Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא רק זה, הכסף הולך לתרומה למען מחלת ה-ALS.

http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=10561

****ההודעה אינה נמחקת מתוך מחווה למהלך הפילנתרופי. נא לא לפתוח שרשורים עם לינק ללא תוכן ממשי!****

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לא רשום שנוהגים!

מתחת לתמונה עם האלפא ספרינט כתוב: "אנו מזמינים אתכם לרכוש כרטיס נוסע במושב הקדמי"

פורסם

אני סבור שזו יוזמה יפה וטובה למען חובב רכב שלקה במחלה קשה.

אם יהיה בתשלום לסיוע למחקר שימצא תרופה - דיינו.

נכון שלא יתנו לכם לנהוג אבל תוכלו לבלות כמה שעות של נסיעה ברכב , שיחה עם בעלי המכוניות, וחבורה טובה של ליווי של מכוניות שלרוב האנשים הן רק חלום ואין אפשרות גישה, כל שכן נסיעה, בהן.

והאלפא ספרינט שתוביל - מה שגדל במאה הקודמת מחייך ויודע שזו היתה מכונית לייט-ספורטיבית, ניהוג מצויין, יפהפיה, במחיר שפוי לגמרי - משהו שרוב הצעירים רצו שיהיה להם.

חבל שהפסיקו לייצר אותה ואין דגם דומה - ספורט-קליל לקהל הממוצע והלא כל כך רווי בכסף.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יוזמה יפה ,אבל חייבים לשנות את הכותרת לחווית נסיעה ולא חווית נהיגה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

די חארטה בעיני. מי רוצה לשבת עם שקית הקאה במושב נוסע של רכב מהיר? [רמז: אלה שרוצים - לא תמיד יש להם את הכסף לממן את התרומה]

רעיון יפה מבחינת התרומה - אבל לא מעניין. בעלי הפרארי וכו' יכולים לתרום את זה במחיר ג'נט. בעצם זה כבר יעלה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אל תשכח שגם הם תורמים בצורת הדלק שמתבזבז להם במהלך הנסיעה הזאת, לא קצת, וזה שהם בעלי ממון לא אומר שהם צריכים לחלק ולתרום בלי סוף.

לדעתי הרעיון מבורך ,אבל קצת הגזימו עם מחירי התרומה , למרות שאני מבין שצריך הרבה כסף למימון המחקר.

Miata ND2

פורסם
איך אפשרי לקבל פרטים נוספים על אשר יהיה? וכמו כן לוודא באיזה רכב אנהג?

להלן ציטוט:

לאן ניסע ?

במהלך הנסיעה תשבו במושב שליד הנהג, מסע הנהיגה ישלב טיול מרהיב בנופי הרי ירושלים (בר בהר, נס הרים, אשתאול, צובה) וכל משתתף יזכה לחוויה בלתי נשכחת ומקבץ תמונות השתתפות במסע הייחודי.

המסע ישלב עצירות והסברים אודות כלי הרכב וסוגי הרכב השונים.

את המסע תוביל אלפא במכונית האלפא ספרינט שבתמונה, בדומה לאלפא ספרינט - רכב הספורט הראשון של שי ראשוני.

פורסם
אל תשכח שגם הם תורמים בצורת הדלק שמתבזבז להם במהלך הנסיעה הזאת, לא קצת, וזה שהם בעלי ממון לא אומר שהם צריכים לחלק ולתרום בלי סוף. לדעתי הרעיון מבורך ,אבל קצת הגזימו עם מחירי התרומה , למרות שאני מבין שצריך הרבה כסף למימון המחקר.

ברור שהם לא חייבים לחלק. אני רק רומז שזה לעג לרש, לשרוף מיכל דלק (או חלקו) ולהרגיש שאתה תורם, בזה שנתת למישהו לשבת לידך ברכב...

אני מבחין, כמובן, בין זה ובין יום כיף שמארגנים נניח, לילדי אילן וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רעיון התרומה מבורך בהחלט, אבל לנסוע במושב שליד הנהג ללא אפשרות של נהיגה, זה שווה ערך לטיול מרכז פריז או בהרי הרוקי בעזרת גוגל מפות וגם לשלם עבור זה.

אני מבין שזה בלתי אפשרי שכל אחד יכול לנהוג על הרכבים האלו מטעמי בטיחות וביטוח, וזה, מה לעשות, הופך את הרעיון למיותר ולא כל כך מעניין.

פורסם

מי שיש לו 2000 שקל לתרומה, לא יתלהב מליסוע על M3.

המחירים שהם מבקשים שם הזויים ורק בשביל לשבת במושב שליד הנהג? היה עדיף שיארגנו כמו שמארגן אתר פאנצ'ר פעם בשנה: מארגן אנשים בעלי RZR ויוצא לטיול שבכל RZR יושב ילד מעמותה כלשהי ( ילדים חולי סרטן וכ'ו..) . לדעתי לארגן את אותו הרעיון עם רכבי על רק שבמקום שישבו לידם אנשים שיתרמו , ישבו לידם האנשים שעבורם תורמים.

• תוכן חדש...