Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני זקוק לעזרתכם בקניית 2 רביעיות צמיגים.

1- פיג'ו 307 מידת הצמיגים 205/55R 16,עד סכום של 450/500 ש"ח.

2- ניסאן נבארה 4*4 דרוש צמיג 50 שטח 50 כביש,מידת הצמיג 255/70R 16,עד סכום 700/750 ש"ח.

*קיבלתי הצעת מחיר מפנצ'ריה על רביעיית צמיגים של קונטיננטל לפיג'ו 307 במחיר של 500 ש"ח לצמיג.

האם המחיר בסדר.

אם יש משהו אחר אתם מוזמנים להציע,הנסיעות הן בעיקר מנהלתיות.

*מאותה פנצ'ריה קיבלתי הצעת מחיר על רביעיית צמיגים MAXXIS מדגם AT-771 לניסאן נבארה במחיר של 700 ש"ח לצמיג.

נאמר לי שהצמיג הוא 70 שטח ו30 כביש .

האם המחיר בסדר.

אם יש משהו אחר אתם מוזמנים להציע,הנסיעות הן בעיקר בכביש ומידי פעם יורדים לשטח.

תודה רבה למגיבים.

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר קלאב ניתן להשוות בין צמיגים עפ"י תכונותיהם ולהתאים אותם לסגנון הנהיגה ולצרכים שלך. לפי התיאור שלך, אני יכול להמליץ על הצמיגים הבאים:

1. לפיג'ו 307 - Falken ZE912 במחיר של 365 ש"ח כולל הכל - איזון, התקנה ומע"מ. צמיג שנותן תמורה מצויינת לכסף, וקיבל המלצות טובות גם כאן בפורום. אפשרות נוספת - Toyo Proxes CF2, במחיר של 448 ש"ח לצמיג כולל הכל - איזון, התקנה ומע"מ. דגם צמיג חדש, חסכוני בדלק ובעל אחיזה מצויינת. עפ"י התיאור שלך, ובהנחה שהרכב לא נוסע קילומטרז' רב במיוחד, אתה יכול בהחלט להסתפק ב- Falken.

2. לניסאן נווארה - צמיג 50/50 מעולה - Toyo Open Country A/T במחיר 780 ש"ח כולל הכל. ציינת שהנסיעות הן בעיקר בכביש, ולכן ייתכן שאתה יכול להסתפק בצמיג שהוא 70/30 (כלומר יותר כביש משטח), שהוא חסכוני יותר בדלק, שקט יותר והנסיעה שלו בכביש נעימה יותר לעומת צמיג 50/50. אם אכן כך, מומלץ צמיג מדגם Hankook RA23 במחיר 669 ש"ח כולל הכל.

נשמח לעמוד לרשותך דרך הודעה פרטית בפורום או טלפונית: 03-9005831.

• תוכן חדש...