Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי כרגע פורד מונדאו 2006, מנוע 2000.

וחשבתי להחליף אותה סוף סוף ברכב חסכוני, איכותי ואמין, לא חדש אבל בין השנים 2010-2012.

התקציב שלי הוא עד 55K + המונדאו

שהמכירון המשוקלל שלה הוא 29K.

אחרי הרבה בדיקות הרכב ששמתי בראש הרשימה הוא הפולו TSI 1200.

למישהו יש המלצות, תקלות נפוצות מניסיון?

הבנתי שה-DSG עשתה בעיות בעבר, אבל האם אחרי עדכון התוכנה הבעיות נעלמו?

מה לגבי המנוע TSI?

תודה,

ערן

פורסם

תיבות ה DSG רובן עברו קריאת שירות, להבנתי הוחלפו הקלאצ'ים והשמן שדוחף אותם. אתה צריך לבדוק באיזה תקופה היה ה recall ולוודא שרכבים מהתקופה הזו שתבדוק אכן עברו (זה מתועד במחשבי צ'מפיון). כביכול, לאחר הטיפול בבעיה הזו התיבה צריכה להפגין אמינות - כביכול. בהתחשב בזה שלDSG7 היו כמה בעיות שונות ובמספר לא קטן של רכבים, עוד בעיות יכולות לצוץ.

לגבי ה TSI 1.2 - לא נתקלתי בהרבה תלונות כמו לגבי ה twincharger, אבל יש. במיוחד בפורומים אירופאיים.

התקציב שלך דומה לשלי וכנראה שגם הכיוון, אני נכון לרגע זה כנראה אמתח את התקציב ואלך על קליאו חדשה מהיבואן. אם ביצועים לא מאוד מעניינים אותך, שווה לך לבדוק את מגוון הרכבים הידניים שמגיעים בקטגוריית הסופרמיני, במיוחד אלו עם המנועים האטמוספריים - קורסה, פיאסטה וכו'. יש סיכוי שעם מבצע כזה או אחר תוכל אפילו לרכוש רכב כזה מה"זולים" ישירות מהיבואן - זה משתלם, כי ירידת הערך דומה אך תחסוך כסף בתיקונים.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
התקציב שלי הוא עד 55K + המונדאו

שהמכירון המשוקלל שלה הוא 29K.

עם תוספת קטנה תוכל לרכוש רכב חדש מליסינג.

הפיאסטה לדוגמה נמכרת סביב 88 אלף שח.

אם בכל זאת יד שניה - נסה למצוא סוזוקי סוויפט - תענה על כל הדרישות שלך.

בכל מקרה הייתי מציע להתרחק מהפולו, במיוחד כשהוא לקראת גמר אחריות על הגיר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בגלל זה חשבתי ללכת על השנתון היותר חדש - 2012,

זה ישאיר מרווח בטחון של עוד 3 שנים אחריות על הגיר.

פורסם

1. קח בחשבון שמחיר השוק של הרכב שיש לך כרגע הוא באיזור 20000 ש"ח.

2. אם הרכב תקין ומראה אמינות טובה חבל להחליפו כי לעולם לא תקבל את הכסף שהפסדת בהחלפה בחזרה גם אם הרכב החדש חסכוני יותר משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תקנה פולו 2012, זאת כנראה לא תהיה טעות חייך, אבל עם ספקות לגבי אמינות הגיר, ספקות לגבי איכות השירות של היבואן ומחיר יחסית גבוה למתחרותיה אני לא ממש מבין מה כ"כ קוסם בפולו.

אם כבר לחשוש מDSG, אז למה לא לעשות את זה יותר בזול אצל סקודה פאביה או סיאט איביזה?

ואם את רוצה רכב סופר מיני נוח ואיכותי, אז למה לא פיאסטה 1.6?

אם חיסכון ואמינות מאוד חשובים אז אולי סוויפט או ג'אז היברידית, שהיא אמנם יקרה ופחות נוחה אבל בתוך העיר תהיה חסכונית מאוד ומציעה מרווחת פנימי מפתיע.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסוויפט אבל גם פוזל לאלפא מיטו אם נכנסת בתקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הרכב שלך תקין ואתה נהנה ממנו אמליץ לך להשאר עם הרכב.

תבצע חישוב פשוט, כמה כסף אתה הולך להפסיד על הרכב שלך + ההוצעה על רכב אחר.

עכשיו תחשב ע"פ הנסועה השנתית שלך כמה כסף תרוויח מחיסכון בדלק, אם ההפרש של חיסכון הדלק הינו גדול יותר מההפרש של מכירת של המונדאו והקנייה של רכב קטן וצפוף אז תתחדש :)

פורסם

תודה על התגובות.

הייתי צריך לציין שאני כרגע רווק, סטודנט, בן 30,

ככה שצפיפות לא מהווה בעיה בשבילי, להיפך, אני מחפש רכב קטן,

המונדאו לא מתאימה לצרכים שלי.

למה לא לקנות אוטו זול יותר? אני פשוט אוהב את העיצוב של הפולו ומוכן לשלם עוד קצת בשביל זה.

פשוט רציתי לקבל עוד חוות דעת על תקלות כאלה ואחרות.

• תוכן חדש...