Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10000 - רנו סניק 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

אני צריך לבצע טיפול 10000 לרנו סניק ידני שנת 99 מנוע 1600. את החלקים ארכוש לבד, ואתן למוסך לבצע את העבודה.

מתכנן להחליף: פלאגים, פילטר אויר, פילטר שמן, שמן. כמו"כ במידת הצורך רפידות בלמים. לפני כחודשיים החלפתי פילטר דלק + משאבה, ובוצע ניקיון יסודי במערכת הקירור. הרכב עשה עד היום כ 330,000 ק"מ.

1. האם צריך להחליף עוד חלקים?

2. איזה שמן מומלץ, והיכן ניתן לרכוש באזור מודיעין?

3. מהי עלות משוערת לחלקים, חליפי ומקורי?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

שמנן מנוע 10W40 בתקן SH ומעלה.

נכנס בול 4 ליטר, ולכן אם יש לך צריכת שמן, ממליץ לקנות אריזה של 5 ליטר שיהיה ממה להוסיף.

אם זה מנוע 16V (לא חושב שהיה במודל 99), אז 4 ליטר שמן לא מספיקים, צמיגות מומלצת 5W40.

פילטר שמן מקורי עולה 40-50 ש"ח. תחליפי עולה 20, לא כדאי להשתמש בתחליפי.

מצתים רצוי מקוריים של רנו, מק"ט אני לא זוכר.

לבדוק האם לא הגיע זמן להחליף רצועת תיזמון - באותם שנים הוראת היצרן הייתה כל 5 שנים/120 אלף ק"מ, בהמשך קיצרו ל 4 שנים.

אם יש באוטו מסנן אוויר למזגן, תחיליף גם אותו.

פורסם

תודה.

1. איזה סוג שמן מומלץ, של איזה חברה. אינני מבין בזה הרבה, אשמח אם תפרט לי.

2. היכן ניתן לרכוש את החלקים באזור מודיעין?

פורסם

השתמשתי בקליאו שהייתה לי עם מנוע זהה בשמן Castrol 10-40 חצי סינטטי, עלה כ 120-130 ש"ח לאריזה של 4 ליטר. שמן של כל חברה מוכרת בדרגת איכות כנ"ל יעשה את העבודה.

איפה אפשר לרכוש חלפים באיזור מודיעין אני לא יודע.

• תוכן חדש...