Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי שנתון רכב מרצדס ע"י לוחית רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי גוגל, מצאתי אתר והזנתי את המספר.

הגיוני שזה 2007? אני בשוק!

ואכן מדובר על דגם אמריקאי

עריכה

Ynv הקדמתי אותך אבל תודה

פורסם

מאוד הגיוני.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא מבין מה יש לאנשים לשקר על זה פרט מהותי כאילו שזה לא מתגלה אחרי השלב הבא בתהליך הקנייה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שים לב שנתון תאריך הייצור אינו בהכרח מעיד על שנת מודל, כלומר יש לא מעט מקרים שבהם רכב יוצר נניח בשנת 2012 אבל הרישום הראשוני שלו היה בשנת 2013 ולכן הוא נחשב למודל 2013.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמובן עידן, אני יוצא מנק' הנחה שמדובר על רכב מודל 07-08 .

פורסם

פשוט מאוד, כאשר רכב בייבוא אישי נכנס לארץ ברישיון נרשם מועד עליה לכביש בארץ.

אתה יכול לקנות רכב 2012 ולהביא לארץ וברישיון יהיה רשום לך 2014...

מי שלא מבין בנושא יכול לקנות את הרכב לפי מחיר של 2014.

פורסם

ברשיונות הרכב בארץ מציינים את שנת הייצור?

אני לא זוכר כבר.

בהונג קונג מציינים ברשיון הרכב את שנת הייצור וכן תאריך הרישום של הרכב בהונג קונג, זה פותר את הבעיה הזאת ויש לזה גם אלמנט מסחרי ברכבים מיובאים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה אומר שמישהו יכול לרכוש רכב מודל 2011 כשבפועל הוא 08 ? אני חושב שאתה טועה. ברשיון הרכב למיטב זכרוני כתוב ייצור, ומועד עלייה לכביש.

פורסם

CLS500 של חבר, שנת ייצור 2011 רשום ברישיון מועד עליה לכביש 2013

X6 של דוד שלי, שנת ייצור 2012 רשום עליה לכביש 2014

ואלו רק מבדיקה שלי, ברכב הפרטי (C300 V8) שנת ייצור 2009 ועליה לכביש 2009 אבל זה בגלל שהוא הגיע באותה שנה ונקנה כחדש.

לא מצויין בשום מקום בשלושת הרישיונות האלו מועד ייצור הרכב במקור.

פורסם

זה דפוק מאוד אם ככה. זה אומר שהקונה משלם על ישן כמו חדש. איך יכול להיות שמתאפשר מצב כזה?

עכשיו אני סתם מעוצבן

• תוכן חדש...