Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב היה אצל הבעלים הקודמים כ-10 שנים והוא עם 130,000 ק״מ

שילמתי עליו מחירון לוי יצחק שהיה 20,000 לא זול אבל מחירון יד 2 היה גבוהה בהרבה והרכב באמת במצב טוב.

בנוגע לג׳נטים אני אחפש כאלה שירדו מגולף mk4/

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

תתחדש. סע בדרכים טובות.

ענין המנוע קצת חדש לי - אתה בטוח שיש לך 16 שסתומים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש על הרכב, ותהנה ממנו.

הפתרון היחיד לעניין הגניבות - ביטוח

) נגנב ממני רכב זהה)

הגולף של אישתי נמכרה לא מזמן, שלי עדיין מתגלגלת, אני אוהב את הרכבים האלה,

לא משנה מה אמר לך המוכר לגבי הטיפולים שהרכב עבר- לך תחליף מים לנוזל קירור מקורי

ותישאר קשוב לרכב, הם לא מקבלים הזנחה בהבנה.

לגבי הגאנטים, הרכב הזה כוכב בפירוקיות, חפש לך שם סט מקורי ולא פגוע.

תהנה וסע בזהירות.

SCANSPEAK

פורסם

בנוגע למנוע הוא בוודאות 16 שסתומים כתוב בפנים 16v.

הרכב עבר יישור קו לפני כשבוע בו הוחלפו המי קירור לנוזל g12 שמנים בקרסים ועוד מספר דברים ככה שאני מקווה שלא יהיו הפתעות בנושא התחזוקה

Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

גם היום,לדעתי היא ניראה טוב,פשוט עיצוב מאוד מוצלח,לדעתי יותר מחלק מהדורות הבאים שבאו,אני זוכר שכשהיא הייתה חדשה, היא פשוט הייתה מהממת,במיוחד עם התאורה היחודית של לוח השעונים.

תתחדש ותהנה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש. סע בדרכים טובות.

ענין המנוע קצת חדש לי - אתה בטוח שיש לך 16 שסתומים?

היו גם מנועים בעלי 16 שסתומים כמו מנוע AUS בעל הספק של 77 קילוואט.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה... הזיכרון כבר לא מה שהיה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
גם היום,לדעתי היא ניראה טוב,פשוט עיצוב מאוד מוצלח,לדעתי יותר מחלק מהדורות הבאים שבאו,אני זוכר שכשהיא הייתה חדשה, היא פשוט הייתה מהממת,במיוחד עם התאורה היחודית של לוח השעונים.

תתחדש ותהנה!

1+

ונראה לי שגם היצרן חושב ככה, לא צריך הרבה בשביל לראות שהגולף 7 (שהיא הגולף הכי יפה שיוצרה לדעתי), היא כמעט אחד לאחד הגולף 4 , רק מושחזת.

SCANSPEAK

פורסם

תתחדש! שני דברים: 1.למיטב הבנתי הגולפים מהשנתונים הללו נרגעו ממכת הגניבות שהייתה בעבר, בכל אופן, הרכב מתחיל להזדקן. פשוט תשתדל לא להחנות אותו במקומות בעייתים. 2. כשתגדיל את מידת הצמיגים ל 16/55/205 הנוחות תפגע. שיכוך המהמורות יהיה פחות טוב, קח בחשבון. אני רכשתי סט משומש מקורי , קוטר 15 ( 195/65/15) במחיר של 1,500 ש"ח .

פורסם
תתחדש! שני דברים: 1.למיטב הבנתי הגולפים מהשנתונים הללו נרגעו ממכת הגניבות שהייתה בעבר, בכל אופן, הרכב מתחיל להזדקן. פשוט תשתדל לא להחנות אותו במקומות בעייתים. 2. כשתגדיל את מידת הצמיגים ל 16/55/205 הנוחות תפגע. שיכוך המהמורות יהיה פחות טוב, קח בחשבון. אני רכשתי סט משומש מקורי , קוטר 15 ( 195/65/15) במחיר של 1,500 ש"ח .

+1

הגולף הקודמת שלי, נעלה את אותם הצמיגים שיש לך כעת 175/80/14.

הגולף הנוכחית ,(ג'נריישן 2003) נועלת מגנזיום מקורי, 205/55/16.

נוחות הנסיעה, ושיכוך המהמורות, בגולף הקודמת, היו טובים יותר משמעותית.

פורסם

אני מודע שתהיה ירידה כלשהי בנוחות...

האם מעבר ל-15 אינצ׳ פחות ישפיע על עניין הנוחות?

וגם באיזה דגמים של הגולף מהשנים האלה הגיעו ג׳נטים 15 אינצ׳ מקוריים?

• תוכן חדש...