Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעצם מברר פה עבור הורי, שמתעדתים לקנות השבוע הונדה ג'אז חדשה.

הם כבר החליטו ונסגרו על הונדה ג'אז, אז לגבי זה אין שאלה.

אך בנסיונותיי לברר קצת על הג'אז בארץ ובעולם גיליתי שבארה"ב בכלל היא נמכרת בשם Fit ושהיא נראית אחרת לגמרי (הרבה יותר טוב!).

אשמח לדעת אם למישהו יש איזו שהיא עצה נגד קניית ג'אז כרגע?

האם אמורה להגיע ג'אז חדשה (מודרנית משמעותית בדומה ל-Fit האמריקאית)?

אני מניח שבמקרה כזה, מעבר למראה החדש, גם ישתפר המנוע ההיברידי ודברים נוספים.

תודה מראש!

פורסם

ביפן וארהב הדם נקרא FIT. יצא לפני מספר חודשים דגם חדש לחלוטין שאמור להגיע בקרוב לארץ. ראיתי אותו בטוקיו והוא שידרוג משמעותי ביחס לקיים למרות שגם הדגם הנוכחי מעולה.

פורסם

רכישת רכב לפני החלפת המודל הגיונית וכדאית אם קבלים הנחה מספקת.

אם לא אז מוטב להמתין למודל החדש. גם אםהוא עולה קצת יותר כמעט תמיד הוא שווה את ההפרש.

אם הוריך לא ממהרים אז שימתינו. סביר מאוד להניח שהחדשה תהיה עדיפה.

אפשר לברר פרטים בסוכנות הונדה אבל לזכור שיש להם אינטרס שלא תמיד תואם את האינטרס של הוריך.

פורסם

תודה!

הנחה של 13 אלף הם קיבלו "במבצע" חד פעמי, שזה אחלה.

רק מפריע לי שלא אמרו להם שהסיבה היא שמחליפים מודל.

העניין הוא, ותקנו אותי אם אני טועה, שהדגם החדש לא יהיה פה פיזית לפני ינואר 2015 נכון?

פורסם

13,000 ש"ח הנחה זה בהחלט משמעותי אצל מאיר (היבואנים) שלא מפגיזים בהנחות כמו חלק מהמתחרים.

לא נראה לי שזה צריך להפריע לך שלא אמרו את הסיבה. לעדכן מה הסיבה זו הגינות מעל המצופה. מי שקונה רכב צריך לדעת שעליו לבצע בדיקות.

ינואר 2015 זה לא עוד המון זמן אם יש להם רכב כעת.

מעניין מה יקרה אם תגידו להונדה שלאור המודל המתקרב אתם לא מבצעים את הרכישה המוצעת. אולי ישפרו את ההצעה. אולי יציעו עוד אבזור,אולי יאפשרו לכם להזמין כבר עכשיו את הרכב החדש. שווה לנסות.

נסה לברר באינטרנט וגם כאן בפורום האם מחיר המחליפה צפוי להיות דומה/יקר/זול בהשוואה לנוכחית. שלא תגלה שהחדשה תהיה זולה ב 5,000 ש"ח ואז ההנחה שקיבלתם היא רק 8,000 ואולי זה כבר פוגע באטרקטיביות.

אני אישית הייתי ממתין ומכוון לחדשה יותר. אך כדאי שתדעו שמאיר לרוב לא נתקעים עם הרבה רכבים שלא נמכרו ואתם עלולים להתחרט שהמבצע חלף.

פורסם

13 אלף בהחלט הנחה נאה, והיא לא בגלל שהדגם מתחלף, מבצעים לרגל זה יגיעו יותר מאוחר.

בקישור שצירפתי כתוב שהלקוחות האירופאים יוכלו להנות מהרכב באמצע 2015, ולפעמים יש עוד עיכובים בדרך לארץ או מלאי מוגבל, מדובר על כשנה ואולי מעט יותר עד שתוכל לנהוג בג'אז חדשה בישראל.

פורסם (נערך)

הונדה מציעים את הג׳אז השכם והערב במבצעים ששוויים כ- 10,000 ש״ח. הורייך קיבלו הצעה טובה במקצת ובניגוד למה שציינו מעלי, היבואן מאיר הוא היבואן המצטיין בהטבות ובהנחות (ביחד עם יבואן סובארו שהוחלף ליבואן חדש לאחרונה אבל נראה שהוא ממשיך את המסורת).

ההמלצה שלי היא חד משמעית לחכות להונדה ג׳אז החדשה, שתימכר בישראל בתחילת שנת 2015 לפי מיטב זכרוני.

מדובר ברכב בעל מערכת היברידית חדשה ומתוחכמת יותר, נתון צריכה תיאורטי של למעלה מ- 30 קילומטר לליטר ובעיקר הסוללות לא יגזלו מקום מנפח תא המטען, כפי שקורה עם הג׳אז הנוכחית. כמו כן מדובר ברכב חדש וכפועל יוצא מכך הוא יהיה טוב יותר בכל מובן אחר מהנוכחית.

לדעתי שווה המתנה של חצי שנה, מה הלחץ?

תחשוב שתוך חצי שנה, הג׳אז של הורייך תראה פתאום מיושנת, למרות שמדובר ברכב חדש.

תוך זמן קצר היבואן מאיר ייצא במבצעים גם על הג׳אז החדשה, אם להוריי תהיה סבלנות נוספת. אולי אם יצאו במבצעי השקה אפילו מייד עם תחילת המכירה בישראל וגם אם לא עדיין הייתי רוכש את החדשה.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...