Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעלומה בנושא BMW קומפקט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים שלום,

בשבוע שעבר סעדתי במסעדה באיזור, ממול חנתה לה BMW בלי אותיות דגם, בעלת 3 דלתות. (מה הפתיע אותי). על החלונות קראתי כי שנת הייצור של הרכב היא 1992.

חזרתי הביתה, ולאחר חיפוש קצר באינטרנט גיליתי כי מדובר בדגם "קומפקט" אשר הגיע ב316.

כך זיהיתי את הרכב כ316.

בדקתי במחירון "לוי-יצחק" וראיתי שהמחירון מתחיל משנת 1994 לדגם הספציפי הזה.

איך יכול להיות שישנו רכב אשר נמכר בארץ באופן סדיר (לא ייבוא אישי, סיומת 80 ) בשנת 1992, ובחוברת המחירון הדגם מתחיל מ1994?

נראה לי תמוהה משהו.

משכנתא זה קל

פורסם
חברי פורום יקרים שלום,

בשבוע שעבר סעדתי במסעדה באיזור, ממול חנתה לה BMW בלי אותיות דגם, בעלת 3 דלתות. (מה הפתיע אותי). על החלונות קראתי כי שנת הייצור של הרכב היא 1992.

חזרתי הביתה, ולאחר חיפוש קצר באינטרנט גיליתי כי מדובר בדגם "קומפקט" אשר הגיע ב316.

כך זיהיתי את הרכב כ316.

איך יכול להיות שישנו רכב אשר נמכר בארץ באופן סדיר (לא ייבוא אישי, סיומת 08) בשנת 1992, ובחוברת המחירון הדגם מתחיל מ1994?

נראה לי תמוהה משהו.

אינני יכול לענות לך מתי הרכב הנ"ל הגיע לארץ.

אבל, המחירון של לוי יצחק הוא אינדיקציה לכלום, יש שם קליאו B ספורט אוטומטית לדוגמא...

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
חברי פורום יקרים שלום,

כך זיהיתי את הרכב כ316.

איך יכול להיות שישנו רכב אשר נמכר בארץ באופן סדיר (לא ייבוא אישי, סיומת 08) בשנת 1992, ובחוברת המחירון הדגם מתחיל מ1994?

נראה לי תמוהה משהו.

קראת על החלונות?!-אתה מתכוון לשנת הייצור של החלונות (הזכוכית)-ייתכן כי הן יוצרו לפני שנת הייצור של הרכב או אפילו היו במלאי כחלונות של דגם אחר של היצרן

היה לאוטו תחת או שהוא היה קצוץ ? (קצוץ=קומפאקט)

הרב אכן הוצע לשוק העולמי בשנת 94 בילבד ולכן לא ייתכן הדבר כי הרכב הוא שנת מודל 92,יש לציין כי שנת המודל של סידרה 3 דור שני התחילה בשנת 92

אני מאמין שחיזוי השנה מהחלון היא הסיבה לבילבול שלך

פורסם
קראת על החלונות?!-אתה מתכוון לשנת הייצור של החלונות (הזכוכית)-ייתכן כי הן יוצרו לפני שנת הייצור של הרכב או אפילו היו במלאי כחלונות של דגם אחר של היצרן

היה לאוטו תחת או שהוא היה קצוץ ? (קצוץ=קומפאקט)

הרב אכן הוצע לשוק העולמי בשנת 94 בילבד ולכן לא ייתכן הדבר כי הרכב הוא שנת מודל 92,יש לציין כי שנת המודל של סידרה 3 דור שני התחילה בשנת 92

אני מאמין שחיזוי השנה מהחלון היא הסיבה לבילבול שלך

לא שאני יודע על מה הוא מדבר, אבל אני חושב שהוא דיבר על המדבקות "עברתי טסט"

בכל מקרה, קומפקט = איכסה

סדרה 3 אנוסה וקטועת רגלים

אין לי מושג מה אנשים מוצאים באוטו הזה

פורסם

בכל מקרה, קומפקט = איכסה

לא שאני יודע על מה אתה מדבר...

נהגת פעם בקומפקט ? אתה מדבר מנסיון ?

