Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג רכב משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 3 2008 ואני מרוצה ממנה (חוץ מצריכת הדלק), אך היא מתיישנת. אני מתלבט למה כדאי לשדרג אותה.

אשתמש בה לנסיעות בתוך העיר וגם לנסיעות בינעירוניות ארוכות.

שוקל לקנות יד שניה מליסינג.

מעוניין לקבל את החבילה האופטימאלית של אמינות, החזקה זולה, צריכת דלק טובה ונוחות שימוש.

האם יונדאי i 35 2011 היא התשובה? אם כן, כמה היא אמורה לעלות?

בנוסף, האם התנסתם בהתנהלות מול חברות הליסינג בעסקאות דומות (לתת להם את המאזדה תמורת מחיר נמוך יותר למכונית החדשה)? יש רשמים?

תודה רבה.

פורסם

תוכל לקרוא את שרשור השדרוג שלי מלפני כשנתיים וחצי- החלפתי יונדאי גטס שחורה ביונדאי I30.

הרכב נרכש מאוטו סנטר (הרץ),שלהם יש מבחר גדול של רוב הרכבים.

תקפוץ אליהם,תעשה סיבוב ותקבל רשמים.

יש אפשרויות לטרייד אין ומימון אבל שוב,השאלה היא כמה יש לך להוסיף וצריך לקחת בחשבון,שאם תקבל מחירון על המאזדה ,לא תקבל את "הנחת הליסינג/השכרה" על הרכב החדש.

האפשרות הטובה ביותר לטעמי,גם אם קשה היא למכור את המאזדה בשוק הפרטי מנוע 1600 זה קצת יותר קשה אבל גמישות מסויימת מצדך ותמכור).

כבר היום יש מחירים אטרקטיביים על I35 אבל אקזפלרים שמורים עם ק"מ נמוך לא נמכרים בהנחות הסטריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קניתי ביום שני לפני החג מכונית מאלבר סניף בני ברק וההתנהלות שלהם הייתה ללא דופי

ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית שלך (בלי קשר לבדיקה שלהם) עדיף לא קרוב פיזית למקום ממנו אתה קונה

הם תיקנו את כל הממצאים שעלו בבדיקה העצמאית (לקח יומיים שלושה אבל היה על חשבונם)

כמובן שעדיף לך למכור באופן פרטי ואז לקבל את הנחת הליסינג על החדש , אחרת תקבל מחירון הן על הישן ותשלם מחירון על החדש . וזה תמיד יותר על החדש (בשקלים)

אם אתה שואל לגבי דגם מאוד תלוי בתקציב ובצרכים ובגודל המשפחה

אישית אני (ובעזרה רבה של אנשים בפורום) למשפחה של זוג +3 בחרתי I30 CW של יונדאי בגלל המרחב הפנימי וגודל הבגז

שבת שלום

• תוכן חדש...