Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשלנות דואר ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משלוח שהכיל 12 פלאגים עבור רכבו של אחי נשלח אלי מאיביי, לפי מספר המעקב המשלוח נחת בסניף הדואר המקומי ביום שישי האחרון.

אתמול, אחרי שהפתק המיוחל מהדואר סירב להגיע, ניגשתי אל הסניף כדי למשוך את החבילה ושם - הפתעה - נמסר לי שהחבילה כבר נמשכה.

בירור מהיר שהעובדים עשו במקום הראה שהחבילה נמסרה בטעות למישהו אחר. "מנהל" הסניף הבטיח לבדוק ולעדכן תוך שהוא מאשים את מחלקת הדוורים באחריות למחדל.

בשעות הערב נשמעת דפיקה בדלת ואדם חביב שאיננו מוכר לי מוודא את פרטי ומוסר לי את החבילה שלי שהדואר ברשלנותו מסר אותה לו.

לאיש שם דומה והוא מתגורר בהמשך הרחוב וזו הסיבה לטעות והוא באדיבותו כשגילה שהחבילה איננה מיועדת אליו מיהר להחזיר אותה לבעלים.

סוף טוב.

האירוע הזה עורר אצלי תהיות:

בהנחה שהחבילה הייתה נעלמת, את מי ניתן לתבוע?

המוכר? ממש לא אשם, שלח חבילה עם מספר מעקב שגם מראה שהחבילה נמשכה, כך שבכל מקרה לא התכוונתי לפנות אליו.

הדואר? איזו אחריות יש עליהם במקרים של רשלנות כזו?

אשמח לדעתכם בסוגיה הזו שהוציאה לי את החשק להמשיך ולרכוש מאיביי...

פורסם

סניף הדואר אמור לוודא ת.ז כשמוסרים לך חבילה עם מספר מעקב.

לי בודקים ת.ז כבר 13 שנה אותם העובדים באותו הסניף, אין שום סיבה שסתם ככה ימסרו פריט.

(רשלנות שלהם נטו)

אמורים לפצות אותך לדעתי במקרה כזה, אחרי פניה להנהלה ומשחקי התשה במשך חודשים.

לי קרה כמה פעמים שהשכנה שלי קיבלה חבילות קטנות שלי ישירות לתא שלה. (שמות שונים לגמרי, אין אות אחת משותפת)

למזלי היא השכנה היחידה בבניין שאני לא מתעב, ומסרה לי אותן תמיד.

העיקר בדואר דורשים 12 שנות לימוד ותעודת בגרות מלאה מהדוורים.

נו, נו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אישית אני תמיד בודק מוודא שהחבילה ממוענת אלי. אבל ברור לי שלא כולם עושים זאת.

היה לי לא מזמן מקרה שבו הגיע אלי דבר דואר של מישהו אחר - כאשר הכתובת היתה מכוסה בפתק הצהוב של "עקוב אחרי". גיליתי זאת רק אחרי שפתיתי את המכתב ומצאתי כרטיס ברכה שלא היה מיועד אלי. בסופו של דבר איתרתי את הכתובת באתר B144, הכנסתי למעטפה לא מבויילת והנחתי בתיבת הדואר השכונתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני הולך למשוך דואר רשום (בעיקר חבילות מאיביי), אני מביא לפקידה את הפתק, היא מביאה את הפריט, אני חותם לה ורושם את המס' תעודת זהות שלי, ויאללה ביי.

תמיד שאלתי מה קורה אם מישהו אחר בטעות מקבל את הפתק של דואר רשום ואז הולך לקחת את החבילה בעצמו...

קרה לי כבר עשרות פעמים שקיבלתי מכתבים לתיבת דואר שלא ממוענים אליי. ממכתב מהצבא למישהו, פתק לבוחר, חשבון חברת חשמל ועוד ועוד... תמיד החזרתי את זה לדואר ולא פתחתי.

פורסם

אחלה, אבל השאלה היא מה קורה אם מישהו אחר מקבל ולא מחזיר.

הדואר טוען לחוסר אחריות, המוכר שלח ויש מס׳ מעקב שמוכיח זאת - אז מי משלם בעבור המחדל?

פורסם (נערך)

אתה מתנהל רק מול המוכר. הוא חייב לספק לך את המוצר שהזמנת תוך זמן מוגדר שהוא התחייב אליו.

כל הבעיות של לא הגיע, הגיע שבור, נמסר למישהו אחר בטעות, הגיע אבל בצבע אחר וכו' לא צריכות לעניין אותך. אם לא קיבלת מה שהזמנת אתה זכאי לקבל החזר כספי מהמוכר.

זה כבר עניינו של המוכר אם הוא רוצה לתבוע את הדואר על הנזק או האובדן.

הלינק ש Tom_22 נתן רלוונטי, אבל יותר למי ששולח את החבילה, במקרה זה המוכר. הדואר נותן פיצוי ללקוח, כלומר למי ששילם על השירות. הקונה לא שילם לדואר, הוא שילם למוכר על שירות השליחה.

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
  • תוכן חדש...