Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i25 vs סוניק לנהג גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קיבל טלפון מהליסינג והתבקש להחזיר את הפורטה לטובת אחת מהנ"ל החדשות.

שתיהן 1.6

הסוניק שישה הילוכים עם מערכת מולטי' מסך 7".

אשמח לשמוע על חוויות מפוקפקות מהגיר, מרווח לנהג שמגרד גובה של 2 מ', ולנוסעים מאחור (פחות קריטי, דגש על ישיבה מאחורי הנהג כשהכסא אחורה עד לסוף המהלך עם הטיית המשענת מעט לאחור), ומה פשר המערכת בסוניק.

פורסם

שלום

אני גם גבוה (1.99) ונוסע מזה שבועיים וחצי בסוניק חדשה (ללא הMy Link אבל עדיין מאובזרת בנדיבות: חיישני גשם ואורות, מערכת נחמדב, בקרת שיוט וכו')

די נוח במושב הנהג אם כי לא באופן מושלם קצת תחושה של צפיפות (לפחות ביחס לסוזוקי הקודמת ששם הגובה עשה את שלו).

שים לב במיוחד שבדגם המאובזר אתה מקבל גג שמש, ולגבוהים זה יוצר בעיה של ממש בישיבה זקופה יחסית (אני משתדל לנהוג בישיבה, לא 4\3 שכיבה).

פורסם

ישבתי בסוניק ובI25, הסוניק יותר נוחה ולא מרגישה זולה מבפנים, היא מאובזרת יותר. אני אישית התחברתי יותר לסוניק.

פורסם

למרות גיר עם 4 הילוכים בלבד ל-I25 יש ביצועים עדיפים וגיר רהוט וחלק.

ממה שאני יודע גם היונדאי מגיעה עם מערכת מולטימדיה.

פורסם

ישבתי בסוניק והרכב לדעתי מזעזע.

אין דשבורד נורמאלי והכל פלסטיק.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

תודה לכל המגיבים, מגוון דעותיכם מועבר במלואו!

למרות גיר עם 4 הילוכים בלבד ל-I25 יש ביצועים עדיפים וגיר רהוט וחלק.

ממה שאני יודע גם היונדאי מגיעה עם מערכת מולטימדיה.

גם אני לא חסיד גדול של גירי ששת ההילוכים בכללי, ידוע שמנועי של יונדאי של השנים האחרונות נתונים מעט עדיפים, ליסינג כנראה לא הגיעה מע' מולטימדיה ממה שהבנתי. הכוון כרגע הוא להתיישב בכל אחת מהן, הסוניק מדגמנת רק ע"י ההאצ'בק, אני מניח שלפחות במושבים הקדמיים המצב זהה...

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

אני חושב ש-4 הילוכים זה לא מספיק אבל לא תמיד יותר הילוכים זה יותר טוב, זה מאוד קשור לכיול של הגיר ולחלוקת ההילוכים.

אני אוהב שההילוכים הראשונים קצרים והגבוהים ארוכים יותר לטובת שיוט בסל"ד נמוך במהירויות גבוהות.

הגירים של שברולט קוריאה מעולם לא הצטיינו בחלוקת הילוכים טובה במיוחד או בכיול מעולה ותמיד נזקקו לכל מיני שיפורים ושידרוגים בכדי ליצור תחושת העברה חלקה יותר וטיפולים שונים בחלוקת ההילוכים.

אני לא משתגע על העיצוב של הסוניק סדאן גם מבחוץ וגם מבפנים, מצד שני גם היונדאי לא איכותית במיוחד בתא הנוסעים ובדגם הליסינג נטול הג'אנטים היא אפרורית למדי.

מצד שני יחידת הכוח שלה פשוטה עם מנוע 1.6 ו-4 הילוכים בלבד אבל היא מספקת את הסחורה ברוב הזמן למעט סל"ד שיוט גבוהה שגורם לרעש ולהרגשה שהרכב "עסוק" מדי.

ממה שאני זוכר וגם לפי המפרט באתר של יונדאי כל ה-I25 מגיעות עם מערכת מולטימדיה, גם בדגם האינספייר שמיועד לליסינג.

• תוכן חדש...