Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לעזרה..

עד היום נסעתי על פולקסוואגן ג'טה טורבו דיזל גיר ידני 2007 ,נמכרה היום קצת בצער אחרי מיצוי של 350000 קילומטר השאלה לאיזה כיוון להשתדרג? אני נוהג ביום בסביבות ה300 קילומטר רק בבן עירוני,לא חשוב לי כ"כ הגודל ,חשוב אמינות נוחות וחסכוני בדלק!

אופציות שחשבתי כמובן בדיזל

אוקטביה

פלואנס

פאביה

ברלינגו

או לחלופין סופר מיני ידנית! הספק שלי עד כמה יהיה נוח הנסיעה הבין עירונית בקופסה כזאת

תודה מראש לכל העוזרים!!!

פורסם
וולוו דיזל כמו הS40 D3 פצצה

מה הצריכת דלק שלו? יש אותו בגרסת הידני?

איך מחיר החלקים שלו?

תודה מראש!! העלת כיוון מעניין!

פורסם
יש גם קיה ריו דיזל.

טוב אז לאחר חיפוש מקיף אני חייב יעוץ לאיזה כיוון כדאי ללכת!

קודם כל וולוו ,אוקטביה, ג'טה :לא בחשבון כולם או מוניות או מורה נהיגה.. רכבים שחוטים

האופציות הקיימות:

סקודה פאביה 2011 1600 טורבו דיזל גיר ידני 80k -ב60000 ש"ח

קאיה ריאו 2011 1.5 ידני 100 k ב50000 ש"ח

רנו פלואנס 2011 1.5 100 k ב75000 ש"ח

סיטרואן ברלינגו 2010 1.6 hdi עם 70 k ב 50000 ש"ח

חייב כיוון דחוף על מה ללכת

הנסיעות שלי בשנה הם 45000 k רק בין עירוני ,רובם 2 אנשים , העמסה בקטנה שמתאימה גם לפרבייט

תודה מראש!

פורסם

אני כבר 5 שנים עם ברלינגו HDI, נסועה שנתית יותר גבוהה משלך. מטופל לפי הספר ובחלקים מקוריים. לא היו תקלות כמעט בכלל, השעון עומד כרגע על 255.000 ק"מ.

זה רכב נוח ומרווח מאוד אבל מאד פשוט ולא מאובזר בכלום. צריכת הדלק שלו גבוהה ביחס לפרייבטים דיזל, אצלי יוצא בערך 1 ל 16.5 עם מזגן פועל קבוע וחלק גדול של נסיעות בינעירוניות.

בשיוט בינעירוני עד 100-110 קמ"ש הוא בסדר, מעל זה מתחילים לשמע רעש מנוע ורעשי רוח. במהירוית של כביש 6 הוא עולה לאיזור 3300-3500 סל"ד וזה כבר ממש לא נעים. צריכת דלק בנסיעה במהירות גבוהה (מעל 130 נניח) עולה באופן מאוד מאוד משמעותי.

מזגן חזק.

הספק מנוע 75 כ"ס בלבד, בזכות המומנט הגבוה והטורבו הוא סוחב יפה, אבל שוב - לא כמו פרייבטים דיזל עם מנועים חזקים יותר.

גיר ידני לא הכי נעים שיש, שילוב של כל ההילוכים לא חלק.

האם עדיף על רכב פרטי? לא יודע. יש לו את היתרונות והחסרונות שלו.

פורסם

תודה בוקי! סקירה יפה..

יצא לי לנהוג לא מעט בהשכרות רכב על הברלינגו\פרטנר ועד כמה שזכור לי , לא הפריע לי בצורה משמעותית נוחות ואופי הנהיגה ,אני לא בן אדם מפונק ,הדגש שלי יותר על חסכון ואמינות מוחלטת! השאלה לפי דעתך במצב בו אני לא זקוק כמעט למטען הגדול שמציע הברלינגו , עדיין כדאי לשימוש פרטי ,או שעדיף על אחת האופציות שכתבתי? ואם כן מה יותר

תודהההה

• תוכן חדש...