Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות ליישם מנזרנה ואז מעליו ליישם אופטיסייל? אם כן, אז כמה זמן צריך לחכות בין היישום הראשון לשני? :?:

פורסם (נערך)

יישמתי את השילוב הנ"ל כמה פעמים. לא נתן הרבה אולי אפילו גרע מהחיבור של מנזרנה.

בהתחלה זה נראה טוב לאחר כמה שבועות אופטיסיל מתחיל לרדת (לא מתאחה כמו שצריך)

מקבלים חלקים שיש אופטיסיל וחלקים שאין.

אני מחכה יום שלם לפני יד נוספת (גם מנזרנה יד שנייה) כנ"ל אופטיסיל.

ניסיתי ליישם מעל מנזרנה כמה סוגי ווקסים ואוטמי צבע (כל חלק ברכב מטופל שונה)

כדאי ללמוד (סקרנות) הכי טוב להשאיר את מנזרנה לבד ולחזק עם V7 או להשתמש בווקס איכותי שמכיל קרנובה.

(בגלל חוזק החומר בטבע הוא יושב יחסית טוב)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ברמת העיקרון זה לא יזיק,השאלה היא איזה תועלת אתה מנסה להפיק מיישום אופטי סיל אחרי יישום של מנזרנה.אם המטרה שלך היא הגברת העמידות בעוד שכבה של אופטי סיל מיד אחרי המנזרנה אני בספק אם זה יוסיף במשהו. אם אתה מחפש "לחזק" את המנזרנה באופטי סיל אחרי חודשיים (למשל) אז האופטי סיל יכול לתת בוסט של הגנה למנזרנה בקלות ישום יחסית. האופטי סיל יכול לתת גם "בוסט" נוסף של גלוס באותה ההזדמנות ,על כל מקרה האופטי סיל לא יגיע לרמת העמידות המקסימלית שלו אם הוא יישב מעל המנזרנה ודינו יהיה כמו יישום אוטם צבע מעל פח שלא הוכן כראוי.

אם המטרה שלך בעיקר היא הגברת הברק מיד אחרי היישום של המנזרנה או בסמוך אליו(שכאמור יש טובים ממנו בנושא הברק) הייתי ממליץ על ווקס קארנובה איכותי כשכבה שניה מעל המנזרנה,זה יתן לך את הברק ה"חם" שחסר באוטמים סינטטים.

ברמת העיקרון אין צורך באמת בשני סוגי אוטם צבע אחד מעל השני למעט אולי הסייג שציינתי למעלה.

חשוב לציין שהאופטי סיל הוא אוטם צבע איכותי ביותר שמשמש כאוטם צבע מעולה בפני עצמו,הוא נופל מהמנזרנה ומה 109 רק ברמת העמידות והסיבה שציינתי אותו כמוצר שיכול לשמש כ"בוסטר" למנזרנה היא קלות היישום המגוככת שלו.

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

יש לי אופטיסיל מלא, וקצת מנזרנה, חשבתי ליישם מנזרנה על הגג\מכסה (החלקים החשופים ביותר) מנוע ואח"כ לעבור על כל הרכב עם האופטיסיל.

פורסם

רוצה הגברה של הגלוס, אקסטרה הגנה והתנהגות מים פסיכית?

sonax brilliant shine detailer .

לא יכול להפסיק להמליץ עליו, ובמחיר שמוכרים אותו באוטוסטור, סוג של חובה הייתי אומר.

השתמשתי בו תקופה בין היתר גם מעל הpowerlock, הבדל מוחשי מאוד לטובה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...