Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תיקנתי נקסוס 5 , המסך ובכלל כל המכשיר די עדינים וצריך לעבוד בזהירות שם.

אם אתה הולך על זה לבד דבר איתי לפני כן, אסביר ואעזור, אבל קח בחשבון שהעסק שם נורא עדין וטעות לא במקום תהיה יקרה וכואבת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

חברים אפשר להדביק מדבקת זכוכית ולהמשיך ככה קצת?

אמרו לי שלא טוב להשאיר ככה שאם יהיה לחות בערב בבוקר זה יגיע ללוח אם ויהרוס לגמרי

תודה רבה מחכה לתשובה

uploadfromtaptalk1402389385559.jpg

פורסם

אתקשר.

אשמח להמלצה ממישהו שהזמין מסך והתרשם לטובה או מישהו שיכול לעזור בבחירת אחד כזה. גיק בקישור שלך מה שמתאים לי הוא לא במלאי.

יש לי חבר שיודע להחליף, רק למצוא מסך טוב

תודה שוב

פורסם

השבר שלך בחלק התחתון, הבורד בחלק העליון, לא הייתי דואג כ"כ מלחות וכו', יותר מדאיג לחתוך את האצבע.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
השבר שלך בחלק התחתון, הבורד בחלק העליון, לא הייתי דואג כ"כ מלחות וכו', יותר מדאיג לחתוך את האצבע.

אתה בסדר אתה...

אתה שולח לי הודעה פרטית ואני עונה לך ואתה לא מתייחס סבבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

רשע !!!! :evil:

טרם בדקתי, כלומר טרם הייתי מתחת לאוטו, למרות שאני די בטוח ש(כרגיל) אתה צודק, כי גורם נוסף אישש לי שהתיבה מסוג CFR, אבל אני חייב לראות בעיניים את החריטה על התיבה. היום יבוצע עם פנס ראש, מברג כיס ובירת יד :-) (ללא קרש גב)

פורסם

אני רוצה לשפר מעט את הצעתו של ceyal:

התקשר לסלדון ובקש לעשות ביטוח.

תמשיך משם.

אני זוכר שאתה גר בדרום, צור קשר בעניין.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מצטער על הדאבל, אני חייב עד מחר להזמין כי אני חוזר לבסיס

מה אומרים ?

http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-lens-Assembly-For-Google-Nexus-5-LG-D820-D821-/380797626637?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item58a94ea90d

נראה טוב, טופ רייטד ונמכרו 54. הסרטונים שגיק נתן עוזרים מאוד וארז כאן מהפורום ועוד חבר הציעו לי עזרה. הערות אחרונות משהו ? לגבי המסך או החלפה לבד וכו?

תודה שוב

פורסם
מצטער על הדאבל, אני חייב עד מחר להזמין כי אני חוזר לבסיס

מה אומרים ?

http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-lens-Assembly-For-Google-Nexus-5-LG-D820-D821-/380797626637?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item58a94ea90d

נראה טוב, טופ רייטד ונמכרו 54. הסרטונים שגיק נתן עוזרים מאוד וארז כאן מהפורום ועוד חבר הציעו לי עזרה. הערות אחרונות משהו ? לגבי המסך או החלפה לבד וכו?

תודה שוב

שמת לב למחיר? אם מתאים לך לשלם סכום של שני מכשירים חדשים על מסך - סבבה.

אני במקומך הייתי הולך על זה:

http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-For-Google-Nexus-5-LG-D820-/281233859268?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item417ad822c4

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

המחיר שם פתאום קפץ, כמובן שלא אזמין מסך ב3000 ש"ח.

אמרו לי שצריך דבק דו צדדי, בסרטון לא ראיתי שום שימוש בדבק, איפה משתמשים בזה?

פורסם (נערך)

מוטי, שלום.

שוב אני מזכיר לך- האם החבר שלך מוכן להיתעסק בהחלפת מסך ללא הFRAME? כלומר אתה קונה רק את המסך ללא המיסגרת(גוף) עליו הוא מודבק וזה אומר שצריך להוריד את המסך הישן שלא ממש כיף גדול ואז כניראה ליקנות מדבקת דוץ שחתוכה למכשיר ולהדביק את המסך הזה.

רק תוודא עם החבר שהוא מוכן להחליף בצורה הזו או שהוא רוצה עם הFRAME ששם יהיה כל יותר כמו לגו בלי שוף גירו מסך ישן והדבקות מסך חדש.

שים לב להבדלים בתמונה:

D802.jpgD802_F.jpg

D802.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...