Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש את אחד מהרכבים הבאים בגרסה אוטומטית רגילה או רציפה או רובוטית(אבל שתרגיש כמו אוטומטית כמה שאפשר):

• סוזוקי סוויפט
  • סיאט איביזה
  • פורד פיאסטה
  • ניסאן מיקרה (החל משנת 2010)
  • טיוטה יאריס (החל מהשנה שהגיר לא רובוטי)
  • פולקסווגן פולו
  • פיאט פונטו איבו

התקציב שלי עומד על 60,000 ש"ח והדברים הכי חשובים לי ברכב בסדר יורד הם:

1) חסכון בדלק

2) אמינות הרכב

3) עלות הטיפולים והתיקונים

4) ירידת ערך

5) נוחות נסיעה ואבזור

6) מרווח פנימי

העניין הוא שאינני מצליח לפסול רכבים מהרשימה, עקב חוסר ידע.

כמו כן מעניין אותי דעתכם על רכישת רכב מחברת ליסינג.

תודה רבה מראש!

פורסם

לדעתי האקו-מיקרה קולעת לרוב הדרישות שציינת - חסכונית מאוד בדלק (סביב 14-15-16 קילומטרים לליטר בממוצע), אמינה, לא יקרה לאחזקה (בהנחה ולא תטפל במוסכים המורשים של קרסו, שידועים כיקרים), ירידת ערך ממוצע, די מאובזרת (בלוטות' מקורי כסטנדרט, בקרת שיוט ובקרת אקלים בדגם המאובזר). אבל לא הכי מרווחת, למעשה היא קצת קטנה. השאלה היא כמה מרווח פנים אתה צריך, תכלס אין בעיה לשבת בתוכה ארבעה מבוגרים, אבל לא במרווח שיש בפונטו למשל.

יאריס לא רובוטית לא בתקציב שלך, היא שווקה רק משנת 2012 והיא יקרה מהתקציב שציינת.

פיאט פונטו איבו היא רובוטית וממש לא מרגישה כמו אוטומטית רגילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה על המענה.

לגבי הפונטו גם אני שמעתי את הביקורות על הגיר הרובוטי שהוא לא משהו, למרות שמבחינת העיצוב החיצוני היא בול הטעם שלי.

אגב לא ציינתי אבל אני מעוניין ברכב משנתון 2008 ומעלה ושהרכב יהיה בטיחותי.

לגבי עלות האחזקה, אני מתכוון לעלות חלקי החילוף ומורכבות העבודה על הרכב וזאת מכיוון שאינני מתכוון לטפל במוסך מורשה

(למעט מצבים המצריכים מוסך מורשה).

פורסם

המיקרה מגיעה עם 6 כריות אוויר ובקרת יציבות (שאין בכל הדגמים של הסוויפט, למשל). יש לה 4 כוכבים ב euroncap. ככה שבסך הכל, גם היא לא מצטיינת בתחום הזה, היא די בסדר.

ברור לך שכל מכונית שתבחר בתקציב של 60 אלף ₪ תהיה סוג של פשרה. לדעתי המיקרה היא הפשרה הטובה ביותר מבין כל הדגמים שציינת, בהנחה והיא מתאימה לך מבחינת גודל.

אם אתה מחפש פשרה שתלך יותר לכיוון הלוק והעיצוב ופחות לכיוון עלויות אחזקה, אז גם הפולו והפיאסטה יכולות להתאים לך. האיביזה מכונית חסרת כל יתרונות לדעתי, למעט סוג מסוים של פוזה על סוג מסוים של אנשים, ובמיוחד בדגם האוטומטי שנכנס לתקציב שלך ומצויד בשילוב בן מנוע 1,600 סמ״ק מיושן לגיר dsg שידוע כחובב התקלקלות.

פורסם

לא יקרות במיוחד, במיוחד אם אתה לא מטפל במוסכים מורשי יבואן (המוסכים של פורד לא זולים). הבעיה העיקרית איתן היא צריכת הדלק, שגבוהה מצריכת הדלק של המיקרה, היאריס או הפונטו. סדר גודל של 1.5-2 פחות קילומטרים לליטר.

פורסם

שלום רב.

לפני כשבוע קניתי מיקרה חדשה.

הרכב די מאובזר, בלוטות, מקפלי מראות, חימום מושבים, מערכת מובנית, מראות חשמליים, איתות בנגיעה, מחשב דרך.

הרכב די נוח, די איכותי. כמובן שהכל בהתאמה, זה רכב זול, וככה גם הוא מורגש, פחות או יותר לצד התחרות בקטגוריה.

הרכב מאוד חיסכוני, נסיעה מחוץ לעיר צורכת כ22-23 קמ'ל, בעיר כ17-18 קמ'ל.

ולא לפי מחשב הדרך, אלא מדידה בצריכה בפועל.

בהצלחה.

• תוכן חדש...