Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים בבעלותי כבר מעל 3 שנים שברולט אופטרה האצבק והגעתי למסקנה שצריך להתחדש ולהתקדם בעיקר כי האוטו זולל לא מעט דלק .

התקציב הוא עד 60K ->

אשמח להמלצות שלכם על רכב צעיר במראו - חסכוני בנסיעתו - אבל גם חזק ( לא מעוניין בפיקנטו וכו' )

ראיתי כמה אופציות ואשמח את דעתכם :

הונדה סיויק הצורה החדשה גיר רגיל.

איביזה 2009 גיר רגיל 14000 .

סובארו אימפרזה 2000 גיר רגיל .

מציבושי לאנסר ספורטבק 1.8 גיר רציף .

יפני זה הכי אחי

פורסם

גם הסובארו וגם המיצובישי לא חסכוניות וגם לא כאלה חזקות, האימפרזה החזקה מבניהם אך למצוא כזו ידנית זה לא פשוט.

האיביזה זריזה רכב טוב סך הכול ולדעתי האופציה הכי טובה.

ההונדה לא נראה לי נכנס לך בתקציב וגם למצוא כזו ידנית זה נדיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

את הi20 אני ממש לא אוהב, איכות פנים נמוכה, הכול פלסטיקה מגעילה זולה, רעשי מנוע חזקים בתוך הרכב בידוד רעשים בכללי לוקה בחסר.

הרכב זריז האחזקה זולה, האיביזה כמה רמות מעליה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ההיגוי של הI20 הוא אחד הפחות מהנים שיצא לי לפגוש, כשנהגתי בה לא יכולתי להפסיק לשחק עם הגה ימינה שמאלה כשעמדתי ברמזורים, להתעצבן מזה ושהנסיעה הזאת תיגמר כבר.

סיויק עם גיר ידני, על אף מחירה, ובינוניותה הכללית, היא דווקא פתרון לא רע לרכב משפחתי עם טוויסט של פאן, נכון בפניות היא ממש לא הוט האצ' (אבל אוחזת), אבל בסוף כל פניה נותנים גז והמנוע הוא נהדר וחסכוני בתנאי נהיגה סטנדרטיים, ומניסיוני מדגמים אחרים של הונדה הגיר הידני אמור להיות מדויק וכיף לשימוש.

יש מעטות, אבל כמעט תמיד יש אחת שעומדת למכירה ביד 2.

איביזה היא הקניה הכי הגיונית, חדשה יחסית, קטנה, חסכונית, תעשה את העבודה במינימום קשקושים, אבל יש לשים לב למחירי הביטוח.

בתקציב שלך אתה יכול לקנות גם B3 2 ליטר ידנית 2008-9 וישאר לך עודף, המנוע טוב ולשם שינוי לא משודכת תיבה אוטומטית עצלה וזוללת דלק.

לגבי צריכה מדוייקת, אין לי נתונים אבל אין ספק שהיא יותר בזבזנית מהסיאט והסיויק.

יש רמת גימור ספורט עם איבזור נחמד, מלא אחיזה מג'אנטים גדולים והנעה כפולה ואפילו איכות הנסיעה לא רעה.

נכון שהיא לא ספורטיבית, אבל היא כן אופציה חמימה ומעניינת למשפחתית מהנה ולא שגרתית ובטח שבמחירים שהיא נמכרת בהם.

את הלאנסר אני לא מכיר מספיק טוב, אבל אל תתן לעובדה שקוראים לה ספורטבק לבלבל אותך, זו פשוט מיצובישי לנסר עם תחת שונה, מנוע, גיר, מתלים הכל זהה. יש בזה טוב כי היא המועמדת הכי בטיחותית אבל גם לא טוב כי היא, כנראה (לא נהגתי), יותר רגילה ופחות כיפית.

בקיצור, אם אתה רוצה יעילות אז איביזה (או פאביה או סוויפט), אם בכוח וזריזות חשקה נפשך אז הסיויק היא אופציה מעולה, אם זאב בעור כבש (אני יודע אני מגזים מאוד) נראה לך רעיון טוב אז B3 תתן לך פתרון הולם, הלנסר, למרות שאני בטוח שהיא מכונית טובה סה"כ נראית לי סתמית ומשעממת.

• תוכן חדש...