Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב- סיאט איביזה 2012 דגם רפרנס - 1.4 ידני, האחריות נגמרת בסוף החודש.

נסעתי אתמול לים המלח ודווקא בחזור, כבר ליד באר שבע, בכניסה לתחנת דלק התחלתי לשמוע חריקה מתכתית חזקה מאוד מכיוון הגלגלים שיש לציין שלא היתה קודם כלל וכלל. הרעש מופיע בצורה מאוד חזקה מיד שאני מנסה להתחיל נסיעה ואפילו שאני מנסה לדחוף את הרכב עם מנוע כבוי ובהילוך סרק ככה שאני מנחש שהוא לא קשור לגיר/קלאטצ'. קשה לשמוע/לקבוע בצורה מדויקת אבל נראה שזה מגיע מהבלמים.

גם אחרי מנוחה של כשעה במזג אוויר די נעים של בין ערביים לא היה שינוי ונאלצתי לגרור את הרכב למוסך.

הרכב עבר סה"כ 32K ועבר טיפול 30K לפני חודשיים.

כרגע הוא בדרך למוסך ויש לי כמה שאלות:

1. בהנחה שמדובר בבלמים - לגבי האחריות - אני יודע שאחריות לא כוללת בלאי טבעי - אך האם זהו הדין גם כאשר הרכב עבר בדיקת בלמים בטיפול לפני חודשיים ?

2. האם סביר שבלמים ילכו לעולמם אחרי 30K ?

3. האם סביר שבלמים יספגו מכה אנושה ובשניות יעבור ממצב לכאורה תקין למצב שאי אפשר להתחיל נסיעה ?

פורסם

"נסעתי לים המלח" זה מושג תרבותי ל"עשיתי סדום-ערד"? כי אז 30K לבלמים זה הגיוני. האם בטיפול האחרון שציינת טיפלו בבלמים? בכל מקרה, כנס למוסך בהקדם ותבדוק כי בלמים וצמיגם זה בטיחות מדרגה ראשונה. עדיף להיכנס סתם למוסך מאשר לצומת בלי בלמים תקינים.

• תוכן חדש...