Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא מדובר ברכב אפסנות ישן אלא ב-MX-5 2006... אבל ״אופי״ הבעיה הוא כמו בפרוייקטים של שיפוץ ענתיקות (ותודה למאזדה על איכות היצור...).

בנסיעה אני שומע קולות של ציקצוק - כמו מיטת קפיצים ישנה... ממושב הנהג. אני מניח שזה קשור בקפיצים של המושב בצורה כלשהי... האם מישהו יכול להמליץ על בעל מקצוע שיכול לעשות פרוייקטון ״השתקה״? למישהו יש מושג מה העלויות? (אפשר בפרטי)

תודה,

בובי

פורסם

דווקא איכות הייצור של מזדה לא רעה בכלל...

רוב הסוכויים שברגים בכסא התרופפו. תוציא את הכסא, תוריד את כיסויי הפלסטיק מהברגים בשני הצדדים. אם הם שבורים תשאיר אותם בחוץ. חזק את הברגים, תחזיר את הכסא, ורוב הסיכויים שפתרת את הבעיה

פורסם

מכיר את התופעה, היה לי את זה בפוקוס שלי בימים קרים מאוד, כרגע זה נעלם אבל זה היה מאוד מציק,

לא היה ניתן לעשות כלום כי זה היה מהקפיצים שבתוך הריפוד בגב.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קורה הרבה ברנו קנגו, יש לי רפד שמסדר את זה.

קוראים לו אורי, הוא יושב בשכונת מונטיפיורי בת"א 03-5621051

03-5624722

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...