לדעתי) עקב גיר שכנראה עדיין לא הגיע ל"בשלות" באמינות.

לא נעים להתקע עם רכב (גם אם הוא ליסינג) ולהזדקק לחליפי (ובמקרה של הליסינג ללא דלקן),

שלשה שכנים שלי עם אוקטביה בליסינג:

הראשונה בפעם השלישית שנתקעה פשוט ביקשה רכב אחר (קיבלה אסטרה ברלינה טורבו ויש לה רק תשבחות).

השני עדיין עם האוקטביה עד עכשיו חוץ מכניסה אחת לא מתוכננת למוסך מחזיק מעמד בנתיים.

השלישי מתוך שנתיים וחצי חודשיים +(לדעתי) הרכב היה במוסך, אבל הוא אחד שלא מעניין אותו.

שורה תחתונה מרווחת - כן

טובה - כן

אמינה - ?? לא מיליון דולר.

פורסם

לא רואה את הקסם בג'יפונים המזוייפים (קפצ'ור, 2008), אם כבר מתפשרים על 1.6 רגיל עם גיר אוטומטי מיושן אז כבר הייתי מתפנק בC4.

לXV אכן יש יכולת שטח כלשהי, אך גירסת 1.6 תהיה איטית ובטח גם קצת שתיינית, 2 ליטר כבר יקרה, במידה ואתה חושב שתפיק תועלת מיכולות השטח של הרכב והעלויות סבירות מבחינתך אז מדובר במכונית שקוצרת שבחים רבים.

הסקודה נראית כמו חבילה מצויינת וכנראה שלרוב הנהגים וברוב התנאים ה1.2 תספיק מעל הראש, יצא לי לנהוג בגיר DSG בתנאים עירוניים והוא פשוט עלה לי על העצבים עם תגובותיו המהוססות לעיתים, אבל זה עניין מאוד אישי.

בקורולה החדשה לא נסעתי, אבל קשה ליפול איתה, מהעיתונות מצטיירת מכונית שנופלת בשום תחום, אם אתה נוהג הרבה בתנאים מאומצים (עליות ארוכות ומהירות) יכול להיות שתרגיש הבדל לרעה מול הסקודה בשל אופי פעולת המנועים והגירים בין שתי המכוניות (בקורולה המנוע והגיר הרציף יביאו אותך לנסיעה בטורים גבוהים לעומת הסקודה עם הטורבו והגיר מרובה ההילוכים).

בגלל שמדובר ברב חדש ומליסינג לא הייתי נותן יותר מידי משקל לנושא האמינות, נכון זה עלול להיות מטרד, אבל מילת המפתח היא עלול.

בעניין המנוע הנכבה, אתה מתכוון כתקלה? כי ברכב הזה (וגם בנוספים) מותקנת מע' דימום מנוע אוטומטי לחיסכון בדלק בעמידות ברמזורים ופקקים, אין בזה שום סכנה, אולי אי נוחות קלה.

מגאן סטיישן תהיה נוחה מאוד, מרווחת, שימושית חסכונית בדלק (משנה לך?) וחזקה דיה.

פורסם

במצב שלך הייתי לוקח את הקורולה (רכב שמשדר לי איכות, וכיף לנהיגה).

אך מכיוון שזה רכב חברה ואמינות ואחזקה לא מטרידים אותך, תסטה לכיון האוקטביה 1.4, הביאו לך פה מנוע יותר חזק מאשר 1.2, לא תיקח?

אבל עדין הקורולה מבחינתי הרכב המשפחתי הכי טוב שיש כיום.

פורסם
את זה לא הייתי אומר, האוקטביה אמינה? אולי כן אבל ממוצע (ומטה לדעתי) עקב גיר שכנראה עדיין לא הגיע ל"בשלות" באמינות.

לא נעים להתקע עם רכב (גם אם הוא ליסינג) ולהזדקק לחליפי (ובמקרה של הליסינג ללא דלקן),

שלשה שכנים שלי עם אוקטביה בליסינג:

הראשונה בפעם השלישית שנתקעה פשוט ביקשה רכב אחר (קיבלה אסטרה ברלינה טורבו ויש לה רק תשבחות).

השני עדיין עם האוקטביה עד עכשיו חוץ מכניסה אחת לא מתוכננת למוסך מחזיק מעמד בנתיים.

השלישי מתוך שנתיים וחצי חודשיים +(לדעתי) הרכב היה במוסך, אבל הוא אחד שלא מעניין אותו.

שורה תחתונה מרווחת - כן

טובה - כן

אמינה - ?? לא מיליון דולר.

הכוונה 'אמינה' הייתה לטויוטה קורולה

פורסם

משהו יודע מה האיבזור של סקודה אוקטביה 1.2 אמביטיון בגירסת הליסינג ?

חשוב לי שתהיה אפשרות לMP3 ומענין אותי אם יש קרוז קונטרול , חלונות כהים , מצלמת רוורס או חיישני רוורס .

תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...