Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מהווה החתימה על הדו"ח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר שוטר רושם לי דו"ח תנועה, האם יש לי זכות לא לחתום על הדו"ח ?

מה היא מהות חתימתי על הדו"ח ?

האם היא אומרת שאני מודה בעבירה ומסכים לכול מה שהשוטר כתב, או האם חתימתי אומרת שאני רק מאשר שאכן קיבלתי את הדו"ח ואין לחתימה זו שום השלכה משפטית.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

החתימה מאשרת שקיבלת את הדו"ח ביד ולא שום דבר מעבר.

ליד החתימה מופיע המשפט הבא: "מאשר קבלת ההודעה בתאריך XXYYZZ"

הרבה נהגים טועים לחשוב שבזה שהם חותמים הם מודים בביצוע העבירה ולא כך הדבר.

פורסם

פות"ש, ממליץ לך, ככלל לחיים, לקרוא לפני שאתה חותם, ככה היית יודע על מה אתה חותם (לא רק בדו"חות, גם בבנק), לעולם לא אחתום על מסמך מבלי שקראתי את כולו, לא בסופר ולא בבנק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמו שאמרו לך, החתימה מהוה אישור בלבד לכך שקיבלת את הדו"ח לידך. השוטר אמור להסביר לך שזאת מהות החתימה. במקרה ותסרב לחתום השוטר ירשום "מסרב לחתום" וזה הכל, אין בכך שלא תחתום משום אי קבלת הדו"ח. בדברי הנהג תציין במדויק את הטענות שלך הרלוונטיות (עצרתי עצירה מלאה, מהמקום שהשוטר עמד הוא לא יכול לראות את קו העצירה וכו') ובאמת אל תוסיף קישקושים כמו "זה מה שיש למדינה לעשות", אתם סתם מתנכלים לאזרחים רגילים וכו'. יש שוטרים שרושמים כל מילה ובמקרה של קללות וכו', השופט קורא את זה ואתה לא יוצא טוב.

• תוכן חדש...