Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Carter - מישהו קנה מהם רכב פה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הרבה את הפרסומות של כרטר, מחברת כלמוביל. האתר נראה טוב, ורשימת התקלות ש"לא תמצא אצלינו" נראת טובה במבט מהיר.

אך האם מישהו קנה מהם רכב? יש אמת לפרסום? או האם זה עוד סתם סוחר רכב כמו כל השאר?

בגדול, זה נראה לי ממש מעניין. אני לא הולך לקנות מהם רכב, אבל יש אנשים שלהם אני בהחלט אמליץ לבדוק את החברה הזאת אם אני אשמע עלייה דברים טובים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חבר שהפנתי אליהם, ניסה למכור את הרכב דרכם.

הרכב המדובר מלבד דלת שהוחלפה בעקבות תאונה קלה עומד בקריטריונים שלהם, יד 1, נראה כמו חדש ועם ק"מ סביר.

נציג שלהם הגיע לקחת את הרכב במועד שנקבע, ולאחר בדיקה במכון(על חשבונם) החליטו לא לקחת את הרכב בגלל הדלת שהוחלפה.

האם מהמקרה הזה אפשר לסיק מכך שהם באמת מחפשים רכבים ללא רבב? אני חושב שכן...

פורסם

כל זה לא תופס כאשר העובדה שהם עובדים רשמית ובאתר של מוצגים רכבים של כלמוביל טרייד, ש"נבדקו" ע"י כלמוביל טרייד עצמה (כולנו יודעים איזה בדיקות מבצעים בטרייד אין), וניתן לקחת את הרכב מהסניף עצמו לנסיעת מבחן ובאופן מיידי, ולקנותו מול סוכן של כלמוביל גם כן.

השירות הזה נראה לי מצויין לאנשים מסויימים, אבל לא יחזיק זמן רב לטעמי. בטח כאשר עובדים עם טרייד אין.

פורסם

אני לא רואה מניעה שרכב פרטי נקי מתאונות משמעותיות שהגיע לטרייד של כלמוביל - יפורסם גם שם. מכיוון שזה עניין אותי שוחחתי איתם בטלפון וגם נפגשתי איתם. היה מעניין מאוד ואם הם יצליחו הם ישנו את שוק הרכב המשומש.

אם הייתי מחפש רכב משומש, כרגע, הם המקום הראשון אליו הייתי הולך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...