Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש אחר מקום לשיפוץ גיר ל206 נתקלתי באינטרנט במודעה לקאר גירס בחולון,

המחיר לשיפוץ גיר הוא 2900 כולל הכל.

לשם השוואה במוסכים המומלצים בפורום המחיר הוא 5900.

האם יש סיבה לדאגה שהמחיר נמוך משמעותית?

פורסם

האם בדקת אפשרויות אצל אורן שירותי רכב או במכון הגירים של ספי בפ"ת ? קשה לי להאמין ששיפוץ גיר כזה עולה כ"כ הרבה כסף ובכלל מדוע נדרש שיפוץ,אולי הבעיה קטנה יותר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשדיברתי עם ספי במהלך החלפת השמן אצלי בגיר, שאלתי אותו למה המחירים הגבוהים של השיפוץ גיר, הוא אמר שלפרק את הגיר ולהרכיבו בחזרה זה המון עבודה קשה ומסורבלת + חלקים שיש להחליף בתוך הגיר עצמו שזה המון חלקים יקרים, ומזה נובע המחיר הגבוהה.

קשה לי להאמין ששיפוץ גיר לרכב שלך יגיע ליותר מ-4/4.5 א"ח.

צור קשר אם ספי, וקבל ממנו הצעת מחיר.

ספי : 057-3868964

(לא מכיר אותו אישית, פשוט יצאתי מרוצה מהטיפול שקיבלתי ממנו, ובגלל זה ממליץ עליו)

בהצלחה.

פורסם

ספי, אמ הדרך, אורן. כולם נתנו לי הצעה 5000 שח לפני מע״מ

ההבדל היחיד שבקאר גירס האחריות היא לחצי שנה. וכולם נותנים שנה אחריות לגיר.

פורסם

אתה לוקח כאן סיכון. יש מצב,שהוא ירכיב לך גיר שהוא הוריד מאיזה רכב,שיפץ אותו והגיר יחזיק מעמד.

יש גם אפשרות,שהוא ישיג גיר מפירוק וירכיב לך וזה נעלם גדול מבחינה של אמינות.

אם יקרה לגיר משהו אחרי חצי שנה,תשלם שוב סכום זהה-מה שיביא אותך לעלות זהה למה שהוצע לך במקומות היותר יקרים.

נכון,שספי ואורן יתנו לך שנה אחריות אבל ספי בכמה הזדמנויות בפורום טען,שבפועל הגירים החזיקו הרבה מעבר לשנת האחריות שנתן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב מעבר לתקופת האחריות שנותנים לך, שלם את המחיר הגבוה ותהיה בראש שקט. אין ארוחות חינם, מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

• תוכן חדש...