Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רמקולים איכות שגם יתנו בראש (עד כמה שאפשר) עם הבאסים.

עכשיו... אני מודע לעבודה שסרווין ווגה היא חברה פיצוץ ואין פה בכלל פשרות.

חשבתי על לקנות את הדגם הבא:

Cerwin Vega HED 1693

Features:

Sensitivity: 90 dB

RMS Power Range : 60 Watts

Peak Power Handling: 120 Watts

Frequency response: 30-22000 Hz

Diameter: 6x9 Inch

3 way system

Freq Response: 30 Hz - 22 kHz

(+/- 3 dB): 55 Hz - 20 kHz

60 Watts/ 120 Watts Max

4 Ohms

ושיעבוד בלי מגבר.

ברור לי שעם מגבר הם יעבדו יותר טוב.

אך השאלה שלי היא אם הם יוכלו לעבוד ללא מגבר?

ואיזה מגבר זול יניע לי אותם הכי טוב?

וגם... מה עדיף לקנות

(יד שניה) pioneer 305c

(יד שניה) CERWIN VAGA HED 12

(בהנחה ששניהם במצב טוב + תיבה.

פורסם
שכחתי לציין שהסאב של פיוניר עולה 500

והסאב של סרווין ווגה עולה 450

פיונר יד שניה ב 500 ?

אתה קונה כזה חדש ב 500 עם תיבה...

בקשר למגבר פלטניום אודיו 1200 יעשה את העבודה בצורה מצוינת !

מה שכן בכמה אתה קונה אותם ?

כי אםפ אתה מחפש איכות אתה חייב אבל באמת חייב לשמוע את הרמקולים האחוריים של מורל

ממש מדהימים!

פורסם

בקשר לסאבים אם הם בצב טוב אז סבבה אני הייתי הולך על הסרווין.

הרמקול שאתה מעוניין לקנות יורד מאוד נמוך ויתן לך באסים טובים, ובנוסף יש לו נצילות לא ממש טובה אבל מספיקה לעבודה ללא מגבר - כמו שאמרתה בשביל לנצל אותו עד הסוף שווה לשים מגבר - יש גם טובים ולא זבל סיני ב 400-600 ש"ח.

(מתן - פעם אחת בלי מורל, יותר כדאי :wink: )

פורסם

הרמקול שאתה מעוניין לקנות יורד מאוד נמוך ויתן לך באסים טובים, ובנוסף יש לו נצילות לא ממש טובה אבל מספיקה לעבודה ללא מגבר - כמו שאמרתה בשביל לנצל אותו עד הסוף שווה לשים מגבר - יש גם טובים ולא זבל סיני ב 400-600 ש"ח.

אין דבר כזה בלי מורל... :-P

רציני יש להם מוצרים שבגלל שהם מיוצרים בארץ הם נמכרים יחסית בזול והם רוב הזמן פשוט רמה אחת מעל כול מי שמתחרה בהם במחיר!

( ושוב אני אומר זה דעתי)

פורסם

גבר הסרווין האלה לא שווים את הכסף(990 שקל) לך תביא את המוראל פולס אתה תהנה מהם לא פחות הם בערך אותה רמה בסרווין הזה אתה משלם על פירמה לפי דעתי הם לא רמקולים ששוים יותר מ 600 שקל והם עלו 600 פשוט בגלל הביקוש במחיר הזה הקפיצו אותו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רציני המחיר שלהם היה 600?? לפני כמה זמן?

matan5165

פיונר יד שניה ב 500 ?

אתה קונה כזה חדש ב 500 עם תיבה...

בקשר למגבר פלטניום אודיו 1200 יעשה את העבודה בצורה מצוינת !

מה שכן בכמה אתה קונה אותם ?

כי אםפ אתה מחפש איכות אתה חייב אבל באמת חייב לשמוע את הרמקולים האחוריים של מורל

ממש מדהימים!

מה המחיר של המגבר שציינת?

המחיר הכי זול שמצאתי בינתיים הוא סביבות ה- 900.

איזה דגם של מורל? אני אנסה.

ואפשר בבקשה פה רשימה קטנה של רמקולים איכות שעובדים טוב ללא מגבר?

פורסם
רציני המחיר שלהם היה 600?? לפני כמה זמן?

מה המחיר של המגבר שציינת?

המחיר הכי זול שמצאתי בינתיים הוא סביבות ה- 900.

איזה דגם של מורל? אני אנסה.

ואפשר בבקשה פה רשימה קטנה של רמקולים איכות שעובדים טוב ללא מגבר?[/QUOTE]

מגנט BP-216 אחלה של רמקול מכול בחינה חזק מאוד יורד נמוך ועולה גבוה אחלה של סט עם טונה של ביקורות רק חיוביות עליו

יש את הסט החדש שגם עליו יש ביקורות טובות מלא והוא עולה רק 375 והוא משתווה לרמה של רמקולים הרהב יותר יקרים!

פורסם

נכון גם המאגנט בכלל לא רע אבל המלצה שלי רד מהסרווין הזה יש גם מאק אודיו אחי לך בכיוון הרמקולים הגמרניים

כל המאק אודיו מאגנט פייס ליינר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

דייייי

זה שבנתונים שלו רשום שהוא מגיע מ0 הרץ ל100K הרץ לא אומר שהוא יעשה את זה באמת! נתונים לא אומרים (כמעט) כלום כשזה מגיע לאודיו. גם אם הוא מדיע לתדרים שרשומים שם (ספק) הוא עושה את זה בכזה ווליום נמוך שאי אפשר לדעת.

כנ"ל לגבי תדרים גבוהים! האוזן האנושית הממוצאת לא יכולה להבחין במעל ל16K..

אז דיי אם הדביקות לנתונים, רמקול שומעים לא קוראים!

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
דייייי

זה שבנתונים שלו רשום שהוא מגיע מ0 הרץ ל100K הרץ לא אומר שהוא יעשה את זה באמת! נתונים לא אומרים (כמעט) כלום כשזה מגיע לאודיו. גם אם הוא מדיע לתדרים שרשומים שם (ספק) הוא עושה את זה בכזה ווליום נמוך שאי אפשר לדעת.

כנ"ל לגבי תדרים גבוהים! האוזן האנושית הממוצאת לא יכולה להבחין במעל ל16K..

אז דיי אם הדביקות לנתונים, רמקול שומעים לא קוראים!

אהבתי את המשפט רמקול שומעים לא קוראים

דבר ראשון אוזן אנושית יכולה לשמוע בין 18-20KHZ וכן מעל ל 16KHZ

צר לי לומר לך אבל יש חברות (הממש רציניות) שמדייקות "על הנייר" עד לפסיק של ההרץ ובונות את הקרוסים שלהם בהתאמה מושלמת וכמובן שיש חברות סיניות שלוקחות קורס מהקצה השני של העולם שלא קשור בכלל לרמקולים והרמקול ממש מעפן אז הם דחפים לו נתונים.

לא זכור לי שמגנט היא חברה שמזייפת נתונים.

אכן לפעמים צריך לתת לרמקול את ה RMS שמוצהר כדי לקבל את התחום התדרים המלא שהוא יכול להפיק.

ויש לי שאלה אליך ? אתה עשית מבחנים כדי להוכיח שבאמת הרמקול אינו מגיע לתדרים המוצהרים?

פורסם

לגבי תדרים נמוכים, אני מבין שאנשים מחפשים את זה, יש תחושה של אוויר ורעידות, זה מובן, אבל לחפש טוויטרים של 70K? יותר מכאב ראש והזמנה של כלבים מהסביבה זה לא יעשה כלום.

אז בקיצור, באמת דיי להסתכל כל כך הרבה על נתונים! יותר מלתת מושג מאד מאד מאד (מאד כבר אמרתי?) כללי הם לא עושים כלום.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
לגבי תדרים נמוכים, אני מבין שאנשים מחפשים את זה, יש תחושה של אוויר ורעידות, זה מובן, אבל לחפש טוויטרים של 70K? יותר מכאב ראש והזמנה של כלבים מהסביבה זה לא יעשה כלום.

אז בקיצור, באמת דיי להסתכל כל כך הרבה על נתונים! יותר מלתת מושג מאד מאד מאד (מאד כבר אמרתי?) כללי הם לא עושים כלום.

איך הגעתם ל 100 ול 70K??

אני לא בטוח - אבל שמעתי פעם שטויטרים שעולים גבוה (45-55 KHZ - שזה המון) יותר משתלבים עם המוזיקה ואינם מתאמצים להוציא את הצלילים כמו טויטרים של (18-20KHZ) ויש להםפחות עיוותים.

אני צודק ???

פורסם

איזו מוסיקה יש לך ב 20 אלף הרץ ?

אתה כניראה התבלבלת ולא שמת לב שיש "." בין ה 45, 55.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...