Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרונאים בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית מזרון, צריך מידה יחסית גדולה (180X200), ראיתי כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה טווחי מחירים, מ2000 ש"ח ועד 20,000.

אני כבר ממש מבולבל, מרגיש שהתחום הזה הוא עבודה גדולה בעיניים.

יש מישהו שמבין בתחום ויכול לספק חו"ד? האם המותגים הם בעצם רק שם? בגדול אני מתלבט בין מזרן ג'נרי ונוח ב3000 ש"ח למזרן של סימונס בעלות של 8000 ש"ח.

אודה לעזרה :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כדאי להקל ראש במזרנים. לי יש מזרן קפיצים עם הקצפה של איזה חומר ביניהם ומעל יש 2 שכבות של ויסקו (אם אני זוכר נכון..)

בעיקרון אם התקציב מאפשר הייתי קונה הולנדיה או משהו בסגנון..מזרנים תענוג!

ובכל מקרה לא הייתי קונה מזרנים פשוטים- זה לא משהו שמחליפים כל שנתיים-שלוש, ולאיכות המזרן יש קשר ישיר לאיכות השינה מכאן להמשך היום.

פורסם

מסכים עם המגיב הקודם.

מזרן זה דבר שאתה משתמש בו יום יום (לילה לילה) במשך שנים. אחרי עשר שנים השתמשת בו 3650 פעמים. אז אם אתה משלם שקל ללילה או שני שקלים ללילה זה לא הבדל גדול, העיקר שתישן טוב.

מה שכן, חשוב שתבחר דרגת קושי שנוחה לך. תתיעץ עם המוכר ותנסה. פעם היה מותג נחשב שנתן מזרן לשבוע נסיון, לא יודע אם זה עדיין עובד.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

שתי הפרוטות שלי:

קניתי לפני כשנתיים מזרן זול גנרי, כשנה וחצי הכל היה נהדר והרגשתי כאילו דפקתי את המערכת.

אבל בחצי שנה האחרונה המזרן שקע מעט באזור הגב והתחלתי לקום עם כאבי גב.

ניסיון להפעיל את ה"אחריות" שניתנת על המזרן נגמר בכך שלטענתם הוא לא שקע וזה בלאי טבעי.

לאחותי יש כבר שנים מזרן של עמינח שעליו היא לא חסכה, ועד היום הוא עדיין בשימוש אצלה.

אני את המזרן שלי החלפתי לעמינח,

יש שיגידו שההבדלים מזעריים, אבל העמינח שוקל כפול, עבה כפליים, תומך להרגשתי באופן מובהק טוב יותר.

ומבחינת מבחן הזמן, המזרן של אחותי מחזיק כבר 6 שנים ושלי החזיק שנתיים.

אני את הלקח שלי למדתי.

פורסם

אני רכשתי בעמינח שלשום. מחיר סביר [לא זול בכלל]. חברי רכש מזרן יותר "פשוט" משלי לפני כשנה וחצי ועדיין נהנה ממנו.

אני לא פרסומת לעמינח, פשוט הם התאימו לי בתקציב ובמחיר. המטרה היא שתקנה מזרן טוב מחברה מוכרת, ולא איזה זבלה שיתקלקל תוך חצי שנה.

קח בחשבון, שאף אחד לא בונקר במחירים. מיטות ומזרנים זה עסק מאוד רחב, ותמיד אפשר לדבר על המחיר. עם סקר שוק נרחב ומיקוח ישיר ולעניין הגעתי להנחה כוללת של 24% [על 3 מיטות עם מזרנים]. בנוסף, התעקשתי וקיבלתי במתנה 2 כריות אורתופדיות ומצעים למיטה, שזה גם שווה לח כמה מאות שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למקרה שהשתמע כך,

אני לא קשור לעמינח ואני לא מפרסם את עמינח.

בשורה התחתונה כל חברה עם שם תעשה את העבודה, הנקודה היא לא להתפשר על מזרנים גנריים.

ואגב, ארופלקס זו חברה ישראלית המייצרת בסין ואיכותם ירודה מאוד לטעמי. (אני לתומי עד שהגעתי אליהם לבדוק מזרן הייתי בטוח שהם בשורה אחת עם כלל היצרנים)

פורסם

ראשית תודה על התגובות!, אני דיי נסגר לכיוון המזרן של סימונס, מישהו מכיר? שמע? המוכר מתפאר שזו חברה אמריקאית ענקית וכו' וכו'

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

סימונס היא אכן חברה גדולה וידועה, ובדרך כלל המחירים בהתאם.

אם ניסית ונוח לך, המחיר מתאים לך ולא מצאת אופציות אחרות טובות באותה מידה, אני לא רואה סיבה לא ללכת על זה.

מזרן זה עניין מאוד אינדיבידואלי.

פורסם

אני השקעתי במזרון של סילי לפני כמה שנים עם קפיצים מבודדים וכל החרטא, סילי וסימונס זה אותו דבר בתכלס.

עלה 4500, ואני לא מרוצה בכלל, אחרי שנתיים-שלוש קיבל בטן, ואם אני ישן יותר מ-7-8 שעות אני קם עם גב תפוס.

המזרון הבא שלי יהיה פולירון (ספוג) שהוא גם זול וגם מעולה מהרבה המלצות ששמעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני עומד להקיא את נשמתי, מצאתי קרטל חדש בארץ, כמו כל בן אדם עם קצת ראש על הכתפיים החלטתי לעשות סקר שוק, מסתבר שבשוק המזרונים 90% מהמשווקים לא מוכנים לתת מחיר בטלפון :shock:

איזה גועל נפש, אתה רוצה מחיר תבוא לחנות, כי למי יש כוח לרוץ עכשיו בין 15 חנויות אז המשווק יודע שהסיכויים שתקנה אצלו אם כבר תטריח את עצמך להגיע גדולים יותר.

על אפם ועל חמתם לא אקנה מזרון ממשווק שלא מוכן לתת לי מחיר בטלפון, בושה.

פורסם

אין מה לעשות. ככה זה עובד. אם אתה רוצה מחיר באמת טוב, אין מנוס מלהסתובב ערב אחד בחנויות. רובן פתוחות עד 20:00 או 21:00.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מרבית המזרונים שמשווקים בארץ תחת כל מיני מותגים נוצצים בעצם מיוצרים על ידי מפעל בשם חירבאווי בחברון. סוד ידוע בתעשייה. יש להם סניף בשוק של ברטעה באזור ששייך לגדה אבל נדמה לי שזה בתוך הגדר.

פורסם

יש לי מישהו אמן חוד במזרונים בארץ. אדבר איתו היום לקבל המלצות בשבילך.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כמו בכל שרשור על מזרונים אני דבק בהמלצה שלי על קינג קוייל, יש לנו במשפחה נסיון עשיר וטוב איתם (5 מזרנים על פני מעל 15 שנה).

באופן אישי אני רכשתי מזרן שלהם בעצמי לפני כ-5-6 שנים, יכול להעיד שגם היום הוא מרגיש מצויין כמו ביום שרכשנו אותו, אין קריסה של הדפנות או שקיעה של גוף המזרון והודות לכך שמיומו הראשון אצלנו השתמשנו במגן מזרן הוא נראה חדש לחלוטין.

המלצה נוספת שלי הוא שאם זוגתך נוטה לזוז הרבה במהלך השינה (או לחילופין אתה זז הרבה)- תשקלו ברצינות ללכת על מזרון עם קפיצים מבודדים, זה יצמצם כמעט לחלוטין את תנודות המזרן כך שאם מישהו מכם נוטה לזוז הרבה במהלך השינה- זה לא יפריע לבן הזוג.

אני הייתי מאוד סקפטי לגבי זה אבל מודה שטעיתי- זה עובד מצויין, אפילו הילד שמגיע אלינו לעיתים לפנות בוקר וקופץ לנו על המיטה לא מצליח להזיז אותי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...