Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשנה את הכותרת...

בדקת עם הוא חם ?

איזה מגבר זה ?

מה אתה מעמיס עליו ?

למה לשנות את הכותרת?

הוא לא חם כי הוא לא היה בשימוש כאילו הוא היה מורכב אבל לא חיברתי אותו כי לא היה לי מה לשים עליו

לאנזר 1000 וואט 2 יציאות נראה לי דגם 241

חיברתי לו סאב היום אבל הסאב היה זבל ואז המגבר נכנס לפרוטקט...

פורסם

וואלה תמיר תודה רבה לך אבל אתה לא יכול לעזור לי אני מרמת גן....

מה אני יכול לעשות איתו חוץ מתיקון?

וכמה יכול לעלות לי תיקון כזה?

פורסם
למה לשנות את הכותרת?

הוא לא חם כי הוא לא היה בשימוש כאילו הוא היה מורכב אבל לא חיברתי אותו כי לא היה לי מה לשים עליו

לאנזר 1000 וואט 2 יציאות נראה לי דגם 241

חיברתי לו סאב היום אבל הסאב היה זבל ואז המגבר נכנס לפרוטקט...

כי הכותרת שלך ממש מטומטמת ולא נותנת שום מידע על מה זה !

לא על איזה רכיב ולא על איזה נושא !

פורסם

שמע. אם לא מחובר ליציאות שלו שום צרכן.

קרוב לוודאי. שאתה מדליק את המגבר....(הספק הממותג מתחיל לפעול - חש בעומס על יתר מידה ומפעיל הגנה).

אם זה ככה. אחד הרכיבים במגבר שרופים....

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

את האמת, בהתחלה הרמוט לא היה מחובר אז חיברתי אותו ואז שהמערכת הייתה דולקת אח שלי נתקל בחוט של הסאב ואחד החוטים של הסאב התנתקו או הפלוס או המינוס (מהמגבר) ואז אחרי כמה שניות המגבר נכנס למצב של הגנה...

יכול להיות שהחוטים של הסאב נגעו אחד בשני איכשהו...

מה נראה לכם שקרה למגבר?

ואיך אני יכול לסדר אותו או לפרוק אותו איכשהו?

פורסם

תפנה את כל היציאות שלא יהיה מחובר כלום למגבר ותפעיל אותו. אם הוא עדיין בפרוטקשיין אז תבדוק את הארקה.

אם הארקה בסדר אז זה בעיה במגבר. אם הוא נדלק ויש מנורה ירוקה אז יש בעיה ברמקולים.

שאני אומר רמקולים זה גם סאב.

• תוכן חדש...