Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך לבחור רכב מהרשימה הבאה , מה לדעתם כדי לי לקחת ?

סקודה ראפיד,פיזו אקטיב 2008,סובארו אימפרזה,רנו קפטור,רנו פלואנס,רנו מגאן,טויוטה קורולה,סיטרואן C4,קיה פורטה ,טויוטה אוריס,סקודה אוקטביה 1.2,סקודה אוקטביה 1.4,פולקסווגן גיטה,פולקסווגן גולף,הונדה Insight,סובארו XV.

מה לדעתכם תהיה הבחירה הנכונה ?

מה שחשוב לי בעיקר זה נוחות ,בטיחות ,מנוע חזק וזריזות .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי פוזל לכיוון האוקטביה.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

האוקטביה 1.4 יותר יקרה מה1.2 .

האם יש הבדלים משמעותיים בין האוקטביה 1.2 אל ה1.4 ?

מה ההבדלים ?

האם ה1.2 מספיק טובה ?

פורסם

ה-1.2 מספקת בהחלט.

ד"א, לג'טה נוחות נסיעה עדיפה במעט לעומת האוקטביה (אך מאידך תא מטען נפרד לעומת דלת חמישית שימושית באוקטביה)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לג'טה גם תא נוסעים איכותי פחות מהג'טה והפערים דיי מוחשיים. היא גם פחות שקטה ומבודדת מהאוקטביה.

בנוסף האוקטביה מגיעה עם מולטימדיה מקורית כבר בדגם הבסיסי ובג'טה מקבלים מערכת שמע רגילה או מולטימדיה בהתקנה מקומית.

ה-1.2 מספקת רוב הזמן אבל ה-1.4 מעניקה הרגשה של חוסר מאמץ ב-98% מהזמן והיא צוברת מהירות בצורה מרשימה במיוחד.

פורסם

לא ציינת דבר לגבי צרכיך ועלויות הליסינג. בלי אלה כל המלצה תהיה יריה באפלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוב הזמן יהיו שני אנשים ברכב.

אני אסע ברכב בערך 30000 ק"מ בשנה גם בעיר וגם בבין עירוני.

לגבי עלות הליסינג -זה פרט חשוב אבל פחות קריטי בשבילי.

הבנתי שהגיר באוקטביה יכול להיות בעייתי , או כל מיני בעיות שמביאים למוסך, זה נכון ?

האם היא רועשת ?

לא כדי לנסות פיגו 2008 או רכב אחר מהרשימה שנתתי כאן? איך הפיגו 2008 ?

פורסם

אתה יורה לכל הכיוונים - ה-2008 בסגמנט שונה לגמרי מהאוקטביה/ג'טה. אם לא תפרט מה את מחפש, יהיה קשה להמליץ לך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

רשמתי בתחילת ההודעה מה אני מחפש :

נוחות נהיגה , בטיחות , מנוע חזק ומכונית זריזה .

הבנתי שהאוקטביה מומלצת. שאלתי מה לגבי הפיגו 2008 , האם כדי לנסות אותה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...