Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקנית אוטו עד 8K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה המצב?

באוקטובר שיגיע, בעזרת השם אהפוך לסטודנט ואני מעוניין לקנות רכב.

הנסיעות העיקריות יהיו עירוניות, בערך 15 ק"מ לכל צד לאוניברסיטת חיפה (חלק מהדרך עליות) ועוד נסיעות קצרות לעבודה וכאלה..

מה שאני מחפש זה אוטו שיהיה יחסית נוח, יגיע ל100-110 בלי להחנק, בטיחותי,זול לאחזקה+חלפים זמינים וזולים וכמה שיותר חסכוני.

כמובן שאני לא מצפה למצוא את כל הדברים האלה ברמה גבוהה בתקציב של 8K אבל כמה שיותר, יותר טוב:)

לאחר שעברתי וקראתי פה ובמקומות אחרים, הלבטים שלי בין כמה מכוניות

סיטרואן סקסו

פיגו 106

פיאט פונטו

פורד פיאסטה

אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון ברכבים אלה מהי רמת האמינות, בערך טווח מחירים של תחזוקה שוטפת, צריכת דלק וכל פרט שעולה בדעתכם יוכל לעזור לי.

יש לציין שזהו הרכב הראשון שאני הולך לקנות ואני פתוח גם להמלצות אחרות..

פורסם

מהרשימה שרשמת יצא לי לנהוג רק על הפיאט פונטו (גירסא ישנה).

יכול להיות שהוא יענה על הצרכים שלך, אבל קח בחשבון ברכב ב8K עולה אחרי זה עוד ועוד בגלל טיפולים במוסך

פורסם

ברוכה הבאה לפורום. ממליץ לך לקרוא את המדריך הבא שכתבתי, זה יתן לך תמונה אחרת ויכול לחסוך לך הרבה כסף.

בנוסף ישנם מדריכים מעולים שחברי הפורום כתבו, נמצאים בשרשור דביק בראש הדף.

כשרוכשים רכב בסכום שלך, חשוב יותר לדעת אם יש היסטוריית טיפולים מלאה, חשוב לדעת מה מצב הרכב מבחינה מכאנית ואם המכלולים בו עובדים

וכמובן טסט ארוך ביותר.

פורסם

פיאסטה לדעתי היא המאוזנת ביותר שנת 98 יש היותר חלשה ויותר אמינה ויש את ה 16 שסתומים שגם מעולה אבל מנוע יותר מתקדם כך גם הטיפול בו מעבר די בטיחותית לשנים הללו לא טיל אבל נוסעת בסדר . או הפונטו 75 גם דגם מוצלח היתרון שלו זה שהחלקים מאוד זולים זריזה ביותר ואחלה מזגן .

פורסם

בתור סטודנט היה לי פיאט פונטו מודל 2000 (דור ראשון) . פשוט אוטו מעולה , חסכוני מאוד - בערך 1/15 .

רק תוודא שהרכב טופל כראוי .

פורסם

הייתה לי פיאסטה 98 בשנת 2006

ועכשיו יש לי פונטו 98

על שתיהן אני ממליץ.

בפיאסטה רק הציק לי שלא היו לי נעילה מרכזית וחלונות חשמל - והכי הציק שלא הייתה אפשרות לפתיחת תא המטען מתוך הרכב.

אני יודע שבמנוע 16V זה לא כך.

בכל מקרה בעניין העלויות תוכל לקבל מושג מהפוסט שכתבתי אתמול: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533390

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...