אשמח אם תחלוק איתנו למה הקומפקט היא רכב לא טוב...

מדובר בקומפקטית המהנה ביותר לנהיגה בסגמנט הזה בשנים האלה , יודע מה, אפילו עד היום.

ההבדל המשמעותי בינה לבין ה 3 זה סרן אחורי של E30 , מה שאומר זנב פרוע ,מהנה ונשלט מאוד .

לארץ לא הגיעו הקופמפקט החזקות באמת אבל היו גם כאלה עם מנועי 2.5 ליטר .

פורסם

Lower weight than the normal 3 series... I've seen a few of those running around here with the M3 motors in them, should be quick

I don't like the looks very much either, but I don't think they are extremely ugly either

.Moti

פורסם

בכל מקרה, קומפקט = איכסה

אינני מתכוון למדבקות "עברתי טסט".

אם כי, לכיתוב בפינה הימנית התחתונה בחלונות.

מדובר בוודאות בדגם קומפקט (קצוץ).

משכנתא זה קל

פורסם

בתור בעל קומפאקט 95 לשעבר אני חייב למחות על הנאמר...

הרכב הוא רכב מדהים לקטגוריה שלו-ובהתאם לכך החיסרון שלו שהוא אינו מהיר או ספורטיבי באופיו כי אפ ביופיו...גם לי לקח זמן להתרגל ולהתאהב בצורה המוזרה הזו אני חייב להודות

מה שכן ההבדל בין הקומפקט לסידרה 3 הרגילה נעוץ בכך שיש לו מתלים מאוד ישנים ופרימיטביים מאחור על מנת לחסוך במקום ובמישקל ועל כן זכה לזנב בלתי מרוסן ושובב-אבל מאוד קשה לשליטה כי אין את הכח הדרוש מהמנוע על מנת לקזז חזרה היגוי יתר שנוצר בקלילות בכל סיבוב,כיכר או סתם השתובבות.

לגבי שנת הייצור על החלון-אני מאמין שזה שנת הייצור של החלון עצמו ואו שהוא הולבש מדגם אחר(חלון ראשי) או שהוא יוצר לפני זמן היצור של הרכב

תגובות דומות לגבי חיצוניות הרכב יש לגבי המגאן החדשות-יש להן מעט צורה של צפרדע או משו מעוות כזה , אבל זה מיוחד בצורה יפה

רועי

פורסם

כשאמרתי איכסה התכוונתי למראה =\

לדעתי היא כן that ugly

עד כדי כך ugly שאין לי מושג למה אנשים הלכו וקנו אותה (כי באותו כסף פקה פקה)

פיטש, אז בסופו של דבר כן הסתכלת פשוט על שנת ייצור החלון... וההסבר של רועי תקף

ד"א קומפקט עם מנוע M? מתי אצלנו בארץ? :)

פורסם
ד"א קומפקט עם מנוע M? מתי אצלנו בארץ? :smile:

They never came like that from the factory, people just swapped the motor and drivetrain into them, you know, it's the US... people are doing crazy things here, think a Compact with M3 motor is crazy? check this out, it's a 5.0L V8 motor from a Mustang, which the guy added a Supercharger to, pumps out some very healthy 460 HP.... installed in a miata -

http://miata.cardomain.com/id/jb3452

!Welcome to the land of opportunities

.Moti

פורסם

They never came like that from the factory, people just swapped the motor and drivetrain into them, you know, it's the US... people are doing crazy things here, think a Compact with M3 motor is crazy? check this out, it's a 5.0L V8 motor from a Mustang, which the guy added a Supercharger to, pumps out some very healthy 460 HP.... installed in a miata -

http://miata.cardomain.com/id/jb3452

!Welcome to the land of opportunities

.Moti

היא בטח בכלל לא nose-heavy :wink:
פורסם

:mm_cry: אני נפגע ממה שאתה אומר כאילו זאת חברה שלי או משהו-אני יודע זה בסך הכל רכב

אבל ממש אהבתי את הקומפקט שלי...למרות החסרונות של גיר אוטומט,מנוע 1600 והתנהגות סוררת

לא כולם חייבים להרגיש כמוני...

• תוכן חדש...