Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אחרי ה"ממתק" ששכן השאיר לי אתמול על הרכב, אבקש הערכה גזה של עלות תיקון אפשרית, לפני שאני מתחיל ללכת להצעות מחיר - ככה בשביל הסקרנות.

האם לדעתכם ניתן לבצע תיקון נקודתי או שיש צורך בצביעת אזור נרחב הרבה יותר?

תודה.

20140608_191634.jpg

20140608_191641.jpg

עריכה אחרונה על ידי GOLF
פורסם

ממליץ לך לפנות לאלעד שירותי רכב ע״י שליחת התמונה למספר הפלאפון שלהם ולקבל מהם הצעת מחיר.

יש פה שרשור שנפתח על מישהו שהמליץ עליהם ועוד הרבה שנתנו חוות דעת על ביקור וטיפול אצלם עם המון פרטים על הטיפול עצמו.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

בינינו, כמה שניתן לראות ולהבין מתמונות. לא אמור לעבור את ה1500 ש"ח במקרה הרע ביותר. אני הייתי מעריך בסביבות ה800 אצל פחח רציני שעושה טשטוש ולא צביעה של חלקים שלמים. יכול לצאת אפילו פחות אגב. מהיכן אתה בארץ?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רחובות.

לפני זמן קצר קפצתי למוסך אחד שדיבר על 1600 ש"ח לפני מע"מ שכוללים צביעה של רוב הכנף כי אחרת יהיו הבדלים. עסק אחר אמר 1000 ש"ח וצביעה מקומית בלי לצבוע את רוב הכנף. שאלתי אם לא יהיו הבדלים בצבע והוא אמר שיש היום חומרים שמאחדים בין הצבעים.

פורסם

צבעיה של אזור מסויים יראה כמו "טלאי" צבע חדש מול כל הצבע של אותו החלק וזה לא אסתטי ממש. אפשרי לבצע פוליש נקודתי על האזור הנגוע והסרה עם אלכוהול את הצבע הכחול שמשופשף שם ואם אתה עדיין לא מרוצה אפשרי לצבוע את הכנף.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

וצביעה של כנף שלמה לא תראה שונה ביחס לשאר הרכב? השטח הפגוע הוא בגודל של כ-5 ס"מ, נשמע לי חבל לצבוע כנף שלמה בשביל פגיעה קטנה כזאת.

פורסם
ממליץ לך לפנות לאלעד שירותי רכב ע״י שליחת התמונה למספר הפלאפון שלהם ולקבל מהם הצעת מחיר.

יש פה שרשור שנפתח על מישהו שהמליץ עליהם ועוד הרבה שנתנו חוות דעת על ביקור וטיפול אצלם עם המון פרטים על הטיפול עצמו.

בזכות התגובה שלך והביקורות הטובות שקראתי בפורום, נשלחה תמונה והתקבלה הצעת מחיר (מצויינת עלי לציין).

נקבע תיקון ליום ראשון הקרוב.

תודה.

פורסם
רחובות.

לפני זמן קצר קפצתי למוסך אחד שדיבר על 1600 ש"ח לפני מע"מ שכוללים צביעה של רוב הכנף כי אחרת יהיו הבדלים. עסק אחר אמר 1000 ש"ח וצביעה מקומית בלי לצבוע את רוב הכנף. שאלתי אם לא יהיו הבדלים בצבע והוא אמר שיש היום חומרים שמאחדים בין הצבעים.

ה"חומרים" האלה נקראים מדלל צבע. הייתי הולך עך תיקון מקומי וזה בטח לא עולה 1000 ש"ח אלא הרבה פחות. לא יודע איפה מצפון של אנשים...

פורסם

אז כמו שתכננתי הגעתי למוסך אתמול בבוקר.

בסופו של דבר נצבעה רוב הכנף (היו עוד נזקים מינורים ולכן הוחלט לכסות כמה שיותר מהנזק) והפגוש. היום עוד הגעתי לפיניש של שלייפ סבון ופוליש.

התוצאה מצויינת לטעמי והיחס מצויין. הבחור עשה עבודה יסודית בכיסוי כל החלקים הלא רלוונטים - משמע אין גומיות לבנות או משהו בסגנון. כמובן שלא מדובר ב-showcar quality ויש הבדלי צבעים ממש מינוריים בכנף (שבטח יטושטשו עוד יותר עם הזמן ועם תכשירי הניקוי למיניהם), אבל התוצאה מצויינת. הטמבון היה פצוע מאז שרכשתי את הרכב ולכן אני מתרגש לראות אותו כל-כך רענן ולבן.

20140615_083457.jpg

20140615_113010.jpg

20140615_113027.jpg

20140615_175941.jpg

20140615_175950.jpg

20140616_181121.jpg

• תוכן חדש...