Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח להונדה CRV 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב רק עם מפתח אחד, מדובר בהונדה CRV 2013, שהמפתח בא עם שלט, התקשרתי למוסך הונדה והם אמרו לי לתדהמתי שמפתח עולה 2420 שח, לא עזר שהסברתי שאני צריך רק את המפתח ולא את כל הרכב, נסעתי לחנות שמשכפלת מפתחות דווקא מקום שנראה רציני והוא לא הצליח לשכפל, יש למישהו מושג אם יש אופציה אחרת או שחייבים לשלם את המחיר המופקע הזה.

פורסם

המפתח נראה כמו בתמונה שצירפתי עם 3 לחצנים, ובלחיצה על כפתור המפתח נכנס לתוך השלט,

IMG_20140605_220755.jpg

המחירים ב EBAY זולים אבל מה שיש שם לא ממש דומה למפתח שברשותי, יש משהו שיכול להתאים ? מלבד זאת איפה עושים את הקידוד ? ראיתי בפורום של הונדה בארצות הברית שמחיר למפתח שם עולה בסביבות 200$ והם חושבים שזה יקר, ומה אנחנו נגיד שאצלנו עולה בסביבות 700$. זה ממש שערוריה, אני לא רוצה לחשוב כמה עולה משהו יותר רציני כמו מגב, או שטיח לרגליים או חס ושלום ונטיל....

פורסם

אולי מישהו שיכפל בעבר מפתח להונדה CRV מודלים חדשים ולא בחברה ? חבל לי לקנות מפתח ולגלות שהוא לא מתאים. משהו נוסף נדלקה ממש בימים הראשונים שקיבלתי את הרכב מנורה שראיתי שקשורה למערכת עצור וסע, כבר פעמיים הייתי במוסך הונדה והם לא הצליחו לפתור את הבעייה, חשבו שהבעייה היא יוניט אבל זה לא זה. מישהו נתקל בבעייה דומה ?

פורסם

תתקשר מחר ל "פאר המנעולים" פ"ת. הם משכפלים מפתחות לכל סוגי הרכב. לא זולים במיוחד, אבל מקצוענים. אמור להיות משמעותית יותר זול מאשר בחברה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אכן הייתי בפאר מנעולים והם פתרו לי את הבעיה, אני מודה שהייתי סקפטי אבל הם הצליחו וכל הכבוד להם. הסיפור הוא כזה: רכשתי את הרכב עם מפתח אחד מטריידאין, אחרי דין ודברים הטרייד שלח אותי למקום בראשון לציון שם לא הצליחו לשכפל אותו, במוסך הונדה רצו ממני 2400 שקל על שכפול,הגעתי מיואש לפאר מנעולים בפתח תקווה והם לקחו על עצמם את כל הטיפול מול הטרייד הזמינו לי מפתח מהונדה והצליחו לקודד אותו באמצעות התחברות למחשב הרכב, לי כל הסיפור לא עלה כלום, רק תשימו לב שאתם נוסעים שם ברוורס כי דפקתי קצת את הרכב כשנכנסתי בעמוד ברזל של חנייה אבל זה כבר סיפור אחר.

• תוכן חדש...