Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרונאים בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני השנקל שלי:

רק מזרון מתוצרת ידועה ! (שליש מהחיים אנחנו עליו...).

סימונס מזרונים טובים מאוד, לפחות לדעתי ולדעת אשתי (שתחייה). מהסיון.

אם במיטה זוגית עסקינן - רצוי לדעתי לרכוש שניים נפרדים ולא אחד גדול. יפתור לך גם את בעיות התזוזה של בת הזוג (אם קיימות). יחיד הוא גם כבד מאוד.

לאחר זמן מה של שימוש במזרון - החלף כוון ראש-רגליים / הפוך את המזרון / הפוך בין המזרונים (או שילוב שלהם).

alfa 156 2.5.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סמארטקופה, תודה, מחכה להתפתחות, ועד אז אשאיר כאן לינק, לראות ולהחרד: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=959263

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

רק מזרון מתוצרת ידועה ! (שליש מהחיים אנחנו עליו...).

יש לך חיים טובים :-D

הלוואי שהיה יוצא לי לבלות על המזרון ולו רק רבע מהחיים...

פורסם

2 נקודות שצריך לקחת בחשבון לגבי מה שחולגי כתב:

1.יש אנשים שיפריע להם ויהיה להם לא נוח לישון על מזרון גדול שמורכב מ-2 יחידים, נקודת החיבור בינהם עשוייה להיות לא נוחה (לי באופן אישי זה מציק).

2.יש מזרונים בהם ישנם 2 רמות קשיחות שונות ולכן לא תמיד מסתדר העניין של להפוך את המזרון למשך תקופה.

נקודה אחרונה שהרבה ממעיטים בחשיבותה- גודל המזרון.

אני אישית בדיעה שמאחר ואנחנו מבלים על המזרון הרבה שעות רצוי להשקיע באחד שיתן לנו נוחות מקסימלית ואני חושב שגודל מזרון גם פרמטר משפיע, כשאישתי ואנוכי רכשנו את המזרון שלנו היא רצתה שניקח מזרון זוגי רגיל ואני התעקשתי לקחת קינג סייז- זו היתה החלטה מצויינת.

עצם העובדה שכשבא לך אתה יכול להתפרס על המזרון ועדיין לא להפריע לה ויש לך הרבה מרחב- שווה את ההפרש במחיר (לדעתי בכל אופן).

אנחנו לקחנו מזרון 210X185 ס"מ וזוג חברים שלנו קנו ממש שבוע אחרינו מזרון דומה אבל זוגי והם עד היום מצטערים שלא רכשו את אותו גודל כמו שלנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

א. לגבי הקרטל - צפויה לך הפתעה נוספת - לא תוכל להשוות בין מחירי מזרונים, מאחר ולכל חנות יש דגמים עם שמות אחרים. אין דגמים זהים בחנויות באותה העיר.

ב. אני עשיתי חיפוש מאוד יסודי, ופולירון היה המענה. כבר חמש שנים ומרוצה מכל רגע.

פורסם

אנחנו רכשנו מזרן זוגי פולירון זהב עם שכבת ויסקו ג'ל - נהנים מכל רגע, וגם המחיר היה סביר (סביב ה 3,000 שקל).מאז אישתי רוצה ויסקו בכל מוצר :lol:

יש לחברה המון דגמים שונים וכדאי ללכת ולשכב על המזרן על מנת למצוא את המתאים ביותר.

ואני בכלל נגד מזרוני קפיצים ובעד מזרני ספוג.

שינה ערבה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יוסי וצביקי, איזה חברות מזרנים יש לכם? איפה אפשר למצוא מזרון 100% ויסקו ופולירון ללא קפיצים? תודה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לפולירון יש מוצרים באיכות גבוה מאד, ושוב, יש להם כמה רמות של מזרנים (אני לקחת את ה TOP).

יש חנות מפעל בדרך סלמה בתל אביב.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

טוב חברים אני לפני סגירה על מזרון עמינח ספורט "ספרינטר" ואני מקפיץ את השרשור כדי לשמוע השגות, מישהו מכיר את המזרן? הכי זול שמצאתי למידה 180X200 הוא בעלות של 6000 ש"ח.

מישהו מכיר משווק של עמינח שיוכל לעשות קווץ' במחיר?

פורסם

למי שמעוניין, יש גרופון על מזרנים של קינג דייוויד. אין לי מושג איך הם אבל על פניו המפרט נראה טוב (מערכת קפיצים מתוחכמת כלשהי, צד אחד ויסקו, צד שני לטקס). המחיר נראה זול. צ'ארג', זה חצי מהמחיר של העמינח לאותו גודל.

פורסם

אם עוד לא קנית, אני יכול להשיג לך מחירים טובים למזרוני ניקולטי. רק שלח הודעה פרטית אם אתה מעוניין.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...