Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סלולרי חדש ב 200 - 100 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

המכשיר לשיחות בלבד, אין צורך ב gps או גלישה באינטרנט .

אם תהיה מצלמה סבירה זה פלוס כי המכשיר מיועד לאמא שתוכל לצלם את הנכדים.

נושא המצלמה לא קריטי.

חשוב מאוד שהמכשיר יתמוך בכל הרשתות, כדי שנוכל לעבור לאחת מחברות הסלולר החדשות.

צריך שתהיה סוללה חזקה.

אם אין ברירה, שיהיה מסך מגע אך עדיף שיהיו כפתורים.

שיהיה אמין ונוח לשימוש עם כמה שפחות כפתורים .

תודה

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

ה-108 אינו תומך בדור השלישי - בארץ יפעל רק באורנג' סלקום וה-MVNO's הקשורים אליהם.

מכשיר התומם בדור השלישי צריך לעלות קצת יתר. אולי כדאי לחפש את אחד הסיניים ש-hwgeek מקדם בפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה היא התקציב המצומצם מאד. תקציב כזה אינו מתאים למכשיר שיפעל ברשתות פלאפון, הוט (עד סוף השנה) או רמי לוי. התבססות על רשתות אלה מחייבת מכשיר 3G, ומכשיר כזה עדיף גם בכל שאר הרשתות בגלל הכיסוי המשופר.

השאלה הנוספת היא מה יכולותיה של המשתמשת. אם מדובר באשה עם קושי בתפעול מכשירים - בגלל קשיי ראיה, ליקוים מוטוריים או סתם כשרון טכני מוגבל הרי שיש מכשירים ייעדיים לגילה - מכשירים פשוטים המצטיינים במסך ומקלדת גדולים. העניין הוא שמכשירים אלה עולים בין 600-1000 ש"ח. לפחות חברת סלולר אחת (אורנג', לא בדקתי בשאר) מוכרות גם מכשירי אנדרואיד עם ממשק מותאם למבוגרים - אבל, שוב, מדובר במחירים של 1000 ש"ח ומעלה.

במחירים סביב 500 ש"ח יש אנדרואידים קטנים ומיושנים, ואופציה שעשויה להיות מעניינת (אבל מצריכה בדיקה, לי אין נסיון) - הלומיה 520.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נוקיה C2-01. תומך דור שלישי. ממשק נוקיה הקלאסי והמשובח. סוללה מחזיקה הרבה זמן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

ראיתי מחירים נוחים בגולן טלקום בלי אינטרנט, היום באורנג' והמחיר לא מתאים.

אני לא רוצה שאמא תסתבך מבחינה טכנית.

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

Jiayu F1 יעלה קצת פחות מ₪250 עד הבית, מכשיר סיני עם מפרט פחות או יותר שווה ערך לגלקסי S2.

לדעתי אפשר בכיף להסתפק במכשיר דור 2 כמו ה Keystone 2 שעולה פחות מ₪100 או הנוקיה 105 ב ₪150.

אין שום דבר שמציעים בהוט/רמי לוי/פלאפון שלא תוכל למצוא ברשתות שכן תומכות בדור 2(סלקום/אורנג'/גולן/יופון/הום סלולר/012), ולכן אין סיבה להתמקד במכשיר דור 3 רק כדי שתהיה לך את האפשרות בעתיד לעבור אליהם.

אם בכל זאת אתה מתעקש - C2-01 הוא מכשיר מעולה. אבל עולה כ₪400.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם הכוונה היא להצטרף לגולן אז אין שום בעיה עם מכשיר דור 2.

נוקיה 100 מכשיר מאוד מומלץ.

אם לא מדברים הרבה אז התוכנית של 9.99 ש"ח לחודש מעולה.

ואגב - אם המכשיר הנוכחי תקין והיא מרוצה ממנו אז ניתן לפתוח אותו ל-SIMFREE בחינם. אורנג' אפילו עושים את זה טלפונית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

~

יש לי נוקיה 2720 במצב חדש שנשמע מתאים לדרישותייך. הוא שוכב בבית כבר כמה חודשים ללא שימוש ואשמח למכור אותו במחיר נוח לידיים טובות.

10_53_19_Nokia_2720.jpg

המכשיר תומך בתדרים 900/1800. למיטב הבנתי זה אומר הום-סלולר, יו-פון, גולן, סלקום ואורנג'. יתכן וגם רשתות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
ה-108 אינו תומך בדור השלישי - בארץ יפעל רק באורנג' סלקום וה-MVNO's הקשורים אליהם.

מכשיר התומם בדור השלישי צריך לעלות קצת יתר. אולי כדאי לחפש את אחד הסיניים ש-hwgeek מקדם בפורום.

פותח השרשור לא ציין לאיזו חברה מיועד המכשיר הסלולארי.

אם מדובר בגולן, המכשיר יעבוד מצויין.

פורסם

מעשית גולן היא MVNO, גם אם אינה מוגדרת ככזו, ולכך התיחסתי בהודעה שלי. הדבר נכון (אם כי בצורה פחות מובהקת) לגבי הוט, כאשר בתוך מספר חודשים היא תעבור מנדידה על רשת פלאפון לנדידה עלרשת אורנג' ותתחיל לתמוך דור השני.

פורסם

אני מייעץ מאוד לקנות את ה-JIAYU F1, בעצמי הזמנתי אותו באותה מטרה כמו שלך: שיחות ו-SMS בלבד, מצלמה או WHATSAPP כבונוס, בהחלט לא רע :-D

מכשיר מעניין, הסוללה שלו מחזיקה כמו נוקיה..

אפשרות אחרת היא סמסונג פשוט http://ksp.co.il/?uin=17190 או נוקיה http://ksp.co.il/?uin=22847. אבל אם בקצת יותר כסף אתה משיג סמארטפון שלא מבייש את ההגדרה שלו, לדעתי שווה להשקיע. מידע נוסף מהפורום כאן.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
נוקיה C2-01. תומך דור שלישי. ממשק נוקיה הקלאסי והמשובח. סוללה מחזיקה הרבה זמן.

טעית, הסוללה מחזיק בקושי לכמה שעות דיבור, לא מספיק ליום בדרך כלל.

פורסם

אני רוצה שהמכשיר יתמוך במספר חברות, כרגע אין העדפה לחסרה ספציפית, בעקרון אנחנו מחפשים מסלול לשיחות בלבד ,ללא אינטרנט,ללא SMS .

מצלמה זה נחמד ,לא יודע עד כמה יהיה בה שימוש.

בנוקיה הישן של אמא יש מצלמה וכל פעם שהיא היתה בפארק עם הנכדים ובקשנו ממנה לצלם ,היא סרבה -לא יודע מה הסיבה לכך .

אינטרנט היא כלל לא צריכה ואין לה רכב .

המכשיר שיש לה כרגע (כבר יותר מעשור) הוא נוקיה 6131, סובל מסוללה בעייתית וצריך כל הזמן להטעין אותו.

• תוכן חדש...