Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634199,00.html

"לדברי מספר גורמים בענף, במגרשי המכירה יודעים היטב שהצרכן שירכוש את המכונית ויהיה יד שלישית אינו מתייחס להתחייבויות: "מבחינתו, אחרי שכבר היתה יד ראשונה אפס קילומטר, אפשר לעשות מההתחייבויות עפיפון. ברור שיש מכתבי התחייבות והוכחות שהרכב הוא ‘יד ראשונה אפס קילומטר’, אך הישראלי מחפש להתמקח. בשוק הפרטי אין למכתבים האלה שום משמעות ולקוח שרוצה למכור מכונית כזאת נתקל בבעיה: הוא רוצה מחיר נמוך ב־10% ממחיר המחירון אבל מכונית מליסינג נמכרת ב־20% מתחת למחירון", מסביר בכיר באחת מרשתות הטרייד אין. "

יהודה

פורסם

מכיוון שההפחתה היא באחוזים, אותו אחוז אחרי כמה שנים (כשהמחירון כבר ירד כמובן) יהיה בפועל פחות כסף.

לפעמים גם בהפרשי אחוזים גדולים בין ההנחה בקניה לבין ההפחתה במכירה, עדיין העיניין משתלם כלכלית (ככל שהמחירון בעת המכירה

נמוך יותר).

בפועל, משתלם לקנות רכב כזה אם מתכוונים להחזיק בו כמה שנים.

פורסם

לי זה נראה כמו כתבה מטעם.

ברור שיש הבדל בין ליסינג 0 ק"מ לליסניג. את הראשון הייתי קונה בהנחה המקובלת כי הוא, בפועל, רכב מיד פרטית, ובשני בכלל לא הייתי נוגע.

פורסם

אין סיבה להתרגש מהכתבה הזאת.

סוכנויות הטרייד אין יכולות להרוויח רק אם יורידו למינימום את המחיר בהן הן רוכשות את הרכבים מהלקוחות. ככה זה עובד בתחום המסחר - קונים בזול, מוכרים ביוקר. טרייד אין זה לא מוסד צדקה שנועד לעזור לישראלים להיפתר מהנבלה הישנה שהם לא הצליחו למכור לבד אלא חברה למטרות רווח. אם בטרייד אין לא יורידו את המחיר הרכישה בגלל עבר בליסינג יורידו אותו בגלל שהרכב לא סחיר או בגלל שהעץ ריח כבר לא מפיץ ניחוחות. העבר בליסינג - זה רק תירוץ. אם לא יבוא התירוץ הזה, אז יהיה תירוץ אחר.

אני מציע לכל המודאגים לחפש כאן שרשורים של אנשים שהגיעו לאוטו-דיל עם רכבים פרטיים מלוקקים וקיבלו הצעות מחיר נמוכות לטרייד אין.

אבל כן, קנייה של רכב מ-"יד ראשונה אפס קילומטרים" משתלמת ככל שהקונה מחזיק את הרכב יותר זמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיבה היחידה שהרכבים האלו עולים פחות זה כי מוכנים לשלם עלייהם פחות, כי כולם חושבים שכולם מוכנים לשלם עלייהם פחות.

המחיר נמוך כי כולם חושבים שהוא נמוך ולא יקנו במחיר רגיל.

אין ארוחות חינם. הרכב נקנה בהחנה, וימכר בהחנה.

פורסם

דוקא העסקה של ה-0 קילומטר יכולה להיות משתלמת יותר מקניית רכב חדש

נניח מר ישראל ישראלי קנה מאזדה 2 חדשה בדלק מוטורס, מחירון הרכב הוא 110,000 שקלים, הנחה...תחלמו...

אותו רכב נמכר בחברות ליסינג עם 0 קילומטר ב-85,000 שקלים.

אחרי שנה מר ישראל ישראלי ירצה למכור את הרכב, אבל בחברת ליסינג מוכרים אותו חדש ב-85,000...ככה שרוב הסיכויים שהמחיר יהיה נמוך מ-80.

כמה ערך הוא איבד? הרבה.

לפני 3 שנים שכן שלנו רצה למכור קורולה פרטית שלו בת 3, אף אחד לא רצה לשלם מחירון כי הרכב היה כמו זבל בחברות ליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 3 שנים שכן שלנו רצה למכור קורולה פרטית שלו בת 3, אף אחד לא רצה לשלם מחירון כי הרכב היה כמו זבל בחברות ליסינג.

כנראה שהוא קנה את "גרסת הליסינג" וזו הטעות שלו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...