Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות טיפול 10K לבד למיצובישי לנסר 2007 היה פה נושא בעבר על בחור שפירסם שעשה את הטיפול ברכב שלו ופירט את כול התהלים עם תמונות ואני לא מצליח למצוא אותו :(

אפשר לקבל הכוונה או כול חומר מועיל על הנושא? עד כמה זה אמור להיות מסובך להחליף שמן/פילטרים לבד?

תודה לעונים ולעוזרים

פורסם (נערך)

שלום,

זה ממש לא קשה

אני בקרוב יעלה שרשור איך מבצעים טיפול 10K

אתה פשוט צריך כלים ולהכיר את הרכב שלך.

האם אתה רוצה שאני אסביר לך איך עושים?

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם
שלום,

זה ממש לא קשה

אני בקרוב יעלה שרשור איך מבצעים טיפול 10K

אתה פשוט צריך כלים ולהכיר את הרכב שלך.

האם אתה רוצה שאני אסביר לך איך עושים?

כן אני אשמח

פורסם

החלפת פילטר אוויר:

אם אתה מכיר את הבית שלו זה פשוט אתה משחרר כמה קליפסים מרים את המכסה מוציא את הפילטר מנקה טוב את הבית עם מגבת

ושם את הפילטר החדש וסוגר את הקליפסים.

נחלפת שמן:

תרים את הרכב בעזרת ג'ק (ככה אני מרים) תחפש את הבורג של האגן שמן תפתח אותו ויצא השמן.

תדאג שיש לך כלי לאיסוף שמן. (את השמן הישן תדאג לרוקן אותו באחד המוסכים)

החלפת פילטר שמן:

תמצא את הפילטר ותפתח אותו מומלץ עם מפתח פילטרים ותשים מתחתיו עוד כלי לאיסוף שמן כי ינזול.

לאחר שיתרוקן כל השמן תשים בחזרה את פילטר שמן החדש ותחזק עם המפתח אך לפני תשמן אותו בהברגה.

תסגור את הבורג של האגן השמן בעדינות שלא תיהרס ההברגה.

ותמלא שמן חדש.

הערות:

לעבוד רק כשהמנוע קר ועל משטח ישר.

לא מומלץ לתת מיד גז כשמחליפים שמן.

בברכה רועי.

ושבוע טוב

רועי

• תוכן חדש...