Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה) שלט במבחן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, יש רכב בשכונה שלי מסוג פורד טורנו עם שלט ועליו מס' רישוי עם 6 ספרות שכתוב עליו במבחן. מישהו יודע מה פשר השלט ? בהתחלה חשבתי לכיוון של מורה נהיגה אבל לא נראה לי כי אף פעם לא ראיתי אותו עם שלט 'ל'. מצורפות 2 תמונות, צנזרתי את המספר. יש לציין שהרכב כמה חודשים כבר עם השלט (מאז ששמתי לב) נראה לי פחות או יותר חצי שנה. האם אין לו טסט כמו שחיפשתי פה ? הגיוני שחצי שנה הוא נוסע בלי טסט ?

zizhi1nyw2yv.jpg

wou24ynjumtt.jpg

עריכה אחרונה על ידי ec276
פורסם

זה שלט שמאפשר לסוחרי רכב או בעלי מוסך לנסוע באופן זמני עם רכב שאין לו רישוי קבוע. למשל - מונית שנמכרה ללקוח פרטי ועוד לא קיבלה מספר רישוי חדש, אוטובוס שהגיע מהאוניה בחו"ל ונוסע למפעל ההרכבה וכו'.

באתר של משרד הרישוי מפורטים התנאים לקבלת לוחית כזאת:

http://he.mot.gov.il/index.php?lang_ovrrde=ENG&option=com_content&view=article&id=324:tav-socher&iotype=w&catid=64:rishayon-rechev-c&Itemid=91

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי הרבה פעמים רכבים חדשים עם השלט הזה ללא רישוי צהוב. האם ניתן להוציא רכב חדש מהחברה ללא רישוי אלא רק עם שלט במבחן? אם לא, איך אתם מסבירים את זה?

פורסם

^גם אני נתקלתי בתופעה. אולי מדובר ברכב שהגיע לצורכי תקינה.

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם
ראיתי הרבה פעמים רכבים חדשים עם השלט הזה ללא רישוי צהוב. האם ניתן להוציא רכב חדש מהחברה ללא רישוי אלא רק עם שלט במבחן? אם לא, איך אתם מסבירים את זה?

אתה לא יכול להוציא ככה רכב, אבל המחלקה הטכנית או המוסך המרכזי של אותה החברה דווקא כו יכולים.

למשל - אוטובוסים מחו״ל שמגיעים לנמל חיפה מגיעים כשלדה ״ערומה״ ומובלים למפעל ההרכבה שלהם על הכביש בדיוק ככה - עם לוחית במבחן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנוסף, הלוחית משמשת כלי רכב לנסיעות מבחן כמו למשל בסוכנויות הרכב המשומש.

אאל״ט, מדובר בנוסף בסוג של כיסוי ביטוחי שככה ניתן להוציא כל רכב מהסוכנות עם ביטוח לאותה הנסיעה.

• תוכן חדש